Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım ya nerden temin ediyoruz bunu hergün bir tablet mi kullanıcaz ve ne kadara satılıyor?:uhm:

Kizlar hepnizin günü güzel gecsin insallah. a.s.Burayi actigimda artik sayfalarin cogaldigini görünce cok seviniyorum. Ayni duygulari paylasmak insanlari nasilda birbirine yakinlastiriyor.:1hug:

Kizlar bizde bircok seyi denedik, ama faydasini göremedik. Simdi yanliz pekmez kullaniyoruz. Oda besleyici ve yan etkisi olmadigi icin. Aslinda bazi bitkilerin faydali olabilecegini düsünüyorum tabi, ama özellikle bizim durumumuzdan faydalanmak acisindan bircok ilac cikti. Internette arastirma yapmistim. O kadar cokki, hangisini alip kullanalim. Birde yan etkilerine dikkat etmeliyiz.

bakın bir de şunu duydum pharmaton adı bu bir vitamin mineral depğosuymuş ve içinde gingseng varmış bildiğim kadarıyla bu madde erkeklere çok yarayışlıymış bak bunu da kullanabiliriz sonuçta vitamin ve mineral deposu ve bizim durumumuzda önemli ne dersiniz?
beyin fırtınası yapalım biraz yaakaydirigubbakcemile

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız arkadaslar hepimizin aradıgı kücük bir umut insallah umutlar gercek olur nilaycım nasıl gidiyo listeleme işi bizim bölümde baya canlandı degilmi arkadaşlar ben bitkiselleri aynı anda hepsini kullanma taraftarı degilim hormonları cok etkiledigini düşünüyorum kendiniz bilirsiniz klava:klava::asigim::1hug:

herkese ii akşamlar arkadaşlar evt bütün arkadaşlarımızın yazılarını okuorum gerçekden sanki ben sölemişim birileri yazmış okadar çok aynı şeyleri yaşıor ve aynı duyguları paylaşıoruz ki ben gerçekten burda kendimi buldum insan düşündükçe işin içinden çıkamıo gerçi etrafında seni teselli etmeye çalışan insanlar çok ama benim bir kulağımdan girip diğerinden çıkıo onlarında yapıcak bişiyi yok tabi biliorum onlarda üzülüolar ama benim kadar kimse üzülemez hep böyle yanlızmı olucam düşüncesi beni yiyip bitirio allah bizi eşlerimizden ayırmasın kızlar vede yuvalarımıza huzur katıcak hayırlı evlatlar nasip etsin inş hepinizi öpüorum...

canım benim eşim ilk tahlilini yaptırdıktan sonra dr evicap ve yanında pharmaton vermişti. dediğin gibi vitamin deposu. ama biz artık başk şeyler kullanıyoruz eşim sadece 3 ay kullandı onu.

Esi azospermi olan hanimlarin listesia.s.

• artik umutsuz...............azospermi, 15 yillik evli, e vitamini bitkisel caylar,
    ...................................baharda mirotese olacak, xxx
  • atesbelgin....................sebepsiz azospermi, 6 yillik evli, fsh: 18.39 testesteron: 3.88,
  • .................................. 2006 da mikrotese basarili, tüp bebek basarisiz, Gürgan kilinikde
  • baharson......................xxx
  • banban.........................gec indirilmis testis sorunu, 7 aylik evli, yeni ögrendiler,
  • ...................................keciboynuzu kürü, 8 ocak alman hastanesinde
  • ...................................yeniden test yapilacak, xxx
  • damlali.........................xxx
  • dryaa22........................azospermi, bitkisel hap kullandi, sperm sayisi 28e cikti,
  • ...................................1. tüp bebek tedavisinde, xxx
  • fatos1983......................klynefelder sendromu, 4 yillik evli,
  • ....................................2006da tese ile sperm bulundu, keciboynuzu kürü,
  • ....................................martta memorial de microtese olacak
  • harzem.........................2006da tesa basarisiz, xxx
  • melissa78.....................xxx
  • nevbahar.......................xxx
  • nilay74..........................sebepsiz azospermi, 10 yillik evli,
  • ....................................genetik ve hormonlar normal, 2 mikrotese basarili
  • ....................................3 mikroenjektion basarisiz, keciboynuzu pekmezi,
  • ....................................16 ocak mikrotese tarihi belli olacak
  • nzmyhn.........................xxx
  • senayda........................sebepsiz azospermi, 14 yillik evli, degerler normal,
  • ....................................2006da basarisiz micotese ve microenjektion? xxx
  • sultan49........................azospermi, 2,5 yillik evli, xxx
  • sympatique....................7 ocak randevusu var, xxx
  • tosbik81.........................tek tarafli testis inmesi, 2,5 yillik evli,
  • .....................................2002de sperm bulunamamis,
  • .....................................yeniden test yaptiracak, xxx
  • tulay24..........................cift tarafli inmemis testis ameliyati,
  • .....................................polikistik over, fsh: 38 üstü, 2,5 yillik evli,
  • .....................................aralik 2008de microtese oldu, 12 sperm bulundu ve
  • .....................................10 tanesi donduruldu, Besiktas jinemedde
  • .....................................1. microenjektion tedavisine baslayacak
  • umudumnerde.................testis kücüklügü, degerler fsh: 71,45,67 testesteron: 7.5.11,
  • .....................................genetik normal, nohut kürü ve keciboynuzu kürü,
  • .....................................alman hastanesinde tedaviye baslayacak, xxx
  • umutolsun......................genetik problem, 3 yillik evli, 1 sene önceki fsh: 50,
    .....................................ilac kullandilar,
    .....................................keciboynuzu, kuruyemis balli karisim,
  • .....................................2 mikrotese 1 tüp bebek basarisiz, xxx
  • vavelya...........................sebepsiz azospermi, 2 yillik evli, Fsh: 30 testesteron: 9,
  • .....................................caksir, cinko, macun, keciboynuzu, larginine, nohut kürü,
  • .....................................19 ocak yeniden test yapilacak, nisanda mikrotese olacak
  • vili..................................xxx
  • zaman............................inmemis testis sorunu, 1 tüp bebek basarisiz, xxx

Bilgileri eksik olan arkadaslarimizin yaninda xxx isareti var.
Eklemek veya düzeltmek isterseniz bana bildiriverin.Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Azospermiye ragmen hamile kalan hanimlar:

Mucize 1: ealsnas dan alinti: Hikayemi kısaca anlatmak istiyorum. 2006 Eylülde
evlendim eşimde sorun olduğunu bilmiyordum o nedenle 4 ay kadar korunduk malum
yaş 30 geçmeye başladığı için bebek düşünmeye başladık 1 yıl kadar denedik
olmadı. Ben Kasım 2007 gibi doktora gittim hormon tahlili rutin kontrol bir sorun
çıkmadı. Doktor benim ileri tetkiklerim için(rahim filmi yumurt takibi vs) için öncelikle
eşimde problem olmadığımını bilmemiz gerekiyor dedi. Testi eşimin işlerinden dolayı
ertelemek zorunda kaldık kendisi yurtdışına gitmişti

Mart 2008 de özel bir klinikte spermiyografi yapıldı sonuç olarak eşimin Azospermi
olduğu ve doğal yoldan veya aşılama ile hamile kalamayacağım direk microinjeksiyon
tedavisi olmamızı önerdiler. Bu arada eşim spermiygrafi testini 2 ay sonra tekrarladı
bunun yanı sıra hormon testleri yapıldı ayrıca Türkiyede üroloğa da muaye oldu
herhangi genetik yada fiziksel bir sorun bulunamadı. Zannediyorum eşim küçükken
geçirmiş olduğu ateşli bir hastalık neticesinde bu sorun oluşmuş.

Temmuz 2008 de tedavimize uzun protokol ile başladık. Bu arada benim
kullandığım Gonal F hormon ilacını eşimede yapması için verdiler. Oda benimle
beraber yumurta toplama gününe kadar kullandı. 1 Agustos 2008 de 3 embriyo ile
transferim yapıldı. Sadece 1 tanesi tutunmayı başardı şu anda 24+5 günlük
hamileyim Deniz oğlumuz yolda. Tedavimi Gürgan Clinicte Timur Gürgana yaptırdım.
eşim Azospermi olduğu için sorunsuz olarak direk tüp bebek ve ilaç raporu aldık.
Şunuda ayrıca belirtmek istiyorum.

Azosperminin nedenlerinin iyi araştırılması Genetikmi, Kanal tıkanıklığımı, Hormonal
sebeblermi, Üretim yetersizliği veya başka sebeblermi bilinmesi tedavide hangi
yöntemle sperm aranması ve ne yapılması, tedavinin başarı şansı konusunda önem
taşıyor. Tedavi esnasında rahat pozitif ve en önemlisi inanmak çok önemli. Ben
Azospermi konusunda çok araştırma yaptım ve bazı makaleler tezler okudum o
nedenle tedavi sırasında çok rahattım hep olacağına inandım. Sizlerde umarım tez
zamanda anneliği tadarsınız... Selamlar.

Mucize 2 acelya- xxx

Mucize bebeklerine kavusmayi bekleyen acelya ve ealsnas kardesimizi
tebrik ediyoruz. Bu zor yolda nasil sabirli kaldilar ve hangi tedavileri uyguladilar
bize yazarlarsa memnun oluruz.kaydirigubbakcemile3

Allah nazarlardan korusun :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Kizlar cok sükür listeyi bitirdim. a.s. Bize güzel örnek olsun diye hamile kalmayi basaran arkadaslarimizinda hikayelerini yazalim istedim. :CüvCüv:

Siz az olduguna bakmayin, bizim bildigimiz su an bu kadar, ama gelecek aylarda insallah dolup tasacak. Allah hepimize kolaylikar versin, sabirlar versin.:teselli:

Ben simdi biraz cikiyorum, yine gelecegim. Insallah listemizi begenirsiniz.kaydirigubbakcemile3

canım listeye eklemişsin teşekkür ederim ama ben 13 aralıkta tedaviye başlamıyorum o gün yumurta toplama işlemim var 15-16 sı gibide transfer işlemim olcak tedaviye başlayalı 5 gün oldu Allah herkese hayırlı sağlıklı bebişler versin Amiinn!!!

canım listeye benide eklemişsiniz azospermi 15 yıllı evliyim e vitamini bitkisel çaylar keçiboynuzu pekmezi kullandık baharda tekrar son kez tese düşünüyoz

canım liste cok güzel olmuş eline saglık benim bilgimde eksiklik var galiba kısacxa şöyle yazayım biz 2005 te evlendik 1 yıl bebek istemedik sonra 1yılda istedik olmayınca doktora gittik azospermi oldugunu ögrendik ordan urolojiye gittik virigen ve gonophene adında 3 ay ilac kullandık ordanda doktor degiştirdik o doktorda fsh ya baktı ultrasyon cekti cocugunuz olmaz para harcamayın dedi biz yıkıldık tabi sonra gazetede okudum mikro teseyi hic bi bilgim yoktu telefon actım onlarda sansınız var bu olay cok önemli hemen pes edilirmi dedi gittik cıkmaz diye dondurmak istedik sperm cıktı dondurdular sonra bana tedavi başladı yumurta toplanacagı gün spermler ölmüş eşim şehir dişinda tedavi iptal olacak sonra allahın yardımıyla bişekilde geldi tekrar mikro tese oldu koyulacagı gün genetik sorun cıktı bebekler teste gitti 3 tanesi saglıklı geldi koydular tuttu kan tahliline göre bthcg yani ona göre bebek iyi ilerledi ama sürekli kanamam oldu hic bebegi ultrasyonda göremediler düştü 2 aylıkken başımızda cok zor olaylar gecti bi dahakine gücümüz yok allah yardımcımız olsun bu arda bitkisel olarak keci boynuzu ve kuruyemişi balla katarak kullandık okadar fsh 1 sene önce 50 benim özgecmişimde bu işte

dryaaa22 kullandığınız bitkisel ilacın adını verebilirmisin bi sakıncası yoksa

neden sakıncası olsun canıma.s.sepe natural firmanın adı ilacın adı da tribulus terrestris içinde 100 kapsül var 1 ay kullandı eşim iki spermiogram sonucu 0 dı ilaçtan sonra 28 e çıkmış ayrıca varikoselde vardı ameliyatla düzelmez dediler inşallah tese ameliyatına gerek kalmadan tüp bebek yaparız :Saruboceq:

nilaycım listeniz çok güzel olmuş. İnşallah en kısa zamanda bu liste hamişlerle dolar taşar. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Dualarımız sizinle. :Saruboceq: :1hug: a.s.

ellerine sağlık nilay çok gzl hazırlamışsın allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallahh

mrb canim ozelden yazdim ama senin mesajlardan buldum burayi sonuclari yaziyorum ,benide ekle randovu var demisin malesfki belli oldu sonuclar:çok üzgünüm:
fransica ama yinede anlarsiniz ,zaten anlailmicak bisey yok cuku hep 0senağlama

simdiki(31.12.08) ilk yaptirdigimda(06.10.08)
volume : 2,3 1,6
aspect: normal
ph : 7,9 8,1

numeration des spermatozoides :0,00 millions/ml 0,00
soit dans la totalite de l'ejaculat :0,00 millions 0,00

numeration des cellules rondes :1,0millions/ml 1,1

[/COLOR]

--------------------------------------------------------------------------------

BOL ŞANSLAR CANIM ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN..:Saruboceq:

nilaycım listeniz çok güzel olmuş. İnşallah en kısa zamanda bu liste hamişlerle dolar taşar. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Dualarımız sizinle. :Saruboceq: :1hug: a.s.

Nevrocum iyiki varsin, sanki benim moralimin bozuk oldugunu ve üzüldügümü hissediyorsun. senağlama senağlama senağlama

Mesajina cok sevindim, Allah gönlüne göre versin canim.:asigim:

Nilay74 canım benimde bazı eksiklerim var galiba 6 yıllık evliyim 1 kere m.tese ve tüpbebek denemesi oldu fakat tutmadı (2006)da şuanda keçiboynuzu kürü kullanıyoruz, nohut kürünüde kullandık bıraktık doktorumuz ise timur gürgan(gürgan clınıc)umarım yeterlidir canım.liste çok güzel olmuş bu arada ellerine saglık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…