herkese günaydın arkadaşlar hergün gibi bu günde boğazımda düyüm düyüm acıyla kalktım .eşim işe gittti ve ben yanımda bir bebek sesi duymadan sağımda solumda dolaşan bir yaramaz görmeden uyandım.yinede sağlık olsun ne yapalım diye hayata tutunmaya çalışıyorum.pek bir yere çıkmıyorum klasik ev işleriyle uğraşıyorum yani belli başlı bir uğraşımda yok .Hayatta hiç başım ağrımzadı şu günler sık sık baş ağrılarım başladı bu sizlerdede var mı.bazen çok umutsuzluğa düşüyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşanlah
mrb kzılar nasılsınız hayrlısıyla bizde bu hafta tekrardan sperm tahlili verecek eşim bakalım inş bu sefer az da olsa çıkar dualarınıza ihtiyacım varrrr kızlar...
günaydın arkadaşlar yine bugün sıkıntıdayım,canlarım bir iki gün daha pek giremiyecem ama sizlerin yazdıklarını okuyorum..allahım yavrumu istiyorum....
arkadaşlar merhabalar, bugün İzmir deyim tedavilere artık bugünden itibaren İzmirde özel bir yerde başlıyoruz eşimlee randevum saat:15.00 de, size tedavi hakkında bilgiler vereceğim....Herkese iyi haftalar dileğiyle.....
Umudumnerde merhaba .Nasılsın.
Anlattığın olay gercekten insana cok umut veriyor.Rabbimin insanlara acık mucizesi işte bu.
İnsallah bizde bir gün böyle bir mucizeyi yasarız.
Evet Banbancım haklısın.Tek caremiz Rabbime bol bol dua etmek.
Ve hayırlısını dilemek.Ama bilmiyorum sizde de oluyomu bazen cok karamsar oluyorum.Ameliyatta da cıkmıycak gibi hissediyorum.Bu artık yasadığım kaygıdan mı kaynaklanıyor yoksa içime mi doğuyor bilemiyorum.Ve böyle hissettiğim zamanlarda kalbim sıkısıyor nefes almakta zorlanıyorum.Sanırım tamemen psikolojik.
Kendimi iyi düşünmeye zorluyorum ve Allahım ne olur hayırsızımızı hayırlıya , zorumuzu kolaya cevir die dua ediyorum.
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
arkadaşlar yarın İZMİR de Doç.Dr.Ferruh Zorlu denen bir ürolok un eşimi muayene edeceğini söyledilerr, yarın akşam üzeri bize kesin sonucu verecekler microTese ameliyatı ile ilgili olacak veya olmayacak Allah ım nasipse bu iş olacak inşşalah, UMUDUMNERDE arkadaşım sizde denizli lisiniz galiba bizde denizli liyizz, Allah size de inşşallah bir evlat nasip eder,,,kafanıza takmayın..Yalan dünyaa iştee...:teselli:
senağlamamerhaba arkadaşlar bugün benim için çok kötü geçti Allahım güzel günler gösterir inşallah haftasonu istanbula gidip geldik yıkamalı yöntemle ilk kez test verdik ve sonuç kocaman bir sıfır moralim çok bozuldu ameliyatla da çıkmayacak gibi bi korku kapaldı içimi Allahım sabır ve kolaylık versin ama çok zor dayanıyorum Allahım isyan etmekten korusun
arkadaşlar yarın İZMİR de Doç.Dr.Ferruh Zorlu denen bir ürolok un eşimi muayene edeceğini söyledilerr, yarın akşam üzeri bize kesin sonucu verecekler microTese ameliyatı ile ilgili olacak veya olmayacak Allah ım nasipse bu iş olacak inşşalah, UMUDUMNERDE arkadaşım sizde denizli lisiniz galiba bizde denizli liyizz, Allah size de inşşallah bir evlat nasip eder,,,kafanıza takmayın..Yalan dünyaa iştee...:teselli:
senağlamamerhaba arkadaşlar bugün benim için çok kötü geçti Allahım güzel günler gösterir inşallah haftasonu istanbula gidip geldik yıkamalı yöntemle ilk kez test verdik ve sonuç kocaman bir sıfır moralim çok bozuldu ameliyatla da çıkmayacak gibi bi korku kapaldı içimi Allahım sabır ve kolaylık versin ama çok zor dayanıyorum Allahım isyan etmekten korusun
merhaba umudumnerde arkadaşım ne olu üzülme.herkesin çıkmıyor zaten ama ameliyatta mutlaka çıkacaktır ben buna inanıyorum Allahım hepimizin yüzünü güldürecek ben buna inanıyorum.
kıslar hiç üzülmeyin dua edin ben çok çok umutsuzdum kesin çıkmayacak öleceğim diyordum çıksa hemen tutacak biliyorum diyodum meğersem başıma korkmadığım şey geldi
sperm çıktı fakat gebelik oluşmadı
şimdi 2.deniyeceğiz önümüzdeki hafta dr gidiyorum
öyle mi dersin ne bileyim ben sıktım canımı ağladım çok yani canlı kaliteli olmasa da içerde bişeyler olduğuna dair ışık olsaydı diye düşünüyorum inşallah dediğin gibi olur inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider hepimiz için:Saruboceq:
öyle mi dersin ne bileyim ben sıktım canımı ağladım çok yani canlı kaliteli olmasa da içerde bişeyler olduğuna dair ışık olsaydı diye düşünüyorum inşallah dediğin gibi olur inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider hepimiz için
merhaba umudumnerde, ben uzun zamandır nete girmiyordum ilk sayfalarda hikayem vardı benim eşimde de mikrotese sonucu sperm bulundu ve şu anda 2 aylık bir oğlum var bence umutsuzluğa kapılma Allah a dua et