Evet malesef devlet mikrotesyi ödemiyorlar kızlar.
SAnki cok keyfi yapılan bir ameliyatmıs gibi.estetik mi yaptırıyoruz kardesim
Bize umutta 1200 tl dediler .Orda yaptıracaz.İnsallah hayırlı sonuclar alırızda emeğimizde değer.
tulay cım merak etme bended bir belirti yktu ama tuttu siz bizdede aynı sorundan var ama bizim teseden sonra ögrendik o yüzden ilaç falan kullanmadık bilmiyorum
Selam arkadaşlar siss20 arkadaşımın sorusuna cevap verim öncelikle ilacın ismini vermelisin çünkü bizede dr iğne ve ilaç vermişti ismi menegon iğne zinco ilaç bunu iki ay kullanacaktı iğnenin içinde 5 adet var kutusu 220 galiba zinco 30 tl bizede hormonları dengelemek için vermişti ama kullanmıyoruz tedaviyi erteledik kendi isteğimizle microtese ameliyatıda 600 euro bize hastanede tl karşılığı olarak birmilyarüçyüz demişlerdi ama türklirasımı yatırıyoruz yoksa euromu bilmiyorum ayrıntıya geçmedik tedaviye gittiğimizde sorarım demiştim ama inşallah canım tedaviniz başarılı geçer birde ilacın ismini öğrendiğinde bize bildirirmisin ben sana fiyatını içeriğini öğrenirim
herkese iyi geceler arkdaşlar biz henüz tedaviye başlamadık tedavi çok pahalı mı ayrıca eşim yeni memur devlet ne kadar karşılıyor baya fark ediyor mu devletin karşıladığı miktar çok mu
Herkese tekrar mrb toplam mesajları okuyamadım ama ilerleyen zamnlarda okumaya çalışcam bizdede azorsperm var eşimde micro tesa yapıldı ve hücreler donduruldu 3 yıl oldu burdaki mesajları okudukça moralim bozuldu açıkcası zorlu bir yol... l ben şu an tedavi aşamasındayım mikroenjeksiyon için iğnelerimin 6. günündeyim bu arada bende hipogndzm var umutlar tükenmedikçe hayaller gerçek olur sizler için duacıyım kendim için de olduğu gibi ....
teşekkür ederim kızlar bakaılm salıyı beklıyorum eşimde 12 sperm bulundu benım 10 yumurtam sağlamdı 7 embriyomuz oluştu 3 ünü transfer ettiler 4 ü donduruldu 1.sınıf embriyolar dediler ama bilemem kızlar
buarada elenga spermı nsl.oluyo onla yumurta dollenıyomu??? Tüp tutmuyo sanırım pek bilgim yok okonuda çünkü...
damlalı benım tedavım rapor alamadm m.teseyi jinemedde 1800 ytl ye yaptrdık.Tüp bebek içinde 3500 ytl verdim ilaçlarımda 1400 ytl tuttu caanım rapor nsl.alınıyor nekadar sürüyo bilmiyorum...
teşekkür ederim kızlar bakaılm salıyı beklıyorum eşimde 12 sperm bulundu benım 10 yumurtam sağlamdı 7 embriyomuz oluştu 3 ünü transfer ettiler 4 ü donduruldu 1.sınıf embriyolar dediler ama bilemem kızlar
buarada elenga spermı nsl.oluyo onla yumurta dollenıyomu??? Tüp tutmuyo sanırım pek bilgim yok okonuda çünkü...
damlalı benım tedavım rapor alamadm m.teseyi jinemedde 1800 ytl ye yaptrdık.Tüp bebek içinde 3500 ytl verdim ilaçlarımda 1400 ytl tuttu caanım rapor nsl.alınıyor nekadar sürüyo bilmiyorum...
damlalı benım tedavım rapor alamadm m.teseyi jinemedde 1800 ytl ye yaptrdık.Tüp bebek içinde 3500 ytl verdim ilaçlarımda 1400 ytl tuttu caanım rapor nsl.alınıyor nekadar sürüyo bilmiyorum...[/QUO
teşekkürler inşanlah hamile kalırsınız hemen bizimle baylaşın böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyor bizde tedavi olunca hamile kalırız diye umutlanıtoruz.
Tülaycım hadi bakalım az kalmış sonucu öğrenmeye hayırlısı ile hamile haberini alırız haftaya. Elega sperm demek henüz gelişimini tam tamamlamamış sperm demek oluyor dolayısı ile olgun olmayan spermin dölleme kabiliyeti de az oluyor bunun için zannediyorum solusyonlar yardımı ile spermi olgunlaştırıyorlar. Bu arada neden tüp bebek raporu cıkarmadın çünkü senin benim durumudaki tedavisi olmayan durumlarda idrek tüp bebek raporu veriliyor. Ben devlet hastanesinden çıkartmıştım.
canım peki tüp bebek denedinizmi,:1rolleyes: bizdede teseyle elonge sperm bulundu fakat tüp denememiz başarısız oldu şimdi beklemedeyiz...
benim eşim 9 ay önce ameliyat oldu sadece antibiyotik verdiler o kadr ilac falan hiç vermemişti ve maşallah sperm bolca bulundumerhaba arkadaşlar tedavimizin 4.günü ve halen daha İzmir^deyiz, herhangi bir sonuca ulaşamadık ve bunu sizlere sormak istedim, şuan halen daha izmirde beklemedeyiz Ürolog doktor eşimde genetiksel bir sorun olan hastalıkla ilgili mikroTese önerdi fakat öncesinde 3--6 ay kullanmamız gereken bir ilaç varmış ismini bilmiyorum vede pahalıymış fakat bu hap erkeklerde TESTESTERON ve OSTROJEN hormonlarını düzenleyip şansı %40 ise hapı kullandktan sonra %70 yaparmış bu hap...Sizlerin eşlerinden (GENETİKSEL SORUNU) mikroTese ameliyatına girmeden önce bir ürolog doktorun eşlerine tavsiye ettiği bir ilaç varmı? birde kullanan varmı ilacı ? faydasını görüpte ameliyatta sperm çıkan varmı eşlerinizden? tşkler....
Birde karnesiz MicroTese ameliyatı nekadar tutar?
canım ,sen nasılsın bebegimiz iyimi ,hadi canım az kaldı allahın izniyle kavuşacaksın bebegine,Şenizkendine dikkat et canım öpüyorum seni..
senın yazından okudum belgin dr.teseden cıkınca anlıyabılıyormu? bize bişey demedide? acaba olablrmı diye düşündüm biran canım.
ealnas haberım yokdu çok beklerım diye düşünmedim hiç spermiograma bıle 45 gun snraya zamn verdıgını duydum neyse canım yaa kısmet...
Canım ne zaman yapacaklarmıs zammı.
Ya iyiydi fiyat cok üzüldüm şimdi.
Şimdi ne kadr zarardayız yani ?
teyzeside onun minik ellerinden öpüyor,allahım saglıklı bişekilde kavuştursun sizi inşallah allahım banada minik bi bebek yollarda arkadaş olurlar, allahım inşallah o günleri gösterir bana en kısa zamanda AMİİİN allahım nazardan korusun siziTesekkür ederim Belgincim. Bebeğimiz iyi teyzesinin ellerinden öper :) Diyorki Belgin abla bana arkadas yapsın en kısa zamanda :)
Bende seni cok opuyorum.