- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
merhaba sympathique umarım hersey yolunda gıder hepimiz için dua ediyorum..
sizinde azo mu mikro tese oldunuz mu daha once?
Canım niye gelmiyorsun aramıza.Bizim topiği beğenmiyormusun :çok üzgünüm:
Saka Canım saka delikafadulden
İnsallahh ameliyata hiç gerek kalmazda eşinde bol bol sperm cıkar.
Bizde Deryanın eşinin kullandığı ilaçtan kullanıyoruz su an 15 gün oldu ama Test yaptırdık yine sperm cıkmadı.
Ama ben inanıyorum Allahın izniyle bir gün bizde o testte sayı görücez.Rabbim büyük :Saruboceq:
bizimde azo..tek taraflı testis hipogonodotrapik hipogonadizim fsh ve lh değerleri cok dusuk 6 ay iğne tedavisi olacak ama iğne bulamıyoruz marta kadar turkıyede ilaç yok 6 aydan sonra mikro tese yapılacak ...
Valla kızlar ben spermiogram gectim ameliyatta cıksın , onada sükür.Bizim az zamanımız kaldı ameliyat için.O zamana kadar eşim elinden geldiği kadar bitkisel kullanıyor.Artık 15 günde bir spermiogram yaptırıyoruz.Bakalım ameliyata kadar umut verici bir gelişme olacakmı ?
vavelya merhaba canım nasılsın...
canim ya nete fazla giremiyorum ve bu aralar baya bi olayli gunlerim gecti oyuzden moral yot biyandanda zayiflama bolumundeyim
yani giremiyorum fazla
hadi ya sizdemi deryanin dedigi ilaci kullaniyosunuz canim heralde onu en az 1 ay kullancak ,
bizde o ilaci internetten siparis verdik ben fransadayim deryanin ilacinin sisesinin aynisi yok bizimki degisik ama yinede esim 1 haftadir kullaniyo, bir ay sonraya randovu var insallah yukselir bizimkide
eee simdi ne olcak tekrar testmi yaptircaksniz
İyiyim canım sağolasın.Biraz grip olmusum da evden dısarı cıkamıyorum.Halsizlik yapıyo mirmirmirmir
Canım nie kac kilosun ki kilo vermeye calısıyorsun.Aslında bu ara bende cok kilo aldım.Ama bir türlü rejim yapamıyorum.Rejim yapmaya kalktığım zaman canım herseyi istiyor.Bende 5 kilo verrsem cok iyi olacak aslında cokacimcoook
canim siz bu tesi doktorunuzmu veriyo 15 gunde bir yaptiriyosuuz yoksa kendinizmi yaptiriyosunuz, insllah ameliyatta cikar bende simdi umudum kullandigiiz seyler belki yukselmistir diyorum ,tabi insallah ameliyatta cikar ayni bizde
Canım ayda bir denk geleni doktor veriyor.ZAten ayda bir de hormon testi yaptırıyoruz.
En azından bitkisellerden zarar veren olurda değerler yükselir diye.Takip amaclı yani.
Diğer 15 günde biri de biz dısardan yaptırıyoruz.
Zaten artık hastanedekilerle akraba gibi olduk yani.
Doktorumuz randevu saatine bile bakmıyo.Ne zaman gitsek giriyoruz direk odaya
İnsallah Rabbim emeklerimizin karsılığını hayırlısıyla verir
Ben su an 61 kiloyum.Senin düşündüğünü bende düşünüyorum aslında.Hamiş olursam bu kilo baslangıc için cok fazla
Birde calısmıyorum diye cok hareketsiizim.Hep evdeyim.Yada günlerde pasta , börek.
Nasıl verilecek bu kilolar bilmiyorum.
Bu arada boyumda 1.68 yani bende uzun değilim
yok canimmmmmm hic uzun olurmuusn ben senin yaninda cuceyim desem iyi olur
ben 156 boydayim 58 kilodayim
ve sen 168 boy 61 kilo kiz sen cok zayifsinya daha ne istiyosun kiloluyum diyip beni catlancan simdi haaaaakötükedihüso
Hormon testi eşim için.Ben bir kere yaptırdım değerler normal çıktı.
Ama o sık yaptırıyor.Çünkü yediği seyler den cok değişiyor hormonlar.
Bu zamana kadar doktorlar istemeliydi bence sizden hormon testini çünkü bazen azosperminin cesidini belirlemede yardımcı oluyor.
Bak mesela tosbikin eşinin değerleri normalden düşük , bİzimki de yüksek.
Canım bizim ailenin en kısa kızı ben olunca kendimi uzun hissedemiyorum.Kardesim 1.73 kuzelerimin hepsi 1.70 üstü.E ben nasıl uzunum diyim.
Evlendiğimden beri 10 kilo aldım .Düşün 2.5 yılda. delikafadulden
Hayatımda gördüğüm en kilolu halim bu . kaydirigubbakcemile2