- 14 Nisan 2008
- 74
- 10
sonuc belli oldu ne yazık ki bulunamadıtahmimden daha kısa sürdü. 1 saat kadar .çok uğraşıldığını sanmıyorum. hastane de berbattı. allah oraya kimseyi düşürmesin. olmadığına inanamıyoruz hala..neden deyince doğuştandır dedi doktor. herşey havada kaldı. sanırım daha sonra tekrar denicez. 2.mikroyu önermiyorlarmış ama yapan bulucaz inşallah.ne bi teşhis ne bi çözüm hiçbişy söylemedi doktor. hatta klonlamadan falan söz etti. boğuverecektim resmen. beni okuyan ve henüz mikrotese olmayan arkadaşlara bişy söylemek istiyorum. çok güvenilir bir merkez ve başarı grafiği yuksek olan bir erkek inf uzmanı tarafından yapılsın mutlaka..bizim ki normal sıradan bir ürologtu. belki emre beyi ya da kaan beyi tercih etseydik böyle olmazdı. ya da olurdu ama en azından sonucu kabullenmek daha kolay olurdu. belki onlar daha düşünceli konuşurlardı en azından..bunu bile arıyor insan çünkü. bir de bize hiç tanı konmadı. direkt micro da bulucaz dendi. önce tanı konsun.onun ilaçla tedavisi var mı o araştırlsın.en son iş micro tese arkadaşlar. biz yolun sonunda yapılacak şeyi en başında yaptık. herkes parayı cebe atma derdinde ne yazık ki. ve bu yüzden hayallerimiz umutlarımız çabuk tüketildi. ama nedense içimde bir umut hala var. tüm bu olumsuzluklara rağmen..bi gün mutlaka 1 tanecik de olsa o spermi bulucaz ve inşallah evladımıza kavuşucaz.
selam arkadaslar cevaplariniz icin cok sagolun,bilgisayarim bozuldugu icin giremiyorum artik,ilk günkü kadar üzülmüyoruz artik 2. kez teseye gerek yok dediler,simdi bizim kararimizi bekliyor doktorlar yani sperm bankasi yada bu durumu kabullenip yasamimiza cocuksuz devam edecegiz,tabiki yüce rabbimden baskasi ne olacagini bilemez,esime biraktim karari daha kararini vermedi ama galiba sperm bankasindan alacaz,sen tasiyacaksin oda benim evladim bizim cocugumuz olacak diyor,ben esimi zorlamiyorum ne yapalim ne yapmayalim derim dedim,allah herkes icin hayirlisini versin
selam arkadaslar cevaplariniz icin cok sagolun,bilgisayarim bozuldugu icin giremiyorum artik,ilk günkü kadar üzülmüyoruz artik 2. kez teseye gerek yok dediler,simdi bizim kararimizi bekliyor doktorlar yani sperm bankasi yada bu durumu kabullenip yasamimiza cocuksuz devam edecegiz,tabiki yüce rabbimden baskasi ne olacagini bilemez,esime biraktim karari daha kararini vermedi ama galiba sperm bankasindan alacaz,sen tasiyacaksin oda benim evladim bizim cocugumuz olacak diyor,ben esimi zorlamiyorum ne yapalim ne yapmayalim derim dedim,allah herkes icin hayirlisini versin
çok saol canım benim..wallaha aynen bilgisayarın başından kalkamıyorum.belki bişy bulurum diye..senin mesajını eşime de okudum.sabah sabah içimize su serptin.allah razı olsun senden :)
doktor çok uğraştım diyo ama 1 saat topu topu..bayılması dikilmesi çıkışı dahil bu süreye..siz de ne oldu? ilkinde bulunmayıp 2.de mi bulundu??
arkadaşlar hangi yerlerde tedaviye başladınız? YAZARMISINIZ..Biz busene başlıyoruz tüp bebeke nasipse
denizlide oturuyorsunuz sakın yakın diye izmirde hiçbirşey yaptırmayın.burda derde deva olacak bir androlog yok. ben yaşadım gördüm.eşinden kaynaklanan ve kromozomla alakalı olduğu için mutlaka androlog olmalı.. bir de niye tese oluyorsunuz microtese varken. microtese de bulunma oranı %50-60. artık birçok her direkt microtese yapıyor. ama micro teseyi yapan dr da merkez de çok önemli..
Arkadaşım biz İzmir Ege Üniversitesinde geçen sene kıştan bari tahlil yaptırıyoruz....Eşimde Klinefelter Sendromu (47.XXY) çıkınca işler aksadı ve dosyaya biraz ara vermek zorunda kaldık.. Tüp bebek bölümündeki dr.lar sürekli tahlil istiyorlar. Ve en sonunda GENETİK ANA BİLİM DALI BŞK.lğındaki doktor tekrar KROMOZOM tahlili istedi ve bu 2008 AĞUSTOS SONU tahlil sonucunu alıp ne yapacağız hiçbir bilgiye sahip değiliz...Sen şimdi bize İzmir'de bu işi yaptırmamı diyorsun..? İstanbul'da Denizli'ye çook uzak ve kalacak yerimizde yok....Eşimin işi var birdee...Napalımm yaaaa üfffkafamçokkarıştı
işler üniversite hastanelerinde çok uzuyor ne yazık ki..benim ki sadece bir öneri.size kalmış tabiiki de ama ben senin yerinde olsam ankarada kaan beye ist da da emre beye giderim önce..bana dünyanın öbür ucuna giit deseler giderim..:) ki genetik olması daha da hassaslaştırıyor olayı..çok iyi bi merkezde yapılmalı bence..bu işte yapan doktor ve merkez çooook önemli. biz çok pişmanız gitmediğimize..
selam arkadaslar bilgisayarim bozuk oldugundan giremiyorum ancak arkadasa geldikce girioyrum ama bilgisayarim tamirden gelsin yine hergün aranizda olacagim,benim esime micro tese yapildi 2 sperm bulundu ama kalitesizmis,bidaha micro tese yada normal teseye gerek yok dediler, cünkü klinefelder ve esimde hepatit b oldugu icin,bilgisayarim tamirden gelsin tr de bi kac yerede mail yazip danismak istiyorum,kimse durumumuzu bilmediginden baskasinin bilgisayarindan bu isleri yapmak istemiyorum,bendede prolaktin yüksekligi var haftada 2 yarim hap kullaniyordum ama bugün kan sonucunu ögrenmeye gittim ve bu defada iyice düsmüs simdi haftada yarim hap kullanmami söyledi doktor,ben artik üzülmüyorum cünkü alistim ama tabiki dilim böyle kolay söylüyor icim yaniyor ama esime belli etmemeye calisiyorum cünkü o kendini sucluyor,ramazanda iyice düsünüp bi karar almaliyiz aslinda ,hakkimizda hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin