Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba sympathique umarım hersey yolunda gıder hepimiz için dua ediyorum..
sizinde azo mu mikro tese oldunuz mu daha once?

evet canim bizimkide azo
benim esimin sperm sayisi 0 yani hic yok ,iki kere test yaptirdik sonuc oyle
doktor bizi bi tup bebek merkezine yonelendirdi iste bir aay sonra randovumuz var doktorumuz ameliyatla sperm arancak dedi yani daha tese hic olmadi ,simdide ilac ve keci boynuzu kuruyapiyorum insallah ameliyata gerek kalmaz yukselir
sizinki naisl canim

canim ya nete fazla giremiyorum ve bu aralar baya bi olayli gunlerim gecti oyuzden moral yot biyandanda zayiflama bolumundeyim
yani giremiyorum fazla
hadi ya sizdemi deryanin dedigi ilaci kullaniyosunuz canim heralde onu en az 1 ay kullancak ,
bizde o ilaci internetten siparis verdik ben fransadayim deryanin ilacinin sisesinin aynisi yok bizimki degisik ama yinede esim 1 haftadir kullaniyo, bir ay sonraya randovu var insallah yukselir bizimkide
eee simdi ne olcak tekrar testmi yaptircaksniz

bizimde azo..tek taraflı testis hipogonodotrapik hipogonadizim fsh ve lh değerleri cok dusuk 6 ay iğne tedavisi olacak ama iğne bulamıyoruz marta kadar turkıyede ilaç yok 6 aydan sonra mikro tese yapılacak ...

ya bu arada liste nerelerde ben bi bulamadim listede en son ismim vardi aceva ne diye yaziliki bilmiyorum kacinci sayfadaki liste

Valla kızlar ben spermiogram gectim ameliyatta cıksın , onada sükür.Bizim az zamanımız kaldı ameliyat için.O zamana kadar eşim elinden geldiği kadar bitkisel kullanıyor.Artık 15 günde bir spermiogram yaptırıyoruz.Bakalım ameliyata kadar umut verici bir gelişme olacakmı ?

bizimde azo..tek taraflı testis hipogonodotrapik hipogonadizim fsh ve lh değerleri cok dusuk 6 ay iğne tedavisi olacak ama iğne bulamıyoruz marta kadar turkıyede ilaç yok 6 aydan sonra mikro tese yapılacak ...

turkiyedemi ilac yok , peki bu ilaci kullanamadignizdan dolayimi tese olcak esin

canim siz bu tesi doktorunuzmu veriyo 15 gunde bir yaptiriyosuuz yoksa kendinizmi yaptiriyosunuz, insllah ameliyatta cikar bende simdi umudum kullandigiiz seyler belki yukselmistir diyorum ,tabi insallah ameliyatta cikar ayni bizde

vavelya merhaba canım nasılsın...

İyiyim canım sağolasın.Biraz grip olmusum da evden dısarı cıkamıyorum.Halsizlik yapıyo mirmirmirmir

Canım nie kac kilosun ki kilo vermeye calısıyorsun.Aslında bu ara bende cok kilo aldım.Ama bir türlü rejim yapamıyorum.Rejim yapmaya kalktığım zaman canım herseyi istiyor.Bende 5 kilo verrsem cok iyi olacak aslında cokacimcoook

hani kilolu dicek kadar degilim normalim zayifda degilim ,boyun kisa oldugundan kilom fazla
bide hep bi umut insallah hamile kalirsam fazla kiloyla hamile kalip uzerine kilo almak istemiyorum simdi verik ozaman zayif kaliyim diye tabi insallah
canim bende ayni beceremiyodum ama zayiflama bolumunde arkadasmarla yarisma duzenliyoruz kim ne kadar kilo fermis birinci falan seciliyo o hizla veriyorum budaiyi motive oluyo
sen kac kiosunki suan

canim siz bu tesi doktorunuzmu veriyo 15 gunde bir yaptiriyosuuz yoksa kendinizmi yaptiriyosunuz, insllah ameliyatta cikar bende simdi umudum kullandigiiz seyler belki yukselmistir diyorum ,tabi insallah ameliyatta cikar ayni bizde

Canım ayda bir denk geleni doktor veriyor.ZAten ayda bir de hormon testi yaptırıyoruz.
En azından bitkisellerden zarar veren olurda değerler yükselir diye.Takip amaclı yani.
Diğer 15 günde biri de biz dısardan yaptırıyoruz.
Zaten artık hastanedekilerle akraba gibi olduk yani.
Doktorumuz randevu saatine bile bakmıyo.Ne zaman gitsek giriyoruz direk odaya
İnsallah Rabbim emeklerimizin karsılığını hayırlısıyla verir

Ben su an 61 kiloyum.Senin düşündüğünü bende düşünüyorum aslında.Hamiş olursam bu kilo baslangıc için cok fazla
Birde calısmıyorum diye cok hareketsiizim.Hep evdeyim.Yada günlerde pasta , börek.
Nasıl verilecek bu kilolar bilmiyorum.
Bu arada boyumda 1.68 yani bende uzun değilim

evet canim ya insallah karsligini aliriz emeklerimizin
hormon testi esin icin demi, ya benim esime daha yapilmadi bi spermogram yapildi sanirim gidecegimiz hastane yapacakmis ,ama bildigim adariyla ,ikisinde testi verilmesi gerekdi dimi

yok canimmmmmm hic uzun olurmuusn ben senin yaninda cuceyim desem iyi olur
ben 156 boydayim 58 kilodayim
ve sen 168 boy 61 kilo kiz sen cok zayifsinya daha ne istiyosun kiloluyum diyip beni catlancan simdi haaaaakötükedihüso

Hormon testi eşim için.Ben bir kere yaptırdım değerler normal çıktı.
Ama o sık yaptırıyor.Çünkü yediği seyler den cok değişiyor hormonlar.
Bu zamana kadar doktorlar istemeliydi bence sizden hormon testini çünkü bazen azosperminin cesidini belirlemede yardımcı oluyor.
Bak mesela tosbikin eşinin değerleri normalden düşük , bİzimki de yüksek.

yok canimmmmmm hic uzun olurmuusn ben senin yaninda cuceyim desem iyi olur
ben 156 boydayim 58 kilodayim
ve sen 168 boy 61 kilo kiz sen cok zayifsinya daha ne istiyosun kiloluyum diyip beni catlancan simdi haaaaakötükedihüso

Canım bizim ailenin en kısa kızı ben olunca kendimi uzun hissedemiyorum.Kardesim 1.73 kuzelerimin hepsi 1.70 üstü.E ben nasıl uzunum diyim.
Evlendiğimden beri 10 kilo aldım .Düşün 2.5 yılda. delikafadulden
Hayatımda gördüğüm en kilolu halim bu . kaydirigubbakcemile2

evet esime yapilmadi ama sanki benm icime doguyo hormanlardad bi sorun vardir diye, canim simdi ameliyatla sperm bulunsa hormonda sorun olsa yine tup bebek olmaz dimi hepsi tam duzenli olmasi gerek
bu konularda cok bi bilgim yok acikcasi iyii sizler vasinizda ogreiyorum sizlerden

iğne kullanarak değerleri yukseltmeye calısıyoruz canım normalde bu iğneleri 1 ,2 sene kullanıpta sperm cıkısı sağlayan hastalar var bazılarını ise 8. ayda sperm cıkısı sağlanmıs 6 ay kısa bır sure ama cıkıs olmasa bıle testislerde olusma imkanı olabileceğinden yanı sansımızı arttırmak için kullanmamız gerektığını soyledı doktorumuz tese de cıkazsa iğeye devam etmeyı dusunuyoruz..
bu arada vavelya benimde boyum 1.68 kılom 60 biraz kılı vermeyı bende dusunuyorum 55 kılo ideal bizim için..

demekki sen evlendiginde bi deri bide kemikmisin
kadin dedigin biraz etli budlu olur canim cokta verme ormal ol
bilmiyorum bana boyuna gore kilon cok guzel geldi ama kenn bilirsin tabiki
haklisin ailede herkes uzun olunca sene bu boya kisayim deri normal
bende ailenin en kisasiyim ama bizim ailenin boylari genelde 165 falan oyle yine uzun degil
bi dayimlar var uzun olan onun kizi 180 boyunda 3 cocuguda oyle
ben tam cuce yanlarinda

canım sperm cıkısı sağlandıktan sonra hormon değerlerinin pek bır onemı kalmıyor ama spermlerin yapısının kaliteli olması onemlı bır nokta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…