Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende özele gürgan clınıce gidiyorum allah hepimize yardım etsin..:Saruboceq:

Canım Öncelikle aramıza hosgeldin.
Hosgeldin biraz tuaf kacıyor bu topik için ama olsun biz kader ortaklarıyız.Ve birbirimize destek olmalıyız.Ne diyelim hosbulursun insallah diyelim.

Allah eşinin şifasını nasip etsin canım.Eşinde kliniferter sendromu var sanırım ölemi.
Genetik hata ne boyutta .Doktoralar ne kadar sans veriyorlar acaba ?
Gerci ben genellemelere pek inanmıyorum.Bu hastalıkta hiç bir hastanın kriterleri diğerinin kini tutmuyor.Rabbim ne nasip ederse onu yasıycaz işte.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
Eşin ameliyatı Ankarada olacak sanırım.
İstanbulda olsaydı karsılasma sansımız olurdu.Biz de Mart sonu tedaviye baslıycaz nasipse.

Merhaba nutrient hoşgeldin.İnşallah tedaviniz hayırlı bir şekilde sonuçlanır.

Deryadan sonra iyi haber çıkmadı henüz arkadaşım.İnşallah herkesten iyi haberler gelir.Ne kadar da ihtiyacımız var iyi şeyle duymaya.Evet isyan etmeden sabırla beklemek başka çaremiz yokki ve dua ederek.Herkes için hayırlısı olsun

bzideki delesyon azf (c) ve azf(d) de. Eğer azf(a) ve azf(b) de delesyon olsaymış ihtimal çok düşükmüş.Hatta tedaviyi bile önermiyorlarmış.Ama bizim durumumuzda şans olduğunu söylediler.Gerçi bilim ne derse desin Allah ol derse olur. Bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

merhaba kzılar nasılssınz yumurtalarım toplanmıştıya buarada 10 yumurtadan 7 si döllenmiş bakalım perşembe transferim var işallah size güzel haberler veririm.Arkadaşlar üzülüp kabullenıp kendinizi bırakmayın lütfen olayın üzerine gidin ealnas deryaa bunlar bizleri çok ümitlendirdi ve sevindirdi.İşallah hepimiz güzel bebişlerimize kavusuruz...

Canım cok güzel bir haber bu.
Rabbim yüzünüzü güldürsün hayırlı haberlerini sevinçle bekliyoruz.
Bak ne kadar heycanlandım şimdi delikafadulden
Bu senenin ilk hamişi sen ol biz arkandan sırayla gelelim insallah :CüvCüv:

günaydın kızlar benim eşimde azospermia - idi.. size yardımcı olabilirim inşallahh

Tülay24 inşallah transfer başarılı olur ve bebişin sıkı sıkı tutunur.Allah yar ve yardımcın olsun.

tülaycım bayadır görünmüyodun cok sevindim don olan spermler iyi cıkmış bu çok güzel ihmal etme bizi arasıra gel buraya haber ver darısı bize rabbim büyük
nutrient aramıza hoş geldin durumundan biraz bahsetsene
gülencim sende aramaıza hoş geldin sizin bebek oldu galiba

umutolsun
Eşimde genetik kaynaklı azospermi var.Allah nasip ederse martta tedaviye başlıycaz.Bakalım neler olacak.

amin canım inşallah hedi bakalım sırayla anne oluruz inşallah dualarım seninle iyi haberlerini beekliyoruz...kaydirigubbakcemile5

selam kızlar 3 gündür giremedim bakayıyorunda baya yeni arkadaşlar katılmış kızlar sizde haşgeldiniz inşallah elleriniz kolunuz dolu bebişle gidersiniz
buarada hani hangi doktora gitsem hamilesin dedirten hasatlıgımın adı dün kondu miğren bakalım ne olcak doktor dedavisi yok dedi ama şu bitkiselleri denicem araştırıp bulurum herhalde yani azonun bir karşılıgı bitkiselde var inşallah miğreninde vardır

kimse yok evdede yanlızım nasibim bu galiba
gökyüzünde yanlız gezen yıldızlar
yeryüzünde sizin kadar yanlızım

umutolsun
Eşimde genetik kaynaklı azospermi var.Allah nasip ederse martta tedaviye başlıycaz.Bakalım neler olacak.

Merhabalar, ismim Betül, galiba sizinde genetiksel bir sorununuz var senle tanışmak isterim, benim eşimdede aynı sorun olan KLİNEFELTER SENDRONOMU (XXY) var, bizde bu ay sonu gibi bir tedavi düşünüyoruz, bize doktorlar mikroTESE diyorlar yani testis ameliyatı olacakmış kocam, galiba sizinde büyük bir ihtimalle testis ameliyatı olması gerekecek......Siz hangi il ve tüp bebek merkezinde başlıyorsunuz yada başlattınız tedavinize ?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bişe sorcam bi arkadaş uzun protokolle ilgili bişe yazmıştı 21 ci gün gidiosun dr ra iğnelerle başlıyosun dedi kafam karıstı ben adetimin 2 ci günü gittim dr a muayene oldum dr bi önceki aydan kalan yumurtamın olduğunu rahim içinde bu yunurta sıvı birikimi halinde olduğunu ve doğum konturol hapı kullanırsam öbür aya kalmayacağını söyledi ben adetimin 2 günü başladım doğum konturol hapına 11 hapı içtim getiye 10 tane kaldı bu hapım bitince doktoramı gideceğim doktorum bana gel diye bişe demedi yokra adetimin 2 ci gününümü bekleyeceğim kafam karıştı 21 gün inelere başlıyoruz demiş arkadaş öylemi bilen varsa ne olur bana acil yazabilirmi çok dua ederim

günaydın kızlar benim eşimde azospermia - idi.. size yardımcı olabilirim inşallahh

Hosgeldin Gülencim.İnsallah yakında burdan hamiş haberini duyarız. :CüvCüv:

Vavelya!!!! Canım ya şu kullanıcı adımı nasıl degiştirebilirim yapamıyorum başka birşey yazmak istiyorum olmuyo.....

Belgincim inanki onu nasıl yapacağını bilmiyorum.Acaba istediğin isimle tekrar üye mi olman gerekiyor.Bakındım kullanıcı sayfasına ama nickle ilgili bir sey bulamadım. :uhm:

Canım ben hiç bilemiyorum. :sm_confused:
Sen en iyisi tüp bebek bölümüne yaz orda kesin bilen birileri vardır. şutarafagitti
Burda ki arkadasların coğu daha tedaviye baslamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…