- 14 Nisan 2008
- 74
- 10
sonuc belli oldu ne yazık ki bulunamadı tahmimden daha kısa sürdü. 1 saat kadar .çok uğraşıldığını sanmıyorum. hastane de berbattı. allah oraya kimseyi düşürmesin. olmadığına inanamıyoruz hala..neden deyince doğuştandır dedi doktor. herşey havada kaldı. sanırım daha sonra tekrar denicez. 2.mikroyu önermiyorlarmış ama yapan bulucaz inşallah.ne bi teşhis ne bi çözüm hiçbişy söylemedi doktor. hatta klonlamadan falan söz etti. boğuverecektim resmen. beni okuyan ve henüz mikrotese olmayan arkadaşlara bişy söylemek istiyorum. çok güvenilir bir merkez ve başarı grafiği yuksek olan bir erkek inf uzmanı tarafından yapılsın mutlaka..bizim ki normal sıradan bir ürologtu. belki emre beyi ya da kaan beyi tercih etseydik böyle olmazdı. ya da olurdu ama en azından sonucu kabullenmek daha kolay olurdu. belki onlar daha düşünceli konuşurlardı en azından..bunu bile arıyor insan çünkü. bir de bize hiç tanı konmadı. direkt micro da bulucaz dendi. önce tanı konsun.onun ilaçla tedavisi var mı o araştırlsın.en son iş micro tese arkadaşlar. biz yolun sonunda yapılacak şeyi en başında yaptık. herkes parayı cebe atma derdinde ne yazık ki. ve bu yüzden hayallerimiz umutlarımız çabuk tüketildi. ama nedense içimde bir umut hala var. tüm bu olumsuzluklara rağmen..bi gün mutlaka 1 tanecik de olsa o spermi bulucaz ve inşallah evladımıza kavuşucaz.
Merhaba Esmeralda, sakın umudunu kaybetme, anladığım kadarıyla doktor hiç uğraşmamış, çünkü biz emre beye gitmiştik ve bize 1 tane bulana kadar ameliyatı sürdüreceğim demişti ve bu da 3 saati bulabilir demişti. umudunu sakın kaybetme. ve moralinizi de bozmayın. Allah a sığının, sabrınızı yitirmeyin. gerçekten zor bir durum, çünkü bizde yaşadık. Ama eşim ve ben birbirimize çok destek olduk. ben internetin başından kalkmıyordum o zamanlar yeni olayları araştırmak için, bir yazı çok dikkatimi çekmişti ve yazıyı yazan bir adamdı. kendini anlatıyordu. 2 kez mikrotese olmuş ve hiçbirşey bulunamamış. doktorlar artık umudumuz yok demiş. adam 3. mikroteseyi yine de yaptırmış. 7 tane sperm bulunmuş. daha sonraki zamanlarda adam semen analizi vermiş ve milyonlarca sperm bulunmuş ve 1 çocuğu da normal yollarla olmuş. Allah herşeyin zamanını biliyor. doktorlar mucize demiş. Umarım sizinde bundan sonra herşey yolunda gider.