Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Özlemcim hoşgeldin aslında ben de çok yeniyim burda..
aktif olman dileğiyle...

hoşbulduk canım inş aktif olabilirim zaten aynı dertten müzdaribiz
derdimi sizinle paylaşmayacağımda kiminle paylaşacağım
Hepimizin Allah yar ve yardımcısı olsun

özlemcim
fsh 1.7-12
lh 1.1-7.0
testor. 2.5-5,0
bunlar normal değerler
yani senin fsh yuksek
lh normal
testor.dusuk
ben bu sekilde yorumladım belkide yanılıyor olabilirim...

ben burdayım özlem ama iyi günümde değilim moralini bozmayayım senin de fakat sizin fsh ınız iyi bence fazla korkma oldu mu doktorlara danışın mutlaka gittiğiniz bi doktor var mı canım

ben burdayım özlem ama iyi günümde değilim moralini bozmayayım senin de fakat sizin fsh ınız iyi bence fazla korkma oldu mu doktorlara danışın mutlaka gittiğiniz bi doktor var mı canım

hoşgeldin canım
moralin bozuksa paylaş
acılar paylaştıkca azalır değilmi
ayrıca bilgin için tşk ederim
bizim doktorumuz vardı ama doktorumuzla son görüşmemizde siz boşuna uğraşmayın
benim yapabileceğim birşey yok bir tüp bebek merkeziyle görüşün dedi

sanırım bugün kendimi kötü hissetmem burcumdan a.s yengeç burcu için bugün pek iyi şeyler yazmıyo yani olumsuz hislerim bundan yksa anne olamayacağımdan değildelikafadulden ne dersiniz aramızda yengeç olan var mı başka

tamam işte ben de onu dedim istanbula ankaraya iyi merkeze gidin diğer ürologlar bişey yapamıyor ki zaten bizim durumumuzda bişey de söyleyemiyorlar hatta bize ürologların söyledijkleri yanlış ile çıktı sonra istanbula gittiğimizde

arkadaşlar ben kaçıyorum pazara gitmem lazım malum akşama kociş gelecek
yemek aş ister vakit bulabilirsem tekrar uğrarım
hepinizi çok öpüyorumkaydirigubbakcemile3
yanaklarınızdan mıncırdım laelaelaelaelaenaniknanik:teytey:

unutmadığına sevindim canım yerimseniben
biz toroslarda oturuyoruz tatlım
biliyormusun burayı

Toroslar devlet hastanesinin oralar oluyor sanırım değilmi.Çok bilmiyorum oraları.Biz carrefour a yakın oturuyoruz.

Canım bence fsh azospermi hastasına göre normal.Coğununki 30 üzeri oluyor.
Sanırım problen testesteronda.Zaten doktorlar fsh ile cok ilgilenmiyorlar genelde testesterona bakıyorlar.
Bizim ki 2.7 idi doktor testojel verdi.Şimdi 9.
Testesteron sperm yapım ında en etkili hormonmus.

Canım hiç kafana takma bu burcları.Ben burcların karakteristik özelliklerine inanıyorum ama günlük burc yorumları bana cok sacma geliyor.
Eskiden kahve falı kapatır dım.Burc okurdum şimdi hiçbirini yapmıyorum.
Kahve falından hiç anlamam.Bir gün kapattığım fincana öle bir baktım.Ama resmen kucağında bir bebek olan anne gördüm.Ay hamile mi kalıcam acaba dedim. :CüvCüv:
İlk defa net bişe gördüm o ay eşimin azospermi olduğunu öğrendim. senağlama
ZAten en son o oldu.Bir daha hiç kapatmadım.
Allah resmen bana ders verdi.Sen hiçbirseyi ben den iyi bilemezsin dedi

Canlarım ben de biraz ütü yapayım bari.
İyice uyusuk oldum birikti ütüler.
Özlem ne yemek yapacaksın fikir verip öyle cıksaydın bari
Çok sinir ne yemek yapacağına karar vermek.
Gelirim birazdan kızlar byee

selam kızlar banban sana birşey sorcam seninde eşin 12 yaşıda inmemiş testis ameliyatı omuştu emre beyle görüştüğünüzd ne dedi

vavelyacığım hoşgeldin canım evet devlet hastanesinin yukarısında oturuyoruz biz carrefoura sık sık geliriz ben oraları iyi bilirim
bu arada hormonla ilgili verdiğin bilgi iyi oldu testeron 2 yıl önce 3.27 idi sonra düşmüş demekki aslında şimdi daha iyi anlıyorum o zaman sperm tahlillerinde 4-5 tane sperm görünüyordu ama şimdi 0 Acaba bu düşüş testesteronla alakalı olabilirmi
Siz hangi doktara gidiyorsunuz bizde gitsek belki testesteronu yükselirse ayyy heyecanlandım delikafadulden Yükselirmi acaba:uhm:

Canım benim ne kadar uyuşuyor yaptıklarımız ve fikirlerimiz bende aynı senin gibiydim ama şimdi hiç inanmıyorum
Çünkü gaybı yani geleceği Allah tan başka kimse bilemez
Böyle yaparak hem boşa umutlanıyoruz hem daha önemlisi günaha giriyoruz.
Bu benim fikrim tabi diğer bir başka fikirde olan arkadaşlara saygı duyarım

canım bemim eşim patetes kızartmasını çok sever onu yaparım garnitürlü makarna çorba salata yeter galiba vavelya ne dersincokacimcoook

vavelya ütü bitmedimi hala ne yapıyorsun
bu arada senin eşin ne iş yapıyor sakıncası yoksa sormamın
cevap vermek zorunda değilsin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…