Vavelya bu çakışır nsıl bişey nerden temin ediyorsunuz
evet canım ya nerden temin ediyoruz bunu hergün bir tablet mi kullanıcaz ve ne kadara satılıyor?:uhm:
iyi geceler arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim
zaten vavelya beni tanıyor unutmadıysa
bilgilerimi yazarım eğer kabul ederseniz
çünkü bende sizdenim
Allah hepimizin Yar ve yardımcısı olsun inş.
Kizlar cok sükür listeyi bitirdim. a.s. Bize güzel örnek olsun diye hamile kalmayi basaran arkadaslarimizinda hikayelerini yazalim istedim. :CüvCüv:
Siz az olduguna bakmayin, bizim bildigimiz su an bu kadar, ama gelecek aylarda insallah dolup tasacak. Allah hepimize kolaylikar versin, sabirlar versin.:teselli:
Ben simdi biraz cikiyorum, yine gelecegim. Insallah listemizi begenirsiniz.kaydirigubbakcemile3
canım benim sana 62.sayfaya bişeyler yazdım okuyup cevaplarsan sevinirim sevgiler...:Saruboceq:Merhaba Banban,
Duygularını çok iyi anlıyorum. Bu durumlarda sadece ailenin bilmesi yeterli olur diye düşünüyorum. Çünkü bu tür özel sorunlar başkaları bizim kadar anlayışlı bakamıyor malesef. Sana bebek konusunda soru sorduklarında yaşımız çok genc uygun zamanda düşüneceğiz diyerek geçiştirmek en güzeli. Tedaviye başlarsan bunu yanlız sen ve ailen bilsin. Çünkü bir sürü yorum yapılacak şöyle yapın böyle yapın buraya gidin. Kısacası sinir harbi. Bu deneyimlerin hepsini bende yaşadım. Seni gören aa bebek yokmu ne bekliyorsun hele yaşta 30 geçtimi artık mecburen çocuk yapman gerekiyormuş gibi bir ifade ile bakılıyor suratına. Bu süreçte moralinin yüksek olması en önemliside güçlü olmanız şart. Eşinle beraber birbirinize destek olarak bu süreci rahat ve başarılı bir şekilde atlatacağınıza inanıyorum. Bir gün bi bakmışsınız tedaviniz bitmiş transferin olmuş aaa hamilesin. Sen kafanı rahat tut su akar yatağını bulur derler ya.