Herkese tekrar mrb toplam mesajları okuyamadım ama ilerleyen zamnlarda okumaya çalışcam bizdede azorsperm var eşimde micro tesa yapıldı ve hücreler donduruldu 3 yıl oldu burdaki mesajları okudukça moralim bozuldu açıkcası zorlu bir yol... l ben şu an tedavi aşamasındayım mikroenjeksiyon için iğnelerimin 6. günündeyim bu arada bende hipogndzm var umutlar tükenmedikçe hayaller gerçek olur sizler için duacıyım kendim için de olduğu gibi ....
amin canım amin bu arada rüyalarında hep aynı bebeği mi görüyorsun
Merhaba Canlarımmmma.s.
Kac gündür giremiyorum hepinizi coook özledim vallahi.
Kafamız biraz mesgul 2 gündür.Kuzenim düğününü bile yapamadan bosanma kararı aldı.Nikahı önce yapmıslardı şimdi araları bozuldu.
Hayatla herkes kendi çabında mücadele veriyor.Yasadığımız seyler farklı ama üzüntü aynı.Hepimizin sınavı baska.
Rabbim bizlere dayanma ve gücü ve hayırlı sonuclar versin. :Saruboceq:
Bu arada aramıza yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum.Ayrıca bize moral vermek için gelen arkadaslarada tesekkür ediyorum.
Ne olur topiğimize sık sık gelin .Eşlerinizde sperm bulunduğunu duyunca heycan yapıyorum hihoyyyt hihoyyyt
Canım cok şükür ki dondurulmusta olsa spermleriniz var.Allah tedavinizinde hayırlı bir sekilde sonuclanmasını nasip etsin.Hamiş haberini bekliyoruz :CüvCüv:
Kızlar bu arada dikkatimi cekti bu aralar azospermi sayısı ne kadar cok arttı. :çok üzgünüm:
mrb.kızlar nasılsınız görüşmeyeli uzunzamandır giremiyorum yatıyorum bakalım transferın 8.günü oldu sabırsızlanıyorumama sanırım tutmıcak pek belirti yok gibi kısmet...
Buarada aramıza yenı gelen arkadaşlar hoşgeldiniza.s. Kızlar artık liste yayınlanmıyormu? hergün
mrb.kızlar nasılsınız görüşmeyeli uzunzamandır giremiyorum yatıyorum bakalım transferın 8.günü oldu sabırsızlanıyorumama sanırım tutmıcak pek belirti yok gibi kısmet...
Buarada aramıza yenı gelen arkadaşlar hoşgeldiniza.s. Kızlar artık liste yayınlanmıyormu? hergün
canım peki tüp bebek denedinizmi,:1rolleyes: bizdede teseyle elonge sperm bulundu fakat tüp denememiz başarısız oldu şimdi beklemedeyiz...tülaycım hayırlısı olsun benimde eşimin mikro ile bulundunda fsh 18 idi
ne kadar sperm çıktı canım