bende özele gürgan clınıce gidiyorum allah hepimize yardım etsin..:Saruboceq:Biz gaziye gitmeyi düşünüyoruz.Ötekilerle görüştüm ama pek içime sinmedi.Azospermi bir kaç nedenden kaynaklanabiliyor.Ateşli hastalık, inmemiş testis, kabakulak ya da genetik bozukluktan olabiliyor.Bizimki genetik yani y kromozomunda delesyon var.
Merhaba arkadaşlar
Ben aranıza yeni katıldım.Siteye iş yoğunluğundan dolayı pek giremiyoru.Vakit buldukça toptan okumaya çalışıyorum.Benim de eşimde azospermi var.Bizimki y mikrodelesyonundan kaynaklanıyor.Allah nasip ederse martta tedaviye başlayacağız.İnşallah Allah herkes için hayılrı olanı nasip etsin.
Merhaba arkadaşlar
Ben aranıza yeni katıldım.Siteye iş yoğunluğundan dolayı pek giremiyoru.Vakit buldukça toptan okumaya çalışıyorum.Benim de eşimde azospermi var.Bizimki y mikrodelesyonundan kaynaklanıyor.Allah nasip ederse martta tedaviye başlayacağız.İnşallah Allah herkes için hayılrı olanı nasip etsin.
merhaba kızlar nasılsınız deryadan sonra iyi bi haber var mı ben bayadır girmiyorum şimdi de azıcık uğradım çıkıcam yine . ben iyi olmaya çalışıyorum kızlar ne yapayım ki zaten başka isyan etmeden hayırlısıyla diye dua ediyorum bol bol bu şekilde yaşayabiliyorum ama şükür halimize siz nasılsınız bakalım öpüyorum hepinizi:1hug:
merhaba kzılar nasılssınz yumurtalarım toplanmıştıya buarada 10 yumurtadan 7 si döllenmiş bakalım perşembe transferim var işallah size güzel haberler veririm.Arkadaşlar üzülüp kabullenıp kendinizi bırakmayın lütfen olayın üzerine gidin ealnas deryaa bunlar bizleri çok ümitlendirdi ve sevindirdi.İşallah hepimiz güzel bebişlerimize kavusuruz...
günaydın kızlar benim eşimde azospermia - idi.. size yardımcı olabilirim inşallahh
merhaba kzılar nasılssınz yumurtalarım toplanmıştıya buarada 10 yumurtadan 7 si döllenmiş bakalım perşembe transferim var işallah size güzel haberler veririm.Arkadaşlar üzülüp kabullenıp kendinizi bırakmayın lütfen olayın üzerine gidin ealnas deryaa bunlar bizleri çok ümitlendirdi ve sevindirdi.İşallah hepimiz güzel bebişlerimize kavusuruz...
sagol,bildiklerini paylaşırsan seviniriz ,her habere ihtiyacımız var.sevgiler.günaydın kızlar benim eşimde azospermia - idi.. size yardımcı olabilirim inşallahh
umutolsun
Eşimde genetik kaynaklı azospermi var.Allah nasip ederse martta tedaviye başlıycaz.Bakalım neler olacak.
günaydın kızlar benim eşimde azospermia - idi.. size yardımcı olabilirim inşallahh
Vavelya!!!! Canım ya şu kullanıcı adımı nasıl degiştirebilirim yapamıyorum başka birşey yazmak istiyorum olmuyo.....
kızlar bişe sorcam bi arkadaş uzun protokolle ilgili bişe yazmıştı 21 ci gün gidiosun dr ra iğnelerle başlıyosun dedi kafam karıstı ben adetimin 2 ci günü gittim dr a muayene oldum dr bi önceki aydan kalan yumurtamın olduğunu rahim içinde bu yunurta sıvı birikimi halinde olduğunu ve doğum konturol hapı kullanırsam öbür aya kalmayacağını söyledi ben adetimin 2 günü başladım doğum konturol hapına 11 hapı içtim getiye 10 tane kaldı bu hapım bitince doktoramı gideceğim doktorum bana gel diye bişe demedi yokra adetimin 2 ci gününümü bekleyeceğim kafam karıştı 21 gün inelere başlıyoruz demiş arkadaş öylemi bilen varsa ne olur bana acil yazabilirmi çok dua ederim