Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim
zaten vavelya beni tanıyor unutmadıysa
bilgilerimi yazarım eğer kabul ederseniz
çünkü bende sizdenim
Allah hepimizin Yar ve yardımcısı olsun inş.

aramıza hoşgeldin canım alışınca burayı çok seveceksin çünkü burda kendini bulacaksin:teselli:

günaydın arkadaşlar nilaycım liste için teşekkurler emeğine sağlık..
liste için neler yazmamız gerektiğini taslak olarak;

Hastalık : Hipogonadizm (fsh lh eksikliği)
Tahlil sonuçları: -
Tedavi gordumu(ilaç,vs.): Hayır tedaviye başlanmadı.
Kullandığı doğal kür vs.: Keçiboynuzu kuru
Mikro tese oldu mu,sonuç: Hayır
Tedavi görduğu yer-Doktor: -

arkadaşlar bu sekilde herkes bilgilerini yazarsa niliy arkadasımızın işi biraz daha kolaylaşır diye dusundum sizin eklemek istediğiniz başka bilgiler varsa ekleyebilirsiniz.

canım günaydın aynı duyguları bende yaşıyorum canım ama içini sıkma neolur inan hepimiz aynıyız o yüzden sizleri bulduguma çok seviniyorum neolur canım üzülme güzel düşün inanıyorum bizimde bebegimiz olacak bu ümidi hiç birzaman kaybetme allahım bizi diger kullarından ayırmayacak ,sadece bizi sınava sokuyor dayan arkadaşım dayan inan birgün bebeklerimizi konuşacagız inşallah biraz olsun rahatlatmısımdır seni.msn de konuşabiliriz istersen ama adresi nasıl verecez

canım benim sana 62.sayfaya bişeyler yazdım okuyup cevaplarsan sevinirim sevgiler...:Saruboceq:

Şekercim sorularını özelden yanıtladım. Bu arada sanırım Tokatta yaşıyorsun. Bende Tokat Zileliyim. Umarım yardımcı olabilirim sana Sevgilerrr...:1hug:

Şekercim sorularını özelden yanıtladım. Bu arada sanırım Tokatta yaşıyorsun. Bende Tokat Zileliyim. Umarım yardımcı olabilirim sana Sevgilerrr...:1hug:

canım benim bende turhalda oturuyom cev diger sayfayamı yazdın canım çok saol seni bulduguma sevindim hemşerimŞeniz

sağol canım az önce yine bir ağlama krizim uğradı gitti.gerçekten dayanmak çok zor Allahım sabır ver ama yalnız sabır değil gönüllerimizin muradını da ver arabbim buradaki herkese

Umudumnerede üzülme ne olur...İnşallah sıkınıtın hemen atlatırsın.Bende de oluyor hatta sık sık ağlıyorum nedensiz yere.:çok üzgünüm:

günaydın kızlar nasılsınız bakim gününüz güzel geçsin kızlarrr

Kızlar bugün eşim tekrardan hormon ve semen analizi yaptıracaktı.İnşallah 1-2 tane dahi olsa bulunur bizim minik bebeler...Çok ümitleniyorum.Neyse hayırlısı olsun.Fazla ümitlenmeyeyim ben yinede

Oooo Özlemcim askolsun unuturmuyum hiç seni.
Hemşerimsin tatlım ne de olsa.
Bu arada siz hangi semtte oturuyordunuz.

unutmadığına sevindim canım yerimseniben
biz toroslarda oturuyoruz tatlım
biliyormusun burayı

arkadaslar bugün doluyuz maşallah banban muradın gercek olur inşallah umudumnerde canını sıkma bugünler allahın izniyle gececek

günaydın arkadaşlar ben geldim
yeni üye
bilgilerimi vermem gerekiyor galiba değilmi canlar

Arkadaşlar GÜNCEL
bilgilerimizi yazarsak birbirimizi daha iyi tanımış oluruz

nilycım liste için teşekkurler emeğine sağlık..
liste için neler yazmamız gerektiğini taslak olarak;

Hastalık : Hipogonadizm (fsh lh eksikliği)
Tahlil sonuçları: -
Tedavi gordumu(ilaç,vs.): Hayır tedaviye başlanmadı.
Kullandığı doğal kür vs.: Keçiboynuzu kuru
Mikro tese oldu mu,sonuç: Hayır
Tedavi görduğu yer-Doktor: -

arkadaşlar bu sekilde herkes bilgilerini yazarsa niliy arkadasımızın işi biraz daha kolaylaşır diye dusundum sizin eklemek istediğiniz başka bilgiler varsa ekleyebilirsiniz.

2.5 yıllık evliyiz evliliğimin altıncı ayında durumu evet eşim maalesef
Azosperm çok üzüldük belki yıprandık doktor falan derken ama sonuç değişmedi
buarada keçiboynuzu kürü kullandık hemde 6 ay sonuç aynı şimdilerde
bal fındık fıstık ceviz bunları deniyoruz bolcana yiyor yeni başladık
Bizim cerrahi bir işlemimiz falan olmadı daha düşünmüyoruz
Allah hepimize Hayırlı zamanda Hayırlı evlatlar vereceğini umut ediyoruz ve bekliyoruz
hormon test sonuçlarımızda şöyle
FSH:13.86
LH:6.26
TESTESTERON:1.61
Sanırım bu kadar bir de birşey öğrenmek istiyorum bu değerler nasıl bilen varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…