Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar cumartesi günü 2.bhcg testimi yaptırdım sonuç 100 den 452 ye çıkmış doktor çok iyi olduğunu söyledi çok mutluyum Umudunuzu asla yitirmeyin herşey Allahın dilemesiyle oluyor bol bol dua edin inşallah hepinizin güzel haberlerini alırım en kısa zamanda öptüm hepinizi:)

kızlar merhaba
ya eşimle yaklaşık 1 yıldır bebek deniyoruz şu an drum yumurta takibi yapıyor bana, ama bu arada eşimden spermiogram testi istedi bu tür testlerle ilgili hiç bir bilgim yok bana yardımcı olabilirmisiniz yada eşimin değerlerini yazarsam konu hakkında yorum yapabilirmisiniz?

yaz bakalım sonucunuz nasıl anladıgım kadarıyla yardımcı olurum

Görünüm: Opak-Sarı
Viskozite: Normal
Likefikasyon Süresi: 10 dk.
Ph: 8
Aglütinasyon: Negatif
Fruktoz: 320 mg
Spermatozoid Sayısı: 14 milyon
MORFOLOJİ:
Normal Yapılı: 4
Baş Anomalisi:72
Boyun Anomalisi:10
Kuyruk Anomalisi:14

MOTILITE (HAREKETLİLİK)
İleri Hızlı Hareketli: 29
Yavaş Hareketli: 14
Yerinde Hareketli: 7
Hareketsiz: 50

1.Saat Hareketlilik total: 50
2.Saat Hareketlilik total: 47

Lökosit: 0-1
Eritrosit: ---

mirmirmirmir:sm_confused:

Deryacım Allah tamamını erdirsin.Bebeğin sana ve eşine mutluluklar getirsin.İnşallah olmayan bütün herkese Allah bu mutluluğu yaşatır:Saruboceq:

aminn canım senide saglıkla bebegine kavuştursun allahım inşallah tamamına erdirsin...:Saruboceq:

canım pek anlamıyom ama enazından sperm var galiba yinede diğer akdaşlar yazar yine sana:teselli:

Deryacım Allah tamamını erdirsin.Bebeğin sana ve eşine mutluluklar getirsin.İnşallah olmayan bütün herkese Allah bu mutluluğu yaşatır:Saruboceq:

banban nasılsın canım konuşamıyoruz.....
kaydirigubbakcemile5

ya arkadaşlar ben kullanıcı adımı degiştirmek istiyorum ama olmuyo bana yardım edin durumumu bilmeyen arkadaşlarım giriyolarmış bende degiştirecem ama nasıl?

ya arkadaşlar ben kullanıcı adımı degiştirmek istiyorum ama olmuyo bana yardım edin durumumu bilmeyen arkadaşlarım giriyolarmış bende degiştirecem ama nasıl?

nasıl yani durumunu bilmeyen arkadasların giriyomuş anlamadım ama bana msn neden ulaş sana bir adres vereyim ordan yardımcı olurlar bende degiştirdim çünkü

ukla arkadasım orda yanlış okumadıysam 14 milyon sperm sayısı yazıyo oda cok güzel bir rakam inşallah en kısa zaman da hamile olursun ve bebegini kucagına alırsın

nasıl yani durumunu bilmeyen arkadasların giriyomuş anlamadım ama bana msn neden ulaş sana bir adres vereyim ordan yardımcı olurlar bende degiştirdim çünkü

istemiyorum işte girenler var biliyorum sen yaz msn ye ben alırrım canım sagol yada özelden yolla

huuhuu kızlar nerelerdesiniz bizim topik neden bu kadar boş kaldı yaa?
napıyosunuz neden kimsecikler yok

Merhaba canlarım.a.s.
Üç gündür doğru düzgün giremedim topiğe.Cok yoğun bir hafta gecirdik misafir filan.
Dün de eşimi doktora götürdük.Biraz böbrekleri ağrıyordu.
Ameliyattan önce kurutucu kullanmakta istemiyor.Sonuclarda ne cıkacak bakıcaz artık.fisfisfis
Bu arada perşembe günü yada cuma günü tekrar spermiogram yaptıracak.
Bundan sonra 15 günde bir yaptıracaz.Zaten yaklasık 2 ayımız kaldı bir umut belki cıkar. süprizzzzz

Hadi ben giremedim cok yoğundum sizlerde hiç girmemişsiniz. :dilcikar:
Topik bombos kalmıs.Kimsenin desteğe ihtiyacı kalmadımı yoksa.Ama benim var. :çok üzgünüm:
Ara ara gelin bari kızlar sonra yazarız birbirimize.

canım geçmiş olsun, benimde destege ihtiyacım var inan ,giriyorum topiğe ama kimseleri bulamıyor üzülüyorum geri çıkıyorum,canım inşallah bu sefer spermiyogramda birşeyler çıkar allah büyük belki sıkıntıların biter mutluluga ulaşırsın.....:Saruboceq::a015:

Banban cıgım karşılaşamıyoruz.ama bugün gerçekten kimse girmiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…