selam arkadaslar dualarinizi eksiketmeyin lütfen,esim cuma günümicro tese olacak dualariniza cok ihtiyacim var,sizden baskasiyla paylasmadim bunu simdi spermbulunmazsa o yüzden.
selam arkadaslar dualarinizi eksiketmeyin lütfen,esim cuma günümicro tese olacak dualariniza cok ihtiyacim var,sizden baskasiyla paylasmadim bunu simdi spermbulunmazsa o yüzden.
kizlar bir mücize oldu esimde 2 tane sperm bulunmus,dr bunu bile beklemiyorduk dedi halen soktayim,rabbime sükürler olsun ilk sinavi gectik hayirlisiyla geri kalanlarida geceriz insallah
kizlar bir mücize oldu esimde 2 tane sperm bulunmus,dr bunu bile beklemiyorduk dedi halen soktayim,rabbime sükürler olsun ilk sinavi gectik hayirlisiyla geri kalanlarida geceriz insallah
cok sagolun canim insallah hayirlisiyla hepimiz bebislerimize kavusuruz
o otlar ilaçlar var ya..hiçbir işe yaramadı bizde.her seferinde sperm sayısı daha da düştü eşimin.hatta keçiboynuzu kürüne öyle umut bağladık ki burda çocuğu olmayan bir arkadaşın eşi de kullandı benim eşim de.sabırla 6 ay devam ettiler.sayı arttı ama hareket sıfırda kaldı.sperme hareket veren bir bitki yok.bu bir bakıma hücre canlandırma ve sanırım bunun çözümü bulunursa ölüler de diriltilebilir.:1no2:15 yıldan beri denemediyim ot ilaç kalmadı sıfıra sıfır elde var sıfır el ele baş başa otları ilaçları içip 3 ay sonra acaba bi faydası oldumu diye tahlil yaptırıryoruz sonuç fiyasko:1no2:umudumu tamamen yitirdim arkadaşlar