Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhba kızlar
bende eksik bilgilerimi tamamlayayım
biz 7 yıllık evliyiz 1 micro denememiz negatif. sorunumuz genetik bi sorun ykromozom delesyonu
bu ay sonu inşaallah tedaviye 2. için başlıycaz dua bekliyorum hepinizden
allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın ve en kısa zamanda bizlere hayırlı evlatlar nasıp etsin hayırlısıyla inşallah...:Saruboceq:Selam kızlar pek gelen giden yok sanırım topiğimize bomboş buralar gerçi bende pek giremiyorum ama takip edip çıkıyorum tülay arkadaşımız ne zaman test yaptıracaktı haber varmı ...... listeyi gördümde bir şayler eklemek istedim biz 7,5 yıllık evliyiz 2006 da tüp bebek denememiz olmuştu eşim tesa oldu malesef bulunamadı ocak ayında tekrar tedaviye başlamak istedik bir özel merkeze gittik doktorumuzla görüştük muayene testler falan nisanda eşim tekrar ameliyat olacaktı banada ilaç tedavisi ama erteledik sebebine gelince eşimin hem ameliyat korkusu hemde tekrar bulunamama korkusu bide tabiki kendimide katim benim şimdilik fazla hevesim yok biraz daha bekleyelim dedik çünkü önceki tedaviden sonuç alamayınca araştırma yapmadım ne bir ilaç nede bitki tedavisi ama 3 ay önce bizim buraların ünlü bitkisi çakşır otunu araştırırken bu siteyi keşfettim üye oldum ve baya şeyler öğrendim şimdi 1,5 aydan beri düzenli olarak bitki tedavisine başladık çakşırdı tribulüs keçi boynuzu a,c,e,b12,çinko larginine ve bunun gibi çok şey onlardan kullanıyoruz bide düzenli beslenme bol bol vitamın takviyesi eşimle düşündük taşındık bunları yeni kullanmaya başladık biraz daha bekleyelim ondan sonra tedaviye başlayalım dedik sanırım sonbaharda yaptıracağız her şeyin hakkımızda hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız
merhaba kızlar bugun test günümdü 12.gün değerim 480 çıktı yani hamileyim ve çoğul gebelik bu yola umutsuz çıkmıştık Allahım nasip etti çok şükür kucağıma almayıda nasip eder işallah hepimize umutsuz olmayın lütfen..
canım benim inana çok mutlu oldum allahım tamamına erdirsin saglıkla al bebeklerini kucagına inşallah allahım o günleri bizlerede göstersin:Saruboceq:.bak geçen gün hiç bir belirti yok demiştin bende sana umutsuz olma dediydim bak allahım kabul etti dualarımızıŞeniz.kendine iyi bak ve bu günlerin tadını çıkar:teytey::teytey::teytey:merhaba kızlar bugun test günümdü 12.gün değerim 480 çıktı yani hamileyim ve çoğul gebelik bu yola umutsuz çıkmıştık Allahım nasip etti çok şükür kucağıma almayıda nasip eder işallah hepimize umutsuz olmayın lütfen..
banban nasılsın canım acaba bizde hamile oldugumuz günü ,mutlu bir şekilde yazabilecekmiyiz görecekmiyiz o günleri......