Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dün akşam benim adam test sonuclarına baktı internetten,morali çok bozuldu ameliyattan çok korkuyor
aşi ameliyat olan var mı acaba

ne ameliyatı canım m.tesemi benim eşim oldu haliyle çok zor ve agrılı bi ameliyat ama katlanılıyo canım bebeksizlik daha acı verici allahım kimseye bu acıyı yaşatmasınAMİNsenağlama

eşimde 7mm lik 4mm lik ve 2.5mm lik reflü akımı var bebişimiz olmuyo spermleri de bu yüzden çok yembel o yüzden ameliyat olması gerekiyormuş

eşimde 7mm lik 4mm lik ve 2.5mm lik reflü akımı var bebişimiz olmuyo spermleri de bu yüzden çok yembel o yüzden ameliyat olması gerekiyormuş

Yani sizde sperm var ama hareketsiz mi ondan dolayı mı ameliyat olması lazım.Bitkisle takviyelerden alıyormusunuz belki harekete iyi gelir

bitkisel bişey kullanmıyoruz
doktor e vitamini ve proviron diye hap vermiş onları kullanıyor

1.5 yıllık evliyiz
1yıldır korunmuyoruz sürekli ben doktora gidiyordum bebeğim olmuyo die yazın prolaktinim yüksekti ve 1kutu parlode kullandım düzeldi
sonra yine aylar sonra cocuk olmayınca doktora gittim hangi doktora gittiysem senin yaşın daha küçük sana tüp bebek falan uygulayamayız eşin gelsin dediler
en sonunda gecen hafta eşimi zorla ikna ettim ve önce sperm testi yapıldı
sperm sayısı normal fakat sperm hareketi 80 ile 95 arası olması gerekirken benim eşiminki 7 ile 10 arası
vede gecen cuma günü eşimde kist falan olduğunu öğrendik ... bu durum onu çok etkiledi
rabbim en kısa zamanda şifasını verirde bizde bebişlerimizi alırız kucağımıza

Canım benim üzülme :teselli: sizin durumunuz bizlere göre yine çok iyi en azından tüp bebek bile deneyeceğiniz zaman spermleriniz var.Olur bebeğin hiç kendini üzme.hem 7 ile 10 arasında hareket varsa mikroenjeksiyon denenebiliniyor benim bildiğim kadarı ile.bence başka doktorlara gidin inaşllah en kısa zaman da bebeğine kavuşursun

banban canım benım inşallah hepimizin en kısa zamanda olur..
kurtuluruz bu dertten
herkez diyo yeni evli sayılırsınız tadını çıkarın diye ama bilmiyolar ki bebeksiz olmuyooo((((( evliliğin tadı olmuyo böyle nerde bi bebek konusu açılsa hemen bi sessizlik oluyo sanki eşim dalıp gidiyooo offff

Liva sizdeki sorun tam olark nedir neden dolayı azosperm kaynaklanıyor

canım benim eşimde azosperm tüp bebkte tese yöntemiyle sperm bulundu oda çok korkuyordu ve çıktığında hiçbirşey hissetmediğini söyledi şimdi aynı durumda niye kalsak korkmadan bende önce gider canım eşimin varikosel olması gerekiyor ama doktorunun gerek olmadığını söyledi gerekirse onu bile olur canım eşinde hiç korkmasın çünki hiçbişey hissetmiyor canım

beni çok etkilendin diğer yorumlara bakamadan cevap yazmak istedim

aamiiiiiiiiinnnnnnnnn Rabbim sağlıklı hayırlarla dolu evlat nasip et

amin canım amin bu arada rüyalarında hep aynı bebeği mi görüyorsun

Herkese tekrar mrb toplam mesajları okuyamadım ama ilerleyen zamnlarda okumaya çalışcam bizdede azorsperm var eşimde micro tesa yapıldı ve hücreler donduruldu 3 yıl oldu burdaki mesajları okudukça moralim bozuldu açıkcası zorlu bir yol... l ben şu an tedavi aşamasındayım mikroenjeksiyon için iğnelerimin 6. günündeyim bu arada bende hipogndzm var umutlar tükenmedikçe hayaller gerçek olur sizler için duacıyım kendim için de olduğu gibi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…