Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar merhabalar, bugün İzmir deyim tedavilere artık bugünden itibaren İzmirde özel bir yerde başlıyoruz eşimlee randevum saat:15.00 de, size tedavi hakkında bilgiler vereceğim....Herkese iyi haftalar dileğiyle.....

Canım bu olay hepimiz için büyük bir sınav.
Bizlerde senin gibi bazen umutsuzluğa kapılıyoruz.Üzülüyoruz.Ağlıyoruz.
Ama hayat ne olursa olsun devam ediyor ve bizim eşlerimiz için güçlü olmamız lazım.
Bol bol Allaha dua et.Rabbim şükür ki çok büyük.İnsallah hepimizin derdine derman olacaktır.

mrb kzılar nasılsınız hayrlısıyla bizde bu hafta tekrardan sperm tahlili verecek eşim bakalım inş bu sefer az da olsa çıkar dualarınıza ihtiyacım varrrr kızlar...

Canım dualarımız sizinle.İnsallah size umut verecek kadar sperm cıkar ve tedaviniz kolaylasır.:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar yine bugün sıkıntıdayım,canlarım bir iki gün daha pek giremiyecem ama sizlerin yazdıklarını okuyorum..allahım yavrumu istiyorum....

Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap belgincim.Seni anlıyorum bazen benimde sperm kelimesini duymaya bile tahammülüm kalmıyor.
Biraz değişik şeylerle uğrasmak iyi gelebilir.

Rabbim yüzünü güldürsün ve en kolay yoldan sifanızı versin canım.
İnsallah iyi haberlerini alırız ve Tedaviniz umduğunuzdan da iyi gider
Darısı hamiş haberini duymamıza :CüvCüv:

Umudumnerde merhaba .Nasılsın.
Anlattığın olay gercekten insana cok umut veriyor.Rabbimin insanlara acık mucizesi işte bu.
İnsallah bizde bir gün böyle bir mucizeyi yasarız.

Umudumnerde merhaba .Nasılsın.
Anlattığın olay gercekten insana cok umut veriyor.Rabbimin insanlara acık mucizesi işte bu.
İnsallah bizde bir gün böyle bir mucizeyi yasarız.

Merhaba vavelya nasılsın bende umudumnerde nin yazısını okudum çok etkilendim.Allahtan hiç bir zaman umut kesmemiz lazım.Rabbim büyük elbet hepimiz bu sınavın hakkını vereceğiz tek çaremiz dua edip Allaha yalvarmak :Saruboceq:

Evet Banbancım haklısın.Tek caremiz Rabbime bol bol dua etmek.
Ve hayırlısını dilemek.Ama bilmiyorum sizde de oluyomu bazen cok karamsar oluyorum.Ameliyatta da cıkmıycak gibi hissediyorum.Bu artık yasadığım kaygıdan mı kaynaklanıyor yoksa içime mi doğuyor bilemiyorum.Ve böyle hissettiğim zamanlarda kalbim sıkısıyor nefes almakta zorlanıyorum.Sanırım tamemen psikolojik.
Kendimi iyi düşünmeye zorluyorum ve Allahım ne olur hayırsızımızı hayırlıya , zorumuzu kolaya cevir die dua ediyorum.
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

Olmaz mı canım arkadaşım bende de aynı sorunlar var ya ameliyatta da çıkmazsa diye aklıma zaman zaman geliyor bende senin gibi nefes alamaz oluyorum.Allah sonumuzu hayırlı etsin.Canım benim yaşadıklarımız kolay şeyler değil kimbilebilirdi ki sevdiğin insanla evleneceksin ve çocuğunu diğer insanlar gibi doğal yolardan değilde meşakatli yollarda kavuşmaya çalışacaksın.Rabbim dualarımızı kabul eylesin.Herkesin evladı değerlidir ama bizim bebeklerimiz olursa Allahım bizlere bu mutluluğu yaşatırsa bizimkiler herkese göre daha değerli ve kıymetli olacaklar heralde.

Rabbim ettiğimiz bu kadar duanın hürmetine bize cok hayırlı evlatlar verir umarım.
Ve cektiğimiz bu sıkıntıları unutuveririrz ve bebeklerimize her baktığımızda Rabbimize şükrederiz

senağlamamerhaba arkadaşlar bugün benim için çok kötü geçti Allahım güzel günler gösterir inşallah haftasonu istanbula gidip geldik yıkamalı yöntemle ilk kez test verdik ve sonuç kocaman bir sıfır moralim çok bozuldu ameliyatla da çıkmayacak gibi bi korku kapaldı içimi Allahım sabır ve kolaylık versin ama çok zor dayanıyorum Allahım isyan etmekten korusun

arkadaşlar yarın İZMİR de Doç.Dr.Ferruh Zorlu denen bir ürolok un eşimi muayene edeceğini söyledilerr, yarın akşam üzeri bize kesin sonucu verecekler microTese ameliyatı ile ilgili olacak veya olmayacak Allah ım nasipse bu iş olacak inşşalah, UMUDUMNERDE arkadaşım sizde denizli lisiniz galiba bizde denizli liyizz, Allah size de inşşallah bir evlat nasip eder,,,kafanıza takmayın..Yalan dünyaa iştee...:teselli:

sağol arkadaşım yalan malan ama üzüyo işte

damlalı arkadasım bana bi soru sormuşun galiba yazılarımı okumadın evet ben 2 aylık bebegimi kaybettim yenidende tedaviye baslamadık işte beklemedeyiz sisss tedaviniz hayırlı olsun rabbim yardımcınız olsun bebeginizi kucagınıza alirsınız inşallah saglıklı bi şekilde

Canım arkadasım ne olur üzme kendini.ZAten bizim durumumuzda ki hastalarda yıkamalıda da cıkması zor.Bizlerin tek sansı ameliyatta sperm bulunması bence.
Allah orda bizim yardımcımız olsun.Moralini bozma.Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek insallah. :teselli:

hadi canım hayırlısı inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın

kıslar hiç üzülmeyin dua edin ben çok çok umutsuzdum kesin çıkmayacak öleceğim diyordum çıksa hemen tutacak biliyorum diyodum meğersem başıma korkmadığım şey geldi
sperm çıktı fakat gebelik oluşmadı
şimdi 2.deniyeceğiz önümüzdeki hafta dr gidiyorum

merhaba umudumnerde arkadaşım ne olu üzülme.herkesin çıkmıyor zaten ama ameliyatta mutlaka çıkacaktır ben buna inanıyorum Allahım hepimizin yüzünü güldürecek ben buna inanıyorum.

merhaba umudumnerde arkadaşım ne olu üzülme.herkesin çıkmıyor zaten ama ameliyatta mutlaka çıkacaktır ben buna inanıyorum Allahım hepimizin yüzünü güldürecek ben buna inanıyorum.

öyle mi dersin ne bileyim ben sıktım canımı ağladım çok yani canlı kaliteli olmasa da içerde bişeyler olduğuna dair ışık olsaydı diye düşünüyorum inşallah dediğin gibi olur inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider hepimiz için:Saruboceq:

gülencim sizin de ameliyatta mı bulundu normalde hiç çıkmamışmıydı? sizin durumunuzu hatırlayamadım ama üzülme Allah izin verene kadar uğraşma umudun var en azından bunu unutma bize yok derlerse herşey bitecek o nedenle sabırla bekle ve tekrar dene canım sakın yılma

Bence öyle arkadaşım herkesde sperm çıkışı görülmüyor.sen içini ferah tut.önemli olan bebişlerimize kavuşmamız ameliyatla yada başka türlü.Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah sonuç iyi olsun öyle düşünelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…