Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ealsnas canımtimur hocanın hastası oldugunu yeni duydum ve heyecanlandım çünkü benim dr da timur bey biz ilk denemede başarısız olduk seninle biraz dertleşmek istedim canım benim eşim sebebsiz azolu üretim var ama bir yere kedar ikinci için gittigimizde timur bey biraz bekleyelim dedi eşimde çıkan sperm elonge spermmiş sizin nasıldı biraz anlat bana canım allahım bebegini saglıkla al kucagına canım....

Kizlar insallah birbirimize destek olmaya devam ederiz. Sympatique canim, aldim mesajini. Degerler iyi olmasada kendini üzme. Caresi var biliyorsun.
Atesbelgincim 1 kez denemissiniz daha, insallah yakinda yeniden baslarsiniz tedaviye. Doktorunuz nekadar bekletecek, birsey söyledimi.
Diger arkadaslarada tesekkürler, listemizi ben yanliz hazirladim. Sizlerin destegi ile devam ettirecegiz insallah.

Vavelya bu çakışır nsıl bişey nerden temin ediyorsunuz

evet canım ya nerden temin ediyoruz bunu hergün bir tablet mi kullanıcaz ve ne kadara satılıyor?:uhm:

Ben geldim kızlar.Sayfalar ilerlemiş ne güzel böyle sohpet edebileceğimiz insanların olması.
Dertler aynı olunca birbirimizi anlamamız daha kolay oluyor.

Evet gelelim çakşıra.Adana gönen deva gıda dan geliyor.
Kutuda 100 tane var.29 ytl fiyatı.
Bakın katolog göndermişler yazanları size yazayım :
Biyokimyasal maddeleri erkeklerde cinsel gücü arttırıcı etki göstermektedir.Azosperm tedavisine yardımcı olur.
Çakşır , çemen ve zencefil karısımından olusuyormus.
İlaç aynı pastırma gibi kokuyor delikafadulden delikafadulden
Günde 3 kere 2 şer tane alınıyor.

Nilaycım liste cok güzel olmus bu arada.Eksikler tamamlanınca daha da iyi olacak insallah.
İnsallah yakında bu liste olduğu gibi mucize hamileler listesine terfi eder.

Ben de bugün dişçideydim.Kanal tedavisi yaptılar.Çok illet bir sey.
Ama Allahın izniyle nisan ayında tüp bebek yapma sansımız olurda hamiş olursam dişlerim sğlıklı olmalı dimi :CüvCüv: :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5

Kizlar ben cikiyorum, yarin görüsmek ümidiyle. Kendnize iyi bakin. Moralleri yüksek tutun.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

Vavelyacim gecmis olsun, seni görünce yazmadan duramadim. Dis sagligida cok önemli, özellikle hamilelik öncesi. Cok iyi olmus.

Listemizdeki eksikler cabuk tamamlanir herhalde. Burasi birden costu. Ne güzel oldu.
Simdi gercekten cikiyorum. Hayirli geceler kizlar.

Sana iyi geceler nilaycım.
Tekrar eline sağlık , emeğine sağlık.
Yarın görüşürüz

iyi geceler arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim
zaten vavelya beni tanıyor unutmadıysa
bilgilerimi yazarım eğer kabul ederseniz
çünkü bende sizdenim
Allah hepimizin Yar ve yardımcısı olsun inş.

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz..sayfayi erken bosaltmisiniz kimse yok...tabiki özlem katil aramiza sorman bile hata istemezdik seninde ayni sorunun olmasini ama esin azospermse aramizdasin canim..sizin ne sorun var

iyi geceler arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim
zaten vavelya beni tanıyor unutmadıysa
bilgilerimi yazarım eğer kabul ederseniz
çünkü bende sizdenim
Allah hepimizin Yar ve yardımcısı olsun inş.

Oooo Özlemcim askolsun unuturmuyum hiç seni.
Hemşerimsin tatlım ne de olsa.
Bu arada siz hangi semtte oturuyordunuz.

nilaycım bebim hangi bilgim eksikse yazayım canım 2 yıla yakın evliyim ilk denememiz 2.5 ay olduk öğreneli başk a var mı canım?

Kizlar cok sükür listeyi bitirdim. a.s. Bize güzel örnek olsun diye hamile kalmayi basaran arkadaslarimizinda hikayelerini yazalim istedim. :CüvCüv:

Siz az olduguna bakmayin, bizim bildigimiz su an bu kadar, ama gelecek aylarda insallah dolup tasacak. Allah hepimize kolaylikar versin, sabirlar versin.:teselli:

Ben simdi biraz cikiyorum, yine gelecegim. Insallah listemizi begenirsiniz.kaydirigubbakcemile3:eek:

Nialy74 arakadaşım liste çok güzel olmuş ellerine sağlık inşallah liste de ileriki dönemlerde hepimizin adı mucize hamişler diye geçer (AMİİİNNNN)

cokacimcoookcokacimcoooközlem arkadasım tabiki katılabi,ilirsin keşke sorunun olmasaydıda gelmeseydin aramıza ama maalesf katıl bize inşallah olur hepimizin bebegi

Nilaycımm benim dünürün hikayesini de alın. Mucize hamişşlerden o da. delikafadulden civciv1981. Negatif tüp bebek denemesinden sonra hem de doğal yoldan hamile. azosperm. Hikayesini kendisi anlatır herhalde , bir mesaj yaz istersen canım. a.s.

merhaba nevrocum seni burda görmek ne güzel :teytey::teytey::teytey::teytey:

nilycım benim bilgiler tam oldumu varmı eksik tekrar ellerine saglık

günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün negüzel böyle insanın dertleşecek arkadaşlarının olması

Merhaba Banban,

Duygularını çok iyi anlıyorum. Bu durumlarda sadece ailenin bilmesi yeterli olur diye düşünüyorum. Çünkü bu tür özel sorunlar başkaları bizim kadar anlayışlı bakamıyor malesef. Sana bebek konusunda soru sorduklarında yaşımız çok genc uygun zamanda düşüneceğiz diyerek geçiştirmek en güzeli. Tedaviye başlarsan bunu yanlız sen ve ailen bilsin. Çünkü bir sürü yorum yapılacak şöyle yapın böyle yapın buraya gidin. Kısacası sinir harbi. Bu deneyimlerin hepsini bende yaşadım. Seni gören aa bebek yokmu ne bekliyorsun hele yaşta 30 geçtimi artık mecburen çocuk yapman gerekiyormuş gibi bir ifade ile bakılıyor suratına. Bu süreçte moralinin yüksek olması en önemliside güçlü olmanız şart. Eşinle beraber birbirinize destek olarak bu süreci rahat ve başarılı bir şekilde atlatacağınıza inanıyorum. Bir gün bi bakmışsınız tedaviniz bitmiş transferin olmuş aaa hamilesin. Sen kafanı rahat tut su akar yatağını bulur derler ya.
canım benim sana 62.sayfaya bişeyler yazdım okuyup cevaplarsan sevinirim sevgiler...:Saruboceq:

günaydın atasbelgin
bugün arkadaşlar iç sıkıntısıyla uyandım ya Aallah hayırlara çıkarsın fakat rahatlayamıyorum bi türlü hani bazen insan çok inanmaya başlar olacağına içinde tuhaf bir huzur olur öyle değilim bugün olmayacak diye hisstmeye başladım.Ama buna nasıl dayanırım ne yaparım ondan sonra bilmiyorum.Allahım biçare gönder nolur!! Mikrotese tarihi belirlenecek içim kalkıyo düşününce bile aramadık hala doktoru tarih için
sizi de bunalıma sokmak istemem aslında şuanda dertleşecek kimse yok:çok üzgünüm:

X