Benim eşimde nedeni tam belli değildi, emre bakırcıoğlu yaptı mikroteseyi,umut tüp bebekte yaptırdık.
canım baş ağrısı stresten olur depresyondan olur canım ama devam ederse sen bi doktora git baş ağrısı deyip geçme ama inşallah geçer canım umutsuz olma ben Allahtan ümidimizi kesmememmiz gerektiği ile ilgili bi yazı okumuştum sanırım ayetti.Bak sana ne anlatıcam bi tanıdığımızın yumurtası oluşmuyordu yani nasıl bizim kocalarımızda sperm yoksa onda da yumurta oluşmuyordu 8 yıl yine de herçareyi denediler ama olmadı en son bi yumurta üretildi nihayet ve tüp bebekle bi kızları oldu kızlarından bahsederken hep Allahın bize bir mucizesi diyorlardı çünkü doktorlar dahi çok ümitsiz görüyorlardı onları kızları şimdi daha birkaç aylık ve inanılmaz bişey oldu o arkadaşım kendi kendine takrar hamile kalmış yaaaaa inanılır gibi değil ama onlar çok inançlı insanlar karı koca ikisi de Allahtan hiç ümitlerini kesmediler canım hatta ilk bebeklerine down sendromu dendi aldırmayı düşünmediler ama sonra kesin olarak sağlıklı olduğu anlaşıldı ve öyle de doğdu Aallahın izniyle ben düşünüyorum da onlar sınavı geçtiler ve Rabbim onlara bi tane daha hediye etti ya napalım hayatımız yaratıcımızın iradesinde ona dua edip ondan sabır dileyeceğiz :teselli:
bizim fsh değeri normal çıkmıştı, hiç ilaç kullanmadık, benim yumurta toplama saatine göre mikroteseyi ayarladılar, testisleri normalden biraz küçükmüş eşimin. ama bak alakası yokmuş onunla. hiç üzülme,emre bey sonuna kadar arıyor, Allah ında izniyle herşey çok güzel olur sizin içinde.ay canım biz de emre beye ve umut tüp bebeğe gideceğiz inşallah bize de böyle sağlıklı bebek verir mutlu günler bizi bekliyordur umarım canım sizin fsh falan nasıldı? sakıncası yoksa testis boyutları nasıldı?Bizde bunlar çok acayip kötü ama emre bey belli olmuyo aslında bunlara çok da bağlı olmadığını düşünüyorum diyor hayırlısı Rabbimden mikroteseden önce bişeyler kullandınız mı? Bu arada Allahım bebeğinizi size bağışlasın Allah bir ömür eşinle çocuğunla nice mutlu yıllar nasip etsin
bizim fsh değeri normal çıkmıştı, hiç ilaç kullanmadık, benim yumurta toplama saatine göre mikroteseyi ayarladılar, testisleri normalden biraz küçükmüş eşimin. ama bak alakası yokmuş onunla. hiç üzülme,emre bey sonuna kadar arıyor, Allah ında izniyle herşey çok güzel olur sizin içinde.
napalım canım buda bizim kaderimiz yapcak bişey yok dua etmekten başka inşallah allahım hepimize biran evvel evlatlarımızı gönderir...:Saruboceq:Merhaba kızlar,
Nasılsınız bugün de ben iyi değilim.Olmama ihtimali beni o kadar korkutuyor ki.Allahım hiç kimseyi evlat hasreti yaşatmasın daha bebeğimiz olmadan ana baba olduk eşimle.Bu ne kadar değişik bir duyguymuş önceleri bebeğimin olmasını isterdim ama bu kadar hevesli ve istekli değildim ta kii bu işin bizim için ne kadar zor olduğunu anlayana kadar.Kimsenin evi sesiz kalmasın evlerin içinde bıcır bıcır koşan ayak sesleri anne baba diye seslenen o güzel nefesler olsun.Akşam işten eve gidince yalnızlığımızı öyle iyi anlıyorum ki.Üst komşumuzun iki tane küçük çocukları var onların sesi geliyo bizim evin içine ona bile mutlu oluyorum Allahım bu ne güzel bir duygu diyorum kendi kendime.
Hiç bilmezdim ki anne baba olmanın bu kadar güzel bişey olduğunu.
Evliliğin ilk başlarında hayaller kurardık nasıl bir bebeğimiz olacak diye eşimde bende iri gözlüyüz kesin bu bebişin çok büyük gözleri olur diyoduk ama hepsi hayal ile gerçek arasında kaldı.
Allahım rüyalarımdaki bebeğim beni bulsun ne olur....
amin inşallah canım inşallah
kıslar hiç üzülmeyin dua edin ben çok çok umutsuzdum kesin çıkmayacak öleceğim diyordum çıksa hemen tutacak biliyorum diyodum meğersem başıma korkmadığım şey geldi
sperm çıktı fakat gebelik oluşmadı
şimdi 2.deniyeceğiz önümüzdeki hafta dr gidiyorum
ben bugün sizlere ulaşıp moral albilmek için okadar çaba harcadım ki mail adresimi açamadığım için arkadaşımın adresinden yazıyorum sizlere sizlerin varlığından onun sayesinde haberdar oldum.Siz bu yolda benden önce koşmaya başlamışsınız YÜCE ALLAHIM önce sizlere sonra bana çok gecikmeden
mis kokulu birer yavru versin ....
ben bugün sizlere ulaşıp moral albilmek için okadar çaba harcadım ki mail adresimi açamadığım için arkadaşımın adresinden yazıyorum sizlere sizlerin varlığından onun sayesinde haberdar oldum.Siz bu yolda benden önce koşmaya başlamışsınız YÜCE ALLAHIM önce sizlere sonra bana çok gecikmeden
mis kokulu birer yavru versin ....