iyi geceler arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim
zaten vavelya beni tanıyor unutmadıysa
bilgilerimi yazarım eğer kabul ederseniz
çünkü bende sizdenim
Allah hepimizin Yar ve yardımcısı olsun inş.
günaydın atasbelgin
bugün arkadaşlar iç sıkıntısıyla uyandım ya Aallah hayırlara çıkarsın fakat rahatlayamıyorum bi türlü hani bazen insan çok inanmaya başlar olacağına içinde tuhaf bir huzur olur öyle değilim bugün olmayacak diye hisstmeye başladım.Ama buna nasıl dayanırım ne yaparım ondan sonra bilmiyorum.Allahım biçare gönder nolur!! Mikrotese tarihi belirlenecek içim kalkıyo düşününce bile aramadık hala doktoru tarih için
sizi de bunalıma sokmak istemem aslında şuanda dertleşecek kimse yok:çok üzgünüm:
canım benim sana 62.sayfaya bişeyler yazdım okuyup cevaplarsan sevinirim sevgiler...:Saruboceq:
Şekercim sorularını özelden yanıtladım. Bu arada sanırım Tokatta yaşıyorsun. Bende Tokat Zileliyim. Umarım yardımcı olabilirim sana Sevgilerrr...:1hug:
canım günaydın aynı duyguları bende yaşıyorum canım ama içini sıkma neolur inan hepimiz aynıyız o yüzden sizleri bulduguma çok seviniyorum neolur canım üzülme güzel düşün inanıyorum bizimde bebegimiz olacak bu ümidi hiç birzaman kaybetme allahım bizi diger kullarından ayırmayacak ,sadece bizi sınava sokuyor dayan arkadaşım dayan inan birgün bebeklerimizi konuşacagız inşallah biraz olsun rahatlatmısımdır seni.msn de konuşabiliriz istersen ama adresi nasıl verecez
günaydın atasbelgin
bugün arkadaşlar iç sıkıntısıyla uyandım ya Aallah hayırlara çıkarsın fakat rahatlayamıyorum bi türlü hani bazen insan çok inanmaya başlar olacağına içinde tuhaf bir huzur olur öyle değilim bugün olmayacak diye hisstmeye başladım.Ama buna nasıl dayanırım ne yaparım ondan sonra bilmiyorum.Allahım biçare gönder nolur!! Mikrotese tarihi belirlenecek içim kalkıyo düşününce bile aramadık hala doktoru tarih için
sizi de bunalıma sokmak istemem aslında şuanda dertleşecek kimse yok:çok üzgünüm:
canım göremedim tekrar yaz lütfen arkadaşımatasbelgin sana özel mesaj yazdım canım
Oooo Özlemcim askolsun unuturmuyum hiç seni.
Hemşerimsin tatlım ne de olsa.
Bu arada siz hangi semtte oturuyordunuz.
canım göremedim tekrar yaz lütfen arkadaşımatasbelgin sana özel mesaj yazdım canım
günaydın arkadaşlar ben geldim
yeni üye
bilgilerimi vermem gerekiyor galiba değilmi canlar