selam kızlar 3 gündür giremedim bakayıyorunda baya yeni arkadaşlar katılmış kızlar sizde haşgeldiniz inşallah elleriniz kolunuz dolu bebişle gidersiniz
buarada hani hangi doktora gitsem hamilesin dedirten hasatlıgımın adı dün kondu miğren bakalım ne olcak doktor dedavisi yok dedi ama şu bitkiselleri denicem araştırıp bulurum herhalde yani azonun bir karşılıgı bitkiselde var inşallah miğreninde vardır
kızlar çok teşekkür ederim hepinize işallah sevındırırım sizleri embriyologla bugunde görüştüm bölünmeleri gayet ii bukadar beklemıyoduk acıkcası dedi yrn.12 de transferım var 3 embriyo konulcak bakalım hayırlısı kendinize iyi bakın..
amin canım allahım en kısa zamanda bebeklerimizi bize yollasın ........slm kızlar hepinizin acı hikayesini tek tek aglayarak okudum maalesef bizde aynı sorunları yaşadık halada yaşıyoruz 9 yıldır savaş veriyoruz ama elimizde hiç bişiy yok öyle hasretimki bir bebegin kokusuna beni yalnız sizler anlayabilirsiniz rabbim hepimize tüm isteyenlere hayırlısıyla verir inş en kısa zamanda duadan başka bişiy gelmiyor elimizden
arkadaslar bizler anne olsakta artık kurtulsak şu dertten cok merak ediyorum kucagıma alıp yavrumu kucaklayacagım zamanı inanılmaz[/QUOTE
Azmin elinden hic bir şey kurtulmaz. Senin yasin daha 19 çok gencsin ve önünde çok zaman var. Profilinde 19 yazıyor. Kim bilir 1 sene sonra bile ne tür bir teknik gelişme olacak. Bizim durumumuzda olan insanların 20 yıl öncesinde hic bir tedavi secenekleri yoktu ama micro injeksiyon yontemi bir cığır açtı. Bi gün gelecek sperm bile üretecekler. Umudumuzu yitirmeyelim arkadaşlar... Allah herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun...
slm kızlar hepinizin acı hikayesini tek tek aglayarak okudum maalesef bizde aynı sorunları yaşadık halada yaşıyoruz 9 yıldır savaş veriyoruz ama elimizde hiç bişiy yok öyle hasretimki bir bebegin kokusuna beni yalnız sizler anlayabilirsiniz rabbim hepimize tüm isteyenlere hayırlısıyla verir inş en kısa zamanda duadan başka bişiy gelmiyor elimizden
slm kizlar coktandir girmiyorum buraya bizimde tam bir ay sonrayarandovumuz var bakalim esim ameliyat olcakmi yoksa sperm sayisi yukseldimi