Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bişe sorcam bi arkadaş uzun protokolle ilgili bişe yazmıştı 21 ci gün gidiosun dr ra iğnelerle başlıyosun dedi kafam karıstı ben adetimin 2 ci günü gittim dr a muayene oldum dr bi önceki aydan kalan yumurtamın olduğunu rahim içinde bu yunurta sıvı birikimi halinde olduğunu ve doğum konturol hapı kullanırsam öbür aya kalmayacağını söyledi ben adetimin 2 günü başladım doğum konturol hapına 11 hapı içtim getiye 10 tane kaldı bu hapım bitince doktoramı gideceğim doktorum bana gel diye bişe demedi yokra adetimin 2 ci gününümü bekleyeceğim kafam karıştı 21 gün inelere başlıyoruz demiş arkadaş öylemi bilen varsa ne olur bana acil yazabilirmi çok dua ederim

akasya cım merhaba canım benim bildigim kadarıyla adetin 2. günü e2 testi yapılıp ilaçlara baslıyosun tüp bebek tedavisine ama senin durumun nasıl bilemicem zaman cım sende üzülme birgün gercek olacak hayalin nutrent canım bizimkide genetik sorunlu herkese iyi akşamlar

kızlar çok teşekkür ederim hepinize işallah sevındırırım sizleri embriyologla bugunde görüştüm bölünmeleri gayet ii bukadar beklemıyoduk acıkcası dedi yrn.12 de transferım var 3 embriyo konulcak bakalım hayırlısı kendinize iyi bakın..

selam kızlar 3 gündür giremedim bakayıyorunda baya yeni arkadaşlar katılmış kızlar sizde haşgeldiniz inşallah elleriniz kolunuz dolu bebişle gidersiniz
buarada hani hangi doktora gitsem hamilesin dedirten hasatlıgımın adı dün kondu miğren bakalım ne olcak doktor dedavisi yok dedi ama şu bitkiselleri denicem araştırıp bulurum herhalde yani azonun bir karşılıgı bitkiselde var inşallah miğreninde vardır

geçmiş olsun canım benimde vardı eskiden kendiliginden geçer canını sıkma sıkıntıdan oluyo bunlar zaten...:teselli:

kızlar çok teşekkür ederim hepinize işallah sevındırırım sizleri embriyologla bugunde görüştüm bölünmeleri gayet ii bukadar beklemıyoduk acıkcası dedi yrn.12 de transferım var 3 embriyo konulcak bakalım hayırlısı kendinize iyi bakın..

Bu çok güzel bir haber gercekten. Hadi bakalım hayırlıysa hamile :CüvCüv: oldugunuda duyarızda seviniriz senin için...

tülaycım hade ver bize güzel haberler bakem :)) kızlar bizde microya başlıyoruzzz dualarınız eksiltmeyin

slm kızlar hepinizin acı hikayesini tek tek aglayarak okudum maalesef bizde aynı sorunları yaşadık halada yaşıyoruz 9 yıldır savaş veriyoruz ama elimizde hiç bişiy yok öyle hasretimki bir bebegin kokusuna beni yalnız sizler anlayabilirsiniz rabbim hepimize tüm isteyenlere hayırlısıyla verir inş en kısa zamanda duadan başka bişiy gelmiyor elimizden

slm kızlar hepinizin acı hikayesini tek tek aglayarak okudum maalesef bizde aynı sorunları yaşadık halada yaşıyoruz 9 yıldır savaş veriyoruz ama elimizde hiç bişiy yok öyle hasretimki bir bebegin kokusuna beni yalnız sizler anlayabilirsiniz rabbim hepimize tüm isteyenlere hayırlısıyla verir inş en kısa zamanda duadan başka bişiy gelmiyor elimizden
amin canım allahım en kısa zamanda bebeklerimizi bize yollasın ........:emir_bebek::Saruboceq:

tülaycım senin adına cok sevindim yarın demişin bugün heralde demi arkadasım

arkadaslar bizler anne olsakta artık kurtulsak şu dertten cok merak ediyorum kucagıma alıp yavrumu kucaklayacagım zamanı inanılmaz

arkadaslar bizler anne olsakta artık kurtulsak şu dertten cok merak ediyorum kucagıma alıp yavrumu kucaklayacagım zamanı inanılmaz[/QUOTE

Azmin elinden hic bir şey kurtulmaz. Senin yasin daha 19 çok gencsin ve önünde çok zaman var. Profilinde 19 yazıyor. Kim bilir 1 sene sonra bile ne tür bir teknik gelişme olacak. Bizim durumumuzda olan insanların 20 yıl öncesinde hic bir tedavi secenekleri yoktu ama micro injeksiyon yontemi bir cığır açtı. Bi gün gelecek sperm bile üretecekler. Umudumuzu yitirmeyelim arkadaşlar... Allah herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun...

[/FONT]

Merhaba canım sen de üzmemeye calıs kendini.Hepimizin yapmaya calıstığı bu zaten.
Sizin azonun nedeni belli mi.Hormonlarınız ne durumda ? Mikro tese ameliyatı oldumu eşin?
Biraz bilgi verirsen mutlu oluruz

mrb kzılar slm nebarrr ben bu aralsr takılamaıyorum buraya eşim haftaya tahlil verecek başlıyoruz hayırlısıyla yaradanım hepimizin yüzünü güldürsün...

selam kızlar bugünlerde kimse takılmıyor hadır yoksa hamiş olup buraları terkmi ettiniz

slm kizlar coktandir girmiyorum buraya bizimde tam bir ay sonrayarandovumuz var bakalim esim ameliyat olcakmi yoksa sperm sayisi yukseldimi

merhaba sympathique umarım hersey yolunda gıder hepimiz için dua ediyorum..
sizinde azo mu mikro tese oldunuz mu daha once?

slm kizlar coktandir girmiyorum buraya bizimde tam bir ay sonrayarandovumuz var bakalim esim ameliyat olcakmi yoksa sperm sayisi yukseldimi

Canım niye gelmiyorsun aramıza.Bizim topiği beğenmiyormusun :çok üzgünüm:
Saka Canım saka delikafadulden
İnsallahh ameliyata hiç gerek kalmazda eşinde bol bol sperm cıkar.
Bizde Deryanın eşinin kullandığı ilaçtan kullanıyoruz su an 15 gün oldu ama Test yaptırdık yine sperm cıkmadı.
Ama ben inanıyorum Allahın izniyle bir gün bizde o testte sayı görücez.Rabbim büyük :Saruboceq:

X