- 17 Mayıs 2008
- 120
- 1
cok sevindim canim insallah hayirlisiyla iyi bir sonuc alirsiniz canim allah hepimizin yardimcisi olsunsevgili melisa78 bizde tedaviye temmuz un ilk haftasında başladık .eşimde 5 yaşında geçirmiş olduğu inmemmiş testis ameliyatı ve 17-18 yaşlarında geçirmiş olduğu kabakulak hastalığının sonuçları olarak azospermia hastası olarak başvurduk..2 gün önce ameliyat geçirdi.ve çok şükür sperm çıktı ben de aynı yerde tedavideydim ameliyat günü banada yumurta toplama işlemi uygulandı.40 ın üzerinde yumurta elde edildi.22 embriyo oluştu.şaşkınız hiç böyle bir sonuç beklemiyorduk.hayırlıısı.embriyolar dondurulacak.transfer ağustosta olacak.çok yumurtadan dolayı karnım davul gibi oldu.dr.um normal halime dönmemi bekliyor.bakalım bundan sonra ne olacak
selam civciv 1981 canim hic moralini bozma ümidi yitirme,bize dr esim micro tese olmadan hic umutlanmayin sperm bulunmama ihtimlai cok yüksek,isiniz sansa kalmis demisti ama yüce rabbim olmazimizi oldurdu dualarimizi kabul etti,dr gelipte sperm bulundu deyince ben inanamadim cünkü kendimi olumsuz sonuca hazirlamistim ben,bunu dr söyledim,o yüzden bol bol dua et canim,rabbim su mübarek 3 aylarda acilan elleri geri cevirmez,biz egerki bulunmasaydi sperm bankasindan almayi bile düsünüyorduk,allahima hamdü senalar olsunki o duruma gelemdik
civciv embriyolar sağlıklı değilmiymiş.üzülme canım allah büyük neden olmasın üzmitsizliğe kapılma çokta kendini kaptırma hayırlısı olsun
cok haklisin canim,ben kendimi hep en kötüsüne hazirladim esimde sperm bulunamayacagina okadar kendimi inandirdimki,dr inanamadim,allahim okadar büyükkü mucizeler yaratiyor,bize dr hic ümit vermedi ben o yüzden hic ümitlenmedim,insallah bundan sonrasida hayirlisiyla allahin izniyle iyi gecer
benim bir arkadaşımın eşi sizin durumunuzda. 2 kez mikroenjeksiyon denediler tese yöntemiyle sanırım sperm buldular.kesinlikle sperm bulundu yani ve yumurtalar yerleştirildi bir defasında 3 tane yerleştirme oldu hamilelik gerçekleşmedi ama onlar denemeye devam ediyorlar çünkü sperm bulunuyor sizde de bulunur bence ..onlara da genetik demişlerdi çünkübişy çok merak ediyorum..eşi azospermi olup da bebek sahibi olan var mı??? fsh değeri 11 eşimin.doktor sınıra yakın olduğu için tıkanıklık olma ihtimali çok dusuk dedi.muhtemelen genetik ve yapacak bişy yok o zman dedi..yıkıldım((( yuksek olsa dert olmasa dert..anlamadım ben bu işi yaaa.sizinkiler nasıl???
benim bir arkadaşımın eşi sizin durumunuzda. 2 kez mikroenjeksiyon denediler tese yöntemiyle sanırım sperm buldular.kesinlikle sperm bulundu yani ve yumurtalar yerleştirildi bir defasında 3 tane yerleştirme oldu hamilelik gerçekleşmedi ama onlar denemeye devam ediyorlar çünkü sperm bulunuyor sizde de bulunur bence ..onlara da genetik demişlerdi çünkü
inşallah allahım inşallah ..bu mubarek gunde allahım sesimizi duyar ve dualarımızı kabul eder.içime su serptin.çok saol..kitlendim kaldım.başka hiçbiy düşünemiyorum.yemek yiyemiyorum.uyuyamıyorum..ve ne yazık ki çalışmak zorundayım.kimseye bişy çaktırmamak durumundayım.insanın içinde fırtınalar koparken hiçby yokmuş gibi yapması çok zor..allahtan sizlerle tanıştım..:)senağlama
:roflol: şöyle gülebilmeyi özledim