Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım bize tese sonucu verdikleri biyopsi sonucunda yazıyordu ve dr da söyledi ama gelişmemiş spermatid oldugundan doktor bekletiyo şu anda bizi inşallah olumlu sonuçlar çıkar en kısa zamanda bu konuyla ilgili böyle beklemek beni yıpratıyorsenağlama

canım elonge sperm nedir bilmiyorum normal sperm çıktı bizde tüp bebek denedik tutmadı 2.denicez inşallah benimde tek korkum şuan dondurulan spermlerin çözüldünde işe yaramaması

hayırlısı canım inşallah bu sefer herşey yolunda giderde yakında alırsın bebegini kucagına:SaruboceqARISI HEPİMİZE İNŞALLAH....:Saruboceq:

marttan itibaren sanırı zamlı fiyat ama tam belli dğilmiş toplantı yapıp karar alacaklar dedi yasemin hanım benim tahminim 1-2 milyar en az artış olur diyor canım bi ara seninle özelden de devam edelim

CANIM SEN NASILSIN KONUŞAMIYORUZ MERAK ETTİM...Şeniz

EVET CANIM BİZİM DERDİMİZİ BİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAYAMAZ,NEYSE ALLAHIM YAVRULARIMIZI BİZE GÖNDERSİNDE BİZ HERŞEYE RAZIYIZ YETERKİ KAVUŞALIM YAVRULARIMIZA:Saruboceq:

mrb canım benim tanım hipogodotrobik hipogonadiz ( ilaçlarla adet görüyorum) eşimdede azosprm var 3 yıl once tesa yapılmıştı donduruldu hücreleri ben şimdi tedavimin 7. günündeyim ve menogon iğnlerinı kullanıyorum yumurtalarım 11 ml olmuş en az 16 olunca toplama işlemi olacakmış bende bu işlemleri yaşadıkça görüp öğreniyorum şimdi benim kullndığm iğne erkekler içinde geçerliimiş bende yumurta hücresi oluşturmak için sanırım erkeklerde sprm hücresi ama benim iğne 6 ay sürmez ben muhtemelen bu hafta yumurtalarım büyürse toplanacak haftaya transferim yapılır umudum var risklerim geçtiği sürece daha öğrenmek istediğin birşeyler varsa yazabilirsin

canım anladım benım esim hipolu pregnl iğnesine baslayacagız bakalım allah hepmızın yardımıı olsun..

ya arkadaslar benim ablamın eside azosperm ne yazıkki mikro da oldu yine bulunamadı ne yapacağimızı bilmiyoruz bu sekilde cocuk sahibi olan varmı acaba tekrar olursa mikro cıkarmı bilmiyoruz 1 yıldır ilaç tedavisi görüyorlardı ama ne yazıkki yine cıkmadı ama tekrar mikro öneriliyor insallah ondan sonuç alırlar allah yardım etsin

Pozitif düşünmek, sağlıklı yaşamın en önemli adımlarından biridir...
07/02/2009 - 00:36
- Bir şeyden dolayı gerçekten mutsuzsanız, bunu değiştirmeye çalışın. Bunun için yapabileceğiniz hiçbir şey yoksa, koşullarınızı kabul etmeyi öğrenin.

- Beyninizde hep kötü olayları hatırlatan bir ses varsa onu susturmayı öğrenin. Her zaman için insanların ve içinde bulunduğunuz durumun en iyi yönlerini görün.

- Mümkünse olumsuz insanlardan veya moralinizi bozan, sizi eleştiren kişilerden uzak durun. Kendinizi iyi hissettiren insanlarla birlikte olun. Kendinize olan saygınızı zedeleyenlerden uzaklaşın.

- Asla kendi hayatınızı başkalarının hayatıyla karşılaştırmayın. Her şeyin daha fazlasını istemek sizi tatminsizliğe sürükler. Olumlu düşünebilmek, sahip olduklarınızla mutlu olmak demektir ve daha fazlasını istememektir.

- Hayatınızdaki kötü olaylardan çok iyi olayları dikkate alın. Nelere sahip olduğunuza bakın, sahip olmadığınıza değil.

- Her zaman için seçeneğiniz olduğunu unutmayın. Bir duruma kızmayı yada bu durumu olumlu yönden görmeyi seçebilirsiniz.

- Zihninizi devamlı hayatınızda iyi olan şeylerle yoğunlaştırın.

- Durmadan gelecek hakkında endişelenmeyin. “Ya şöyle olursa” şeklindeki düşünme tarzı enerjinizi tüketir ve zaman kaybıdır. Geleceği Allah-u Teala’dan başka kimse bilemez ve geleceğiniz tahmin ettiğinizden daha iyi de olabilir.

benim eşim 9 ay önce ameliyat oldu sadece antibiyotik verdiler o kadr ilac falan hiç vermemişti ve maşallah sperm bolca bulundu

Merhabalar Gülen arkadaşım, sormak istediğim sizin eşinizde genetiksel bir sorun olan Klinefter sendronomu varmıydı? ikincisi ise antibiyotikle normal bir tese ameliyatında mı bulundu?
Benim demek istediğim eşimde doğuştan var olan genetiksel sorunun ve burada bizim ki gibi aynı sorundan müzdarip olan arkadaşların bize sorunlarını paylaşarak yardım etmesini istiyorum, CADIARZU

canım ablanlar hangi doktora gitmişlerdi ve eşinin durumu tam olarak neydi?tekrar mikro olup çıkanı değil ama mikrodan sonra ameliyatla bulunamaış olmasına rağmen bi süre sonra kendiliğinden sperm çıkışının başladığı biriyle görüştüm tabi bu arad sürekli bitkisel bişeyler kullanışlar fakat ne yazık ki böle örneklerin sayısı az bildiğim kadarıyla

ya arkadaslar nasılsınız siss arkadasım sen sormak istedigini bana sor ben sana yardımcı olurum arkadaslar bide size bişey soracam aceba sizin eşlerinizdede testis sorunu varmı yani testisleri normalden küçük olan varmı merak ediyomda cevaplarsanız sevinirim

canım benim ,dogru yazmışsın fakat bu şekilde düşünmeyi bazen başarıyor bazende başaramıyoruz allahım bu zor zamanları inşallah en az acı verecek şekilde yaşamamızı saglasın ve bizlere sabır versin:Saruboceq:

arkadaşlar hepimizin sevgililer günü kutlu olsun.....en kısa zamanda küçük sevgililerimize kavuşmak dilegiyle......

--------------------------------------------------------------------------------

Esi azospermi olan hanimlarin listesi

artik umutsuz...............azospermi, 15 yillik evli, e vitamini bitkisel caylar,
...................................baharda mirotese olacak, xxx
atesbelgin....................sebepsiz azospermi, 6 yillik evli, fsh: 18.39 testesteron: 3.88,
.................................. 2006 da mikrotese basarili, tüp bebek basarisiz, Gürgan kilinikde
baharson......................xxx
banban.........................gec indirilmis testis sorunu, 7 aylik evli, yeni ögrendiler,
...................................keciboynuzu kürü, 8 ocak alman hastanesinde
...................................yeniden test yapilacak,
damlali.........................xxx
dryaa22........................azospermi, bitkisel hap kullandi, sperm sayisi 28e cikti,
...................................1. tüp bebek tedavisinde, xxx
fatos1983......................klynefelder sendromu, 4 yillik evli,
....................................2006da tese ile sperm bulundu, keciboynuzu kürü,
....................................martta memorial de microtese olacak
harzem.........................2006da tesa basarisiz, xxx
melissa78.....................xxx
nevbahar.......................xxx
nilay74..........................sebepsiz azospermi, 10 yillik evli,
....................................genetik ve hormonlar normal, 2 mikrotese basarili
....................................3 mikroenjektion basarisiz, keciboynuzu pekmezi,
....................................16 ocak mikrotese tarihi belli olacak
nzmyhn.........................xxx
ozlemsu33....................azospermi, 2,5 yillik evli, fsh: 13.86, lh: 6.26
....................................testesteron: 1.61, keciboynuzu kürü, bal, ceviz, findik
....................................xxx
senayda........................sebepsiz azospermi, 14 yillik evli, degerler normal,
....................................2006da basarisiz micotese ve microenjektion? xxx
sultan49........................azospermi, 2,5 yillik evli, xxx
sympatique....................7 ocak randevusu var, xxx
tosbik81.........................tek tarafli testis inmesi, fsh ve lh eksikligi 2,5 yillik evli,
.....................................keciboynuzu kürü,
.....................................6 aylık iğne tedavisi sperm çıkışı olmazsa mikrotese yapılacak
tulay24..........................cift tarafli inmemis testis ameliyati,
.....................................polikistik over, fsh: 38 üstü, 2,5 yillik evli,
.....................................aralik 2008de microtese oldu, 12 sperm bulundu ve
.....................................10 tanesi donduruldu, Besiktas jinemedde
.....................................transferin 10.günü
umudumnerde.................testis kücüklügü, 1,5 yillik evli, degerler fsh: 71,45,67
.....................................testesteron: 7.5, genetik normal, nohut kürü ve keciboynuzu kürü,
.....................................alman hastanesinde tedaviye baslayacak,
umutolsun......................genetik problem, 3 yillik evli, 1 sene önceki fsh: 50,
.....................................ilac kullandilar, keciboynuzu, kuruyemis balli karisim,
.....................................2 mikrotese 1 tüp bebek basarisiz,
vavelya...........................sebepsiz azospermi, 2 yillik evli, Fsh: 30 testesteron: 9,
.....................................caksir, cinko, macun, keciboynuzu, larginine, nohut kürü,
.....................................19 ocak yeniden test yapilacak, nisanda mikrotese olacak
vili..................................xxx
zaman............................inmemis testis sorunu, 1 tüp bebek basarisiz,
.....................................alman hastanesinde tedavi olacak, xxx

Bilgileri eksik olan arkadaslarimizin yaninda xxx isareti var.
Eklemek veya düzeltmek isterseniz bana bildiriverin.
Önemli olan bilinorsa azosperminin nedeni,
mikrotese yapildiysa sperm bulundumu- kac tane bulundu
Simdiki tedavi süreci

merhaba arkadslar ben bakıyorum ama nılay 74 arkadsımız goremedım uzun zamndır..burayada gelmıyor sanırım..umarım ıyıdır

merhaba arkadslar ben bakıyorum ama nılay 74 arkadsımız goremedım uzun zamndır..burayada gelmıyor sanırım..umarım ıyıdır

Canım ben de geçen haftalarda buraya yazdım haber alamıyorum , haber alan var mı diye? Merak ediyorum.. :sm_confused:

kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hayat kimseler yok bugün inşallah keyfiniz yerinde olduğu için unutmuşsunuzdur burayı öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…