- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
iğne kullanarak değerleri yukseltmeye calısıyoruz canım normalde bu iğneleri 1 ,2 sene kullanıpta sperm cıkısı sağlayan hastalar var bazılarını ise 8. ayda sperm cıkısı sağlanmıs 6 ay kısa bır sure ama cıkıs olmasa bıle testislerde olusma imkanı olabileceğinden yanı sansımızı arttırmak için kullanmamız gerektığını soyledı doktorumuz tese de cıkazsa iğeye devam etmeyı dusunuyoruz..
bu arada vavelya benimde boyum 1.68 kılom 60 biraz kılı vermeyı bende dusunuyorum 55 kılo ideal bizim için..
canım sperm cıkısı sağlandıktan sonra hormon değerlerinin pek bır onemı kalmıyor ama spermlerin yapısının kaliteli olması onemlı bır nokta...
anladim canim insallah tese ile bulunur:Saruboceq:
allahim yaaa ben cildircam bu ne kizlar boyunuza bakin kilonuza bakin bide kiloluyuz diyodsunuz ben simdi depresyna girecemvalla benimde ideal 48 oluyoda ben 50 olsam yeter ama nerdeeeee baya siskoyum sizin yaninizda :çok üzgünüm:
Canım hormonlar sperm cıkısında etkili.
Eğer ameliyatta sperm bulunursa tüp bebek denersin.
Ama tabiki bulunan sperm lerde genetik bozukluk olmaması gerekiyor.Sekil bozukluğuda olmaması gerekiyor.E bunuda ameliyatta önce anlamak mümkün değil malesef.
Yani ameliyat aslında olayın ilk kilidi.O acılırsa diğerlerini zorlarsın .
Rabbim hepimize en kolay yoldan tedaviler nasip etsin
Aman Canım kilo için sıkma canını.Önce sağlık önemli.SAğlığına bir zarar vermiyosa kiloların kafanı yorma.
Hamişken harekkette biraz zorlanırsın o kadar :CüvCüv:
aladim canim cok saol guzel yazmisin ,onemli olan simdi sperm bulunmasi ve herseyin normal olmasi egerki bulunan spermde sekil bozuklugu kalitesi falan iyi degilse tabi bunlarinda tedavisi var dimi
Kızlar halimi görseniz gülersiniz.Burdan rejimden bahsediyorum Diğer sayfada mantar sote tariflerine bakıyorum.
Ben zor verirrim bu kiloları
Eşim cok sevmiyo mantarı gecen gün aldım yinede bir deniyeyim dedim.
Şimdi oktay ustanın güzel bir tarifini buldum.Onu yapim aksama belki yer
ayyyyyy mantar dedinde ben bayiliyorum mantara antarli ne olsa yerim
is yerinde mantar alirim yikayip tzlarim ,sonra biraz peynir koyup uzerine mikrona verirm yerim oh valla canim istedi hic bikmam yemekten
canim insan rejimde olunca oyle seylere daha fazla bakiyo yiyemiyoruz madem gozumuz doysun diye
ben gecenlerde yarisma duzeliyorum herkese diyorum sakin yemeyin sukadar soyle boyle ,ben o arada yemek bolumunde geziyorum dediler bize diyosun sen kendine bak ,bende deim onemli olan size gaz vermem demi hep ben gozumu doyuruyoum diye kaydirigubbakcemile3
Ay canım canını mı cektirdim kusura bakma
İnsan zaten o sayfalara baktığında ac olmasa bile acıkıyor.
Çok işteh acıcı görüntüler yani cokacimcoook
Bakalım aksama deniycem.
Hem mantar sebze sonucta kilo yapmaması lazım değilmi tabi içine kasar basmadığın zamanlarda delikafadulden
ya kızlar keske saglıklı bebişlerimizi kucagımıza alsakta 100 kilo olsak onun tedavisi azodan 1000 kat daha kolay bu arda bende 1.72 boyunda ve 66 kiloyum sizce nasıl hamileyken 70 olmuştum 4 kilo verdim bu şekil iyimi vereyim daha
herkese günaydın arkadaşlar hergün gibi bu günde boğazımda düyüm düyüm acıyla kalktım .eşim işe gittti ve ben yanımda bir bebek sesi duymadan sağımda solumda dolaşan bir yaramaz görmeden uyandım.yinede sağlık olsun ne yapalım diye hayata tutunmaya çalışıyorum.pek bir yere çıkmıyorum klasik ev işleriyle uğraşıyorum yani belli başlı bir uğraşımda yok .Hayatta hiç başım ağrımzadı şu günler sık sık baş ağrılarım başladı bu sizlerdede var mı.bazen çok umutsuzluğa düşüyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşanlah