Merhaba canlarım.a.s.
Üç gündür doğru düzgün giremedim topiğe.Cok yoğun bir hafta gecirdik misafir filan.
Dün de eşimi doktora götürdük.Biraz böbrekleri ağrıyordu.
Ameliyattan önce kurutucu kullanmakta istemiyor.Sonuclarda ne cıkacak bakıcaz artık.fisfisfis
Bu arada perşembe günü yada cuma günü tekrar spermiogram yaptıracak.
Bundan sonra 15 günde bir yaptıracaz.Zaten yaklasık 2 ayımız kaldı bir umut belki cıkar. süprizzzzz
Hadi ben giremedim cok yoğundum sizlerde hiç girmemişsiniz. :dilcikar:
Topik bombos kalmıs.Kimsenin desteğe ihtiyacı kalmadımı yoksa.Ama benim var. :çok üzgünüm:
Ara ara gelin bari kızlar sonra yazarız birbirimize.
Banban cıgım karşılaşamıyoruz.ama bugün gerçekten kimse girmiyor....
canım geçmiş olsun, benimde destege ihtiyacım var inan ,giriyorum topiğe ama kimseleri bulamıyor üzülüyorum geri çıkıyorum,canım inşallah bu sefer spermiyogramda birşeyler çıkar allah büyük belki sıkıntıların biter mutluluga ulaşırsın.....:Saruboceq::a015:
canım arkadaşım eşin için çok geçmiş olsun.İnşallah kötü bişey yoktur.
spermiogram bizde yaptıracağız ama haftaya bakalım inşallah sizdede umut verici bişeyler olur.inşallah bizde de olur bakalım.Yıkamalı yaptırın vavelyacım biz öyle yaptırmıştık ta 80 adet sperm çıkışı görülmüştü.Çok merak ediyorum bu ay keçiboynuzu ve emre beyin tavsiye ettiği bitkisel ilaçları kullandık belki gelişmeler olmuştur.
Üzülme canım benim.Sen hissettiklerini yaz.Hepimiz ara ara girip bakıyoruz.Birbirimize destek olmıycaz da kime destek olucaz.
Eminim sizin de aklınızda bu konudan baska bir konu yoktur.
Ve bu düşünceyi ancak sizlerle sohpet ederek kafamdan atabiliyorum.En azından kendi kendime düşünüp sıkıntıya düşmüyorum.
İyi dileklerin içinde cok tesekkür ederim Belgincim.İnsallah hepimiz iyi sonuclar alırızda yüzümüz güler kaydirigubbakcemile3
Tesekkür ederim Banbancım.İnsallah tas yoktur cok acı cekiyor zavallı o zaman.
Zaten bir sürü sey kullanıyor tadları birbirinden kötü çok üzülüyorum vallahi.
Allah eşlerimizin emeklerini bosa cıkarmasın.:Saruboceq:
Onlara baba , bizede anne olmayı nasip etsin.
Canım Mersinde yıkamalı yapmıyorlar malesef.SAdece santrifuj yapıyolar.
Ama bir de tıp fakültesine sorucaz belki orası yapıyodur.
Ama Almanda bir kere yıkamalıda yapmıslardı malesef onda da hiç cıkmamıstı. :çok üzgünüm:
Bari Rabbim ameliyatta cıkmasını nasip etsin o da yeter.:Saruboceq:
İnsallah canım insallah.
Bu arada bir tesbih var onu da yazayım sizler bu ara ben bol bol cekiyorum .
Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiuddua
Sizde bol bol cekin kızlar.Bu Zekeriya aleyisselamın dua sı
sağol canım paylaştığın için anlamı tam olarak nedir acaba biliyormusun birde çekerken adet falan bellimi?
anlamı ya rabbi bana senin tarafından tertemiz hayırlı evlatlar ihsan eyle şüpesiz sen duaları işitip icap edensin
anlamı ya rabbi bana senin tarafından tertemiz hayırlı evlatlar ihsan eyle şüpesiz sen duaları işitip icap edensin
Ollleeeeyyyyyy gelmiş yol arkadaşlarım artık yalnız degilimm...
Canım benim hiçbir zaman yalnız değilsin biz hep varız :teselli:
amin canım inşallah herşey yolunda gider tam anlamadım neyden kaynaklandıgını ama aramıza hoş geldin..hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsun.bende ankaraya geliyorum tedaviye...:teselli:Merhaba arkadaşlar
Ben aranıza yeni katıldım.Siteye iş yoğunluğundan dolayı pek giremiyoru.Vakit buldukça toptan okumaya çalışıyorum.Benim de eşimde azospermi var.Bizimki y mikrodelesyonundan kaynaklanıyor.Allah nasip ederse martta tedaviye başlayacağız.İnşallah Allah herkes için hayılrı olanı nasip etsin.