Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhba kızlar
bende eksik bilgilerimi tamamlayayım
biz 7 yıllık evliyiz 1 micro denememiz negatif. sorunumuz genetik bi sorun ykromozom delesyonu
bu ay sonu inşaallah tedaviye 2. için başlıycaz dua bekliyorum hepinizden

Selam kızlar pek gelen giden yok sanırım topiğimize bomboş buralar gerçi bende pek giremiyorum ama takip edip çıkıyorum tülay arkadaşımız ne zaman test yaptıracaktı haber varmı ...... listeyi gördümde bir şayler eklemek istedim biz 7,5 yıllık evliyiz 2006 da tüp bebek denememiz olmuştu eşim tesa oldu malesef bulunamadı ocak ayında tekrar tedaviye başlamak istedik bir özel merkeze gittik doktorumuzla görüştük muayene testler falan nisanda eşim tekrar ameliyat olacaktı banada ilaç tedavisi ama erteledik sebebine gelince eşimin hem ameliyat korkusu hemde tekrar bulunamama korkusu bide tabiki kendimide katim benim şimdilik fazla hevesim yok biraz daha bekleyelim dedik çünkü önceki tedaviden sonuç alamayınca araştırma yapmadım ne bir ilaç nede bitki tedavisi ama 3 ay önce bizim buraların ünlü bitkisi çakşır otunu araştırırken bu siteyi keşfettim üye oldum ve baya şeyler öğrendim şimdi 1,5 aydan beri düzenli olarak bitki tedavisine başladık çakşırdı tribulüs keçi boynuzu a,c,e,b12,çinko larginine ve bunun gibi çok şey onlardan kullanıyoruz bide düzenli beslenme bol bol vitamın takviyesi eşimle düşündük taşındık bunları yeni kullanmaya başladık biraz daha bekleyelim ondan sonra tedaviye başlayalım dedik sanırım sonbaharda yaptıracağız her şeyin hakkımızda hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız

merhba kızlar
bende eksik bilgilerimi tamamlayayım
biz 7 yıllık evliyiz 1 micro denememiz negatif. sorunumuz genetik bi sorun ykromozom delesyonu
bu ay sonu inşaallah tedaviye 2. için başlıycaz dua bekliyorum hepinizden

allah hepimizin yardımcısı olsun canım dualarım hepimiz için....:Saruboceq:

allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın ve en kısa zamanda bizlere hayırlı evlatlar nasıp etsin hayırlısıyla inşallah...:Saruboceq:

amin canım amin hayırlısıyla en kısa zaman da saglıklı hayırlı evlatları kucagımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim büyük

Merhaba arkadaslar hepinize iyi aksamlar.
Keyifleriniz nasıl bakalım.
Vallahi ben üzgünüm.Diğer topikten Badem arkadaslarımız ikiz bebeklerini kaybetti.
Canım cok sıkıldı.
Rabbim sabrını versin insallah.

mrb canim yine coktandir yazmiyorum
evet canim ya bende cok uzuldum nekadr aci bisey allahim esine ve ona sabir versin

arkadaslar ondada vardır bir hayır allah sabırlarını bol versin yardımcımız olsun rabbim inşallah hepimizin kaybetmek ne demek ben cok iyi biliyorum

ahhhh arkadaşlar çok üzüldüm yaaa
bademcime çok geçmiş olsun başı sagolsun
ne kadar olmuştu biliyo musunuz

badem arkadaşımıza bende çok üzüldüm ALLAH sabırlar versin.İNŞANLAH TEKRAR EN GÜZEL BEBEKLERİ DÜNYAYA GETİRMESİNİ NASİP EDER ALLAHIM.

günaydın kızlar badem arkadaşımıza bende çok üzüldüm Allah hepimize güzel güzel bebişlere sahip olmayı nasip etsin ...
Badem içinde üzüntüsünü anlıyabılıyorz birdaha kımseye yaşatmasın Allahım..

badem arkadaşımızın üzüntüsünü paylaşıyorum allah sabır versin ,bir daha yaşatmasın inşallah.

merhaba kızlar bugun test günümdü 12.gün değerim 480 çıktı yani hamileyim ve çoğul gebelik bu yola umutsuz çıkmıştık Allahım nasip etti çok şükür kucağıma almayıda nasip eder işallah hepimize umutsuz olmayın lütfen..

Tülaycım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin nazar değmesin azospermde bu siteye katıldığımdan beri ikinci hamilelik oldu görüdüğüm.İnşallah darısı bizlerin başına olur:lepi:

canım benim inana çok mutlu oldum allahım tamamına erdirsin saglıkla al bebeklerini kucagına inşallah allahım o günleri bizlerede göstersin:Saruboceq:.bak geçen gün hiç bir belirti yok demiştin bende sana umutsuz olma dediydim bak allahım kabul etti dualarımızıŞeniz.kendine iyi bak ve bu günlerin tadını çıkar:teytey::teytey::teytey:

banban nasılsın canım acaba bizde hamile oldugumuz günü ,mutlu bir şekilde yazabilecekmiyiz görecekmiyiz o günleri......

böyle güzel haberleri alınca içim yanmaya başlıyor hem çoook seviniyorum hemde kendim adına çok üzülüyorum allahım hepimize biran evvel bebişlerimizi yollasın......

Merhaba Arkadaşlar
İnşallah hepiniz iyisinizdir.Tülay adına da çooooook sevindim.İnşallah Allah tamamına erdirir.
Bu arada bizde martta tedaviye başlıycaz ve zaman yaklaştıkça ben gerilmeye başladım.Kullandığınız ilaçlar sizi psikolojik olarak etkiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…