- 17 Mayıs 2008
- 120
- 1
arkadaşlar merhaba daha öncede yazmıştım ama burayamı bilmiyorum... benim eşimde azosperm 2 yaşında inmemiş testis ameliyatı geçirdi..... dr. lara göre zamanında yapıldı ama yinede bizde durum hiç iç açıcı deil.... 2005 yılında mikro tese oldu.. olan hücrelerde yok oldu geçen süre içerisinde... biz tabii yıkıldık ama rabbim kolaylığını veriyo sabrınıda.... şimdilik beklemedeyiz benim yaşım daha 23 bakalım kök hücre yöntemine yetişebilicekmiyiz bilmiyorum...:1no2:. gerçi artık benim hiiç ümidim yok ama işte öyle bekliyoruz ve sadece artık dua ediyorum ... yapacak başka bişey olmayınca... birde burda sıkıntımı paylaşınca bir nebzede olsun rahatlıyorum... kimselere anlatamadığım konuları sizinle konuşuyorum.... iyiki varsınız iyiki üye olmuşum bu siteye
umarım birgün kucağımız bebişlerle dolar hayırlısıyla tabii... allaha emanet olun ve dua danda vazgeçmeyin kızlar a.s.a.s.a.s.a.s.
umarım birgün kucağımız bebişlerle dolar hayırlısıyla tabii... allaha emanet olun ve dua danda vazgeçmeyin kızlar a.s.a.s.a.s.a.s.