evet canımcım bugün kocişim evde ama onun yanısıra misafirim gelecek ondan giremeyecegim ama akşam girmeye çalışırım sizlere iyi sohbetlerŞeniztünaydın bacularrrrrrrrrrrr .....hafta sonu kocişler evde diye pek giremezsiniz herhalde ama benim kociş işe bugün gidiyor rahat olacağım inşallah sizlerlede karşılaşır sohbet ederiz
Amin canım Amin.
Allah ağzından duysun.İnsallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Ara ara internet kafe bulup girmeye calısırım.Gelişmelerden haberdar etmeye calısırım sizleri.
Rabbim seninde güzel gönlüne göre hayırlı evlatlar versin sana insallah.
İyi geceler canım
canım hoşgeldin aramıza herşeyin bi çaresi var inşallah eşinde ameliyat olduktan sonra düzelir tesaya gerek kalmaz...sana dr un tıkanıklık giderildikten sonra herşey düzelir normal yolla hamiş kalırsın demedimi yada sormadınmı hem çok canınızı sıkmayın normal yolla olmazsa tüpbebek var inşallah onada gerek kalmadanda hamiş kalırsınmerhaba arkadaşlar.siteye bugün üye oldum.yazılanları okudukça hem ağladım hemde yanlız değilim dedim.1 yıl 8 aylık evliyim.8aydır korunmuyoruz.şubatta dr gittik.bende bişiy çıkmadı.eşim azospermi.20 25 gündür üroloğa gidiyor.kan testleri normal.dün tıkanıklık olduğu anlaşıldı,ultrasyona girmişti.kromozom testlei de yapılıyor.ankaradan ggelcek sonuçlar.1 ile 3 ay arasında gelir dedi dr.şimdi tıkanıklık için ameliyat dedi.aranızda yada yakınlarınızda bundan dolayı amaliyat olan var mı.tıkanıklık giderilirse normal yoldan hamile kalabilirmiyim.gerçi ben tüp bebegede razıyım.bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.şimdiden tesekkürler
öncelikle teşekkür ederim cevabın için.dr ameliyat olunca hersey düzelcek diye bişey yok demiş eşime.daha kromozom test sonucları var onlarada bakcaklar.onlarda bişiy çıkmasa bari.tıkanıklık giderilemezse tesa yapılcak.aramızda bizimki gibi sorunu olan varmı tedavi işe yaradımı bunları çok merak ediyorum.takdir edersinki uzun süre gerekiyor tüm bunların cevap bulması için.temennın için çok teşekkürler.senin problemin ne bilmiyorum ama inşallah rabbim o güzel,o muhteşem emanetlerinden bizlere de verir.
bu arada profil resmi koymak istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum bu konudada yardım istiyorum hem resim istiyorum hem de nasıl yapıcamı yazarsanız sevincem
öncelikle teşekkür ederim cevabın için.dr ameliyat olunca hersey düzelcek diye bişey yok demiş eşime.daha kromozom test sonucları var onlarada bakcaklar.onlarda bişiy çıkmasa bari.tıkanıklık giderilemezse tesa yapılcak.aramızda bizimki gibi sorunu olan varmı tedavi işe yaradımı bunları çok merak ediyorum.takdir edersinki uzun süre gerekiyor tüm bunların cevap bulması için.temennın için çok teşekkürler.senin problemin ne bilmiyorum ama inşallah rabbim o güzel,o muhteşem emanetlerinden bizlere de verir.
a.s.hoşgeldin aramıza arkadaşım allah büyük inşallah hiçbirşeye gerek kalmadan normal yolla hamile kalırsın ...merhaba arkadaşlar.siteye bugün üye oldum.yazılanları okudukça hem ağladım hemde yanlız değilim dedim.1 yıl 8 aylık evliyim.8aydır korunmuyoruz.şubatta dr gittik.bende bişiy çıkmadı.eşim azospermi.20 25 gündür üroloğa gidiyor.kan testleri normal.dün tıkanıklık olduğu anlaşıldı,ultrasyona girmişti.kromozom testlei de yapılıyor.ankaradan ggelcek sonuçlar.1 ile 3 ay arasında gelir dedi dr.şimdi tıkanıklık için ameliyat dedi.aranızda yada yakınlarınızda bundan dolayı amaliyat olan var mı.tıkanıklık giderilirse normal yoldan hamile kalabilirmiyim.gerçi ben tüp bebegede razıyım.bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.şimdiden tesekkürler
yani tıkanıklık için olan ameliyata mı riskli dedi.ultrasyon sonucunda kistik dilatasyon göründü dio.sizde de varmıydı böyle bişiy.[o tıkanıklıga kist neden oluyormus]internette bir sürü arastırma yaptım tıkanıklıga baglı azospermide cok buyuk ıhtımalle tesa ile sperm bulunuyormus.fakat tıkanıklık ameliyattları pek de basarılı olamıyormus,birde tese falan ücretleri ne kadar biliyomusun.yanlız bırakmadıgın ıcın tesekkur ederim
birde bu dr emre bey alman hastanesi hangi şehirde tüp bebek ne kadara yapılıyor tese tesa mikro tese hepsi ayrı ayrı ücrete mi tabi.konyada bildiğiniz iyi bir dr var mı.biz başkent üniversitesi hastanesine gidiyoruz bide yeni eurofertil tüp bebek merkezi açıldı buraya bilginizi paylaşırsanız sevinirim
çok teşekkür ederim canım.inşallah istanbula gitme şansımız olur.yada allah iyileriyle karşılaştırsın diyeyimcanım pardon emre bey istanbulda avrupa yakasında alman hastanesi ve bahçecide görev yapıyo zaten alman hastanesi ve bahçeci tüp bebek merkezi tüp bebek ekibi aynı birlikte çalışıyolar ayriyeten emre bey anadolu yakasında umut tüp bebek merkezindede görev yapıyo umut alman ve bahçeciye daha biraz daha uygunmuş ama biz neme lazım en iyisi olsun bu son şansım diye bahçeciyi tercih ettik