Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba Canlarımmmma.s.
Kac gündür giremiyorum hepinizi coook özledim vallahi.
Kafamız biraz mesgul 2 gündür.Kuzenim düğününü bile yapamadan bosanma kararı aldı.Nikahı önce yapmıslardı şimdi araları bozuldu.
Hayatla herkes kendi çabında mücadele veriyor.Yasadığımız seyler farklı ama üzüntü aynı.Hepimizin sınavı baska.
Rabbim bizlere dayanma ve gücü ve hayırlı sonuclar versin. :Saruboceq:

Bu arada aramıza yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum.Ayrıca bize moral vermek için gelen arkadaslarada tesekkür ediyorum.
Ne olur topiğimize sık sık gelin .Eşlerinizde sperm bulunduğunu duyunca heycan yapıyorum hihoyyyt hihoyyyt

Herkese tekrar mrb toplam mesajları okuyamadım ama ilerleyen zamnlarda okumaya çalışcam bizdede azorsperm var eşimde micro tesa yapıldı ve hücreler donduruldu 3 yıl oldu burdaki mesajları okudukça moralim bozuldu açıkcası zorlu bir yol... l ben şu an tedavi aşamasındayım mikroenjeksiyon için iğnelerimin 6. günündeyim bu arada bende hipogndzm var umutlar tükenmedikçe hayaller gerçek olur sizler için duacıyım kendim için de olduğu gibi ....

Canım cok şükür ki dondurulmusta olsa spermleriniz var.Allah tedavinizinde hayırlı bir sekilde sonuclanmasını nasip etsin.Hamiş haberini bekliyoruz :CüvCüv:

Kızlar bu arada dikkatimi cekti bu aralar azospermi sayısı ne kadar cok arttı. :çok üzgünüm:

Merhaba Canlarımmmma.s.
Kac gündür giremiyorum hepinizi coook özledim vallahi.
Kafamız biraz mesgul 2 gündür.Kuzenim düğününü bile yapamadan bosanma kararı aldı.Nikahı önce yapmıslardı şimdi araları bozuldu.
Hayatla herkes kendi çabında mücadele veriyor.Yasadığımız seyler farklı ama üzüntü aynı.Hepimizin sınavı baska.
Rabbim bizlere dayanma ve gücü ve hayırlı sonuclar versin. :Saruboceq:

Bu arada aramıza yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum.Ayrıca bize moral vermek için gelen arkadaslarada tesekkür ediyorum.
Ne olur topiğimize sık sık gelin .Eşlerinizde sperm bulunduğunu duyunca heycan yapıyorum hihoyyyt hihoyyyt

Canım cok şükür ki dondurulmusta olsa spermleriniz var.Allah tedavinizinde hayırlı bir sekilde sonuclanmasını nasip etsin.Hamiş haberini bekliyoruz :CüvCüv:

Kızlar bu arada dikkatimi cekti bu aralar azospermi sayısı ne kadar cok arttı. :çok üzgünüm:

Vavelyacım bunu bende dün fark ettim aslında çok fazla kişiyiz azospermde yeni yeni bir sürü arkadaşlar gelip kendi fikirlerini söylüyorlar.Allah herkese bu yolda yardımcı olsun.Ameliyat sonucunda sperm bulunan arkadaşlar da moral kaynağımız oldu.

[/QUOTE]

bizim 3 yıldan beri bilgimiz vardıda ben burayı geç gördüm :eek:

tşkler canım Allah hepimizin yardımısı olsun ben bu aralar tedavi süresinden midir nedendir bu aralar çok alınganlaştım durduk yere ağlıyorum bir bakıyorum keyfim süper bi bakıyorum acınılası haldeyim gibi hissediyorum gecici durumlarr ALLAH başka dertler vermesin sağlık versin eşlerimizle uzun mutlu ömürler versin zaman geliyor gerisi boş gerisi hikaye ..... öpüldünüz...:eek:

mrb.kızlar nasılsınız görüşmeyeli uzunzamandır giremiyorum yatıyorum bakalım transferın 8.günü oldu sabırsızlanıyorumama sanırım tutmıcak pek belirti yok gibi kısmet...
Buarada aramıza yenı gelen arkadaşlar hoşgeldiniza.s. Kızlar artık liste yayınlanmıyormu? hergün

tülşay senindemi eşin azolu?

kızlar bana sormak istediniz bişi varsa sorabilirsiniz benim eşimed azolu idi

mrb.kızlar nasılsınız görüşmeyeli uzunzamandır giremiyorum yatıyorum bakalım transferın 8.günü oldu sabırsızlanıyorumama sanırım tutmıcak pek belirti yok gibi kısmet...
Buarada aramıza yenı gelen arkadaşlar hoşgeldiniza.s. Kızlar artık liste yayınlanmıyormu? hergün

tülay tedavin hayırlı olsun inaşallah gönlünce sonuçlanır

tülaycım hayırlısı olsun benimde eşimin mikro ile bulundunda fsh 18 idi
ne kadar sperm çıktı canım

canım hemen karamsarlıga düşme inşallah tutunur bebişlerin bırakmaz seni.:emir_bebek:

merhaba arkadaşlar tedavimizin 4.günü ve halen daha İzmir^deyiz, herhangi bir sonuca ulaşamadık ve bunu sizlere sormak istedim, şuan halen daha izmirde beklemedeyiz Ürolog doktor eşimde genetiksel bir sorun olan hastalıkla ilgili mikroTese önerdi fakat öncesinde 3--6 ay kullanmamız gereken bir ilaç varmış ismini bilmiyorum vede pahalıymış fakat bu hap erkeklerde TESTESTERON ve OSTROJEN hormonlarını düzenleyip şansı %40 ise hapı kullandktan sonra %70 yaparmış bu hap...Sizlerin eşlerinden (GENETİKSEL SORUNU) mikroTese ameliyatına girmeden önce bir ürolog doktorun eşlerine tavsiye ettiği bir ilaç varmı? birde kullanan varmı ilacı ? faydasını görüpte ameliyatta sperm çıkan varmı eşlerinizden? tşkler....
Birde karnesiz MicroTese ameliyatı nekadar tutar?

Selam arkadaşlar siss20 arkadaşımın sorusuna cevap verim öncelikle ilacın ismini vermelisin çünkü bizede dr iğne ve ilaç vermişti ismi menegon iğne zinco ilaç bunu iki ay kullanacaktı iğnenin içinde 5 adet var kutusu 220 galiba zinco 30 tl bizede hormonları dengelemek için vermişti ama kullanmıyoruz tedaviyi erteledik kendi isteğimizle microtese ameliyatıda 600 euro bize hastanede tl karşılığı olarak birmilyarüçyüz demişlerdi ama türklirasımı yatırıyoruz yoksa euromu bilmiyorum ayrıntıya geçmedik tedaviye gittiğimizde sorarım demiştim ama inşallah canım tedaviniz başarılı geçer birde ilacın ismini öğrendiğinde bize bildirirmisin ben sana fiyatını içeriğini öğrenirim

aaaaaa canım sana yazmayı unuttum zaten devlet karşılamıyor microtese ameliyatını ben öyle biliyorum o özele geçiyor karne yada güvence farketmiyor canım

selam arkadaslar nasilsiniz??ben uzun suredir kkya giremedim yenilikler varmi kizlar???derya nasilsin canim bebek nasil...
siss20 biz haftaya turkiyeye gelicez ayin 20 sinden sonraya alicaz biletimizi memorial hastanesine gidiyoruz orda micro tese ucreti 800 euro..biliyorsun benim esimdede klynefelder syndromu var ama dr bize ilac vermedi son gittimizde kan tahlili getirin bakim ona göre vericem dedi ama sonra gerek duymadi..sizin yani esinin testesteron ve fsh si kac???bizim testesteron normalmis fshsi yuksekmis..
cok heyecanliyim birdahaki aya bu zamanlar belki bir mucize olur ve hamile olurum ama acaibte korkuyorum yaaa offffff offfffff

tulay cım merak etme bended bir belirti yktu ama tuttu siz bizdede aynı sorundan var ama bizim teseden sonra ögrendik o yüzden ilaç falan kullanmadık bilmiyorum

Evet malesef devlet mikrotesyi ödemiyorlar kızlar.
SAnki cok keyfi yapılan bir ameliyatmıs gibi.estetik mi yaptırıyoruz kardesim :KK43:
Bize umutta 1200 tl dediler .Orda yaptıracaz.İnsallah hayırlı sonuclar alırızda emeğimizde değer.

X