Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

anladim canim insallah tese ile bulunur:Saruboceq:
allahim yaaa ben cildircam bu ne kizlar boyunuza bakin kilonuza bakin bide kiloluyuz diyodsunuz ben simdi depresyna girecem valla benimde ideal 48 oluyoda ben 50 olsam yeter ama nerdeeeee baya siskoyum sizin yaninizda :çok üzgünüm:

Canım hormonlar sperm cıkısında etkili.
Eğer ameliyatta sperm bulunursa tüp bebek denersin.
Ama tabiki bulunan sperm lerde genetik bozukluk olmaması gerekiyor.Sekil bozukluğuda olmaması gerekiyor.E bunuda ameliyatta önce anlamak mümkün değil malesef.
Yani ameliyat aslında olayın ilk kilidi.O acılırsa diğerlerini zorlarsın .
Rabbim hepimize en kolay yoldan tedaviler nasip etsin

canım sperm cıkısı sağlandıktan sonra hormon değerlerinin pek bır onemı kalmıyor ama spermlerin yapısının kaliteli olması onemlı bır nokta...

anladim canm simdik ,simdionemli olan sperm bulunmasi yani diyosun bu bulunan spermde , kalite olmasi onemli diye, bak ogrendim bunu:1hug:daha aslinda cok blmedgim sey var vaktim olmuyo nete girmeye bugun calismadim oyuzden burdayim ,yinede az cok ogreniyorum sayenizde

Aman Canım kilo için sıkma canını.Önce sağlık önemli.SAğlığına bir zarar vermiyosa kiloların kafanı yorma.
Hamişken harekkette biraz zorlanırsın o kadar :CüvCüv:

aladim canim cok saol guzel yazmisin ,onemli olan simdi sperm bulunmasi ve herseyin normal olmasi egerki bulunan spermde sekil bozuklugu kalitesi falan iyi degilse tabi bunlarinda tedavisi var dimi

Kızlar halimi görseniz gülersiniz.Burdan rejimden bahsediyorum Diğer sayfada mantar sote tariflerine bakıyorum.
Ben zor verirrim bu kiloları
Eşim cok sevmiyo mantarı gecen gün aldım yinede bir deniyeyim dedim.
Şimdi oktay ustanın güzel bir tarifini buldum.Onu yapim aksama belki yer

Aman Canım kilo için sıkma canını.Önce sağlık önemli.SAğlığına bir zarar vermiyosa kiloların kafanı yorma.
Hamişken harekkette biraz zorlanırsın o kadar :CüvCüv:

canim ya zaten sunda onemli olan benim icin bebek ,cok kilolu degil zaten ma yinede dikkat ediyorum bebek olsunda kilo kolay o nasil olsa verilir bisekilde ddgin gibi onemli olan saglik o olmayinca zaten bisey olmuyo

aladim canim cok saol guzel yazmisin ,onemli olan simdi sperm bulunmasi ve herseyin normal olmasi egerki bulunan spermde sekil bozuklugu kalitesi falan iyi degilse tabi bunlarinda tedavisi var dimi

Evet canım onların tedavisi azo ya göre daha kolay.Bitkiseller onlarda cok işe yarıyor.Genetiğe değil ama sekil bozukluğuna.
Genetik sorun olursa sanırım spermlerin sau-yısı cok olursa genetik tanı yapıp içinden sağlam olanları secmeye calısıyorlar

ayyyyyy mantar dedinde ben bayiliyorum mantara antarli ne olsa yerim
is yerinde mantar alirim yikayip tzlarim ,sonra biraz peynir koyup uzerine mikrona verirm yerim oh valla canim istedi hic bikmam yemekten
canim insan rejimde olunca oyle seylere daha fazla bakiyo yiyemiyoruz madem gozumuz doysun diye
ben gecenlerde yarisma duzeliyorum herkese diyorum sakin yemeyin sukadar soyle boyle ,ben o arada yemek bolumunde geziyorum dediler bize diyosun sen kendine bak ,bende deim onemli olan size gaz vermem demi hep ben gozumu doyuruyoum diye
kaydirigubbakcemile3

Ay canım canını mı cektirdim kusura bakma
İnsan zaten o sayfalara baktığında ac olmasa bile acıkıyor.
Çok işteh acıcı görüntüler yani cokacimcoook
Bakalım aksama deniycem.
Hem mantar sebze sonucta kilo yapmaması lazım değilmi tabi içine kasar basmadığın zamanlarda delikafadulden

eeee heralde yani bisey yapmaz ,kasar koyarsan ,kalorisi fazlalasir tabi damak tadina gore
benimde baya tariflerim var onlara imza eklemeyle ugrasiyorum degilse baska sitelerde herkes kendi adina kullanabiliyo

Canım annem geldi bana müshade.
Gel böyle işte aramıza sohpet ederiz iyi olur.
Sonra tekrar gelirim tariflerinede bakarım.Şimdilik bye

ya kızlar keske saglıklı bebişlerimizi kucagımıza alsakta 100 kilo olsak onun tedavisi azodan 1000 kat daha kolay bu arda bende 1.72 boyunda ve 66 kiloyum sizce nasıl hamileyken 70 olmuştum 4 kilo verdim bu şekil iyimi vereyim daha

umutolsun SLM kilo çok problem deyilde orada hmileyken diye bir şey yazmışsın azo tedaviniz daha önce karşılık verdimi yani hamile kalmış mıydınız .İnşanlah ALLAH HAYIRLI EVLATLAR NASİP EDER HEPİMİZE bir defa hamile kalmayı başardı iseniz tekrar olur inşanlah ben hiç hamile kalmadım meselaa.s

herkese günaydın arkadaşlar hergün gibi bu günde boğazımda düyüm düyüm acıyla kalktım .eşim işe gittti ve ben yanımda bir bebek sesi duymadan sağımda solumda dolaşan bir yaramaz görmeden uyandım.yinede sağlık olsun ne yapalım diye hayata tutunmaya çalışıyorum.pek bir yere çıkmıyorum klasik ev işleriyle uğraşıyorum yani belli başlı bir uğraşımda yok .Hayatta hiç başım ağrımzadı şu günler sık sık baş ağrılarım başladı bu sizlerdede var mı.bazen çok umutsuzluğa düşüyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşanlah

mrb kzılar nasılsınız hayrlısıyla bizde bu hafta tekrardan sperm tahlili verecek eşim bakalım inş bu sefer az da olsa çıkar dualarınıza ihtiyacım varrrr kızlar...

günaydın arkadaşlar yine bugün sıkıntıdayım,canlarım bir iki gün daha pek giremiyecem ama sizlerin yazdıklarını okuyorum..allahım yavrumu istiyorum....

canım baş ağrısı stresten olur depresyondan olur canım ama devam ederse sen bi doktora git baş ağrısı deyip geçme ama inşallah geçer canım umutsuz olma ben Allahtan ümidimizi kesmememmiz gerektiği ile ilgili bi yazı okumuştum sanırım ayetti.Bak sana ne anlatıcam bi tanıdığımızın yumurtası oluşmuyordu yani nasıl bizim kocalarımızda sperm yoksa onda da yumurta oluşmuyordu 8 yıl yine de herçareyi denediler ama olmadı en son bi yumurta üretildi nihayet ve tüp bebekle bi kızları oldu kızlarından bahsederken hep Allahın bize bir mucizesi diyorlardı çünkü doktorlar dahi çok ümitsiz görüyorlardı onları kızları şimdi daha birkaç aylık ve inanılmaz bişey oldu o arkadaşım kendi kendine takrar hamile kalmış yaaaaa inanılır gibi değil ama onlar çok inançlı insanlar karı koca ikisi de Allahtan hiç ümitlerini kesmediler canım hatta ilk bebeklerine down sendromu dendi aldırmayı düşünmediler ama sonra kesin olarak sağlıklı olduğu anlaşıldı ve öyle de doğdu Aallahın izniyle ben düşünüyorum da onlar sınavı geçtiler ve Rabbim onlara bi tane daha hediye etti ya napalım hayatımız yaratıcımızın iradesinde ona dua edip ondan sabır dileyeceğiz :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…