selam arkadaslar sizlere kötü bir haberim var,bildiginiz gibi esime micro tese yapildi ve sperm bulunmustu,dün hastaneye gittikbundan sonra nasilolcak diye konusmaya amakötü bir haber aldik,esimden bulunan spermler kötü cikmis ve tüp bebek yapilmazmis i spermlerle ,1%tutma sansi var,size tavsiyemiz sperm bankasindan sperm alip yapabilirmisiniz yoksa baska imkan yok cocuk sahibi olmaya dedi,ne yapcagimizi sasirdik,bunu beklemiyorduk dünya basimiza yikildi,esim cok kötü durumda dün nasil agladi anlatamam onu böyle görmek benide üzdü,dr 2 hafta düsünün telefonlasalim dedi egerki sperm bankasindan alirsak düsseldorf uni klinike gitcez,kafam okadar karisikki ne yapcaz bilmiyorum bide bugün bi arkadasim hamile oldugunu söyledi,dogrusu sevinemedim bile
bişy çok merak ediyorum..eşi azospermi olup da bebek sahibi olan var mı??? fsh değeri 11 eşimin.doktor sınıra yakın olduğu için tıkanıklık olma ihtimali çok dusuk dedi.muhtemelen genetik ve yapacak bişy yok o zman dedi..yıkıldım((( yuksek olsa dert olmasa dert..anlamadım ben bu işi yaaa.sizinkiler nasıl???
Merhaba esmeralda, benim eşimde de değerler normal çıkmıştı, ama doktor genetik olarak düşünmedi ve bize %50 şans verdi. 7 nisanda mikro tese yapıldı eşime, o günü hala yazarken yaşıyor gibiyim. bende tüp bebek için hazırlandım. yumurta çatlatma iğnemin süresi öğlen 12:00 de doluyordu. eşimi 11 e doğru mikro teseye aldılar, saat 11:25 de hastanenin sekreteri beni çağırdı, lütfen formu doldurunuz, eşinizin ameliyatı başarılı geçmiş sizi alacağız hemen diye. o an ne yaptım hatırlamıyorum, o formu nasıl doldurdum, nasıl yumurta toplamaya girdim bilmiyorum, şu anda bebek bekliyoruz. hiç kimse umudunu yitirmesin. hiç kolay birşey değil ama sabretmek ve Allah a dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor. umarım herkes bebek sahibi olur.
Merhaba esmeralda, benim eşimde de değerler normal çıkmıştı, ama doktor genetik olarak düşünmedi ve bize %50 şans verdi. 7 nisanda mikro tese yapıldı eşime, o günü hala yazarken yaşıyor gibiyim. bende tüp bebek için hazırlandım. yumurta çatlatma iğnemin süresi öğlen 12:00 de doluyordu. eşimi 11 e doğru mikro teseye aldılar, saat 11:25 de hastanenin sekreteri beni çağırdı, lütfen formu doldurunuz, eşinizin ameliyatı başarılı geçmiş sizi alacağız hemen diye. o an ne yaptım hatırlamıyorum, o formu nasıl doldurdum, nasıl yumurta toplamaya girdim bilmiyorum, şu anda bebek bekliyoruz. hiç kimse umudunu yitirmesin. hiç kolay birşey değil ama sabretmek ve Allah a dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor. umarım herkes bebek sahibi olur.
ne yazikki hala cocugumuz yok! 4 kez mikroenjeksiyon 3 kez kryo denememiz oldu ama hic hamile olamadim. Simdi Istanbul'a (Memorial Hastanesine) tedaviye gelmeyi düsünüyorum. unutmamiz gerekiyorki sperm bulunmasi bu yolun cok basi, yada yola cikmamiza vesile oluyor ama bu kesinlikle bir bebek sahibi olacagimiz anlamina gelmiyor. Bence hepimiz Allah'tan bizim icin en hayirlisini isteyelim.