Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
neyse canım ben çıkıyorum gitmeden yine görüşürüz. herkese iyi geceler ALLAHIM HEPİMİZE YARDIM ET ..AMİN..

Canım hormonlar için canını cok sıkma.Doktorlar zaten pek önemsemiyolar.
Duaların için cok tesekkür ederim.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
İyi geceler canım.a.s.

Bakın teyzeleri benim minik meleğim yengesinin parmağını nasıl sıkı sıkı tutuyor.:nazar: :nazar:

DArısı hepimizin basına olsun.:Saruboceq:
Rabbim bu mucizeyi hepimize yasatsın.:Saruboceq:

Bakın teyzeleri benim minik meleğim yengesinin parmağını nasıl sıkı sıkı tutuyor.:nazar: :nazar:

DArısı hepimizin basına olsun.:Saruboceq:
Rabbim bu mucizeyi hepimize yasatsın.:Saruboceq:

canım arkadaşım ağlama krizlerime yeni ara verdim yine ağlatacaksın beni allah analı babalı büyütsüh bir gün kendi yavrun tutar inşallah....:Saruboceq:

vavelyacığım belliki doyamadın gül kokulu kuzucuğuna yeni üyeyim ama üyelikten öncede takip ediyodum merak ediyodum seride tedavin yakın diye canım inşallah tedavisi yakın olan herkesle birlikte sende yüzümüzü güldürürsün

seldacım sanada selam iyi geceler nasılsın seninsorun neydi canım

vavelyacığım belliki doyamadın gül kokulu kuzucuğuna yeni üyeyim ama üyelikten öncede takip ediyodum merak ediyodum seride tedavin yakın diye canım inşallah tedavisi yakın olan herkesle birlikte sende yüzümüzü güldürürsün

Canım sen de hosgeldin aramıza.ınsallah en yakın zamanda iyi haberlerini duyarız.
Biz uzun süredir biliyoruz, belirsizlik ve beklemek cok zor.
ınsan hergün daha cok yıpranıyor.Etraftan hadi daha cocuk yokmu soruları yüreğini dağlıyor.
Eşini üzmemek adına sağlam durmaya calısmak herseyi içinde yasamak en zoru.
Ama insallah yakında bu sıkıntılarımızdan kurtaracak Rabbim bizi.
Sonuc ne olursa olsun Rabbime sükürler olsun.
Çünkü şüphesiz o bizim için en hayırlısını biliyor.
Bu kadar duamıza bile bize evlat vermek istemezse bunda da bir hayır vardır.
O zamanda sabır dileriz

Son düzenleme:
neyse hadi bende kaçtım kızlar sağlıcakla kalın hoşçakalın.....

vavelya ; canım Allah yardımcınız olsun. :Saruboceq: Dualarım seninle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah bebeklerine kavuşacaksın tatlım Allahın izniyle. :Saruboceq: Şeniz Güzel haberlerle dönüşünü bekliyorum. :asigim:

iyi geceler kızlar .....ben daha adet olmadım ve göbişim şişti hemde nasıl eşim bile 6 aylık gebe gibi duruyosun diyor gerçektende doğru resmen tüpbebekteki günlerime döndüm o zamanda yumoşlar toplanmadığı için bende ödem oluşmuştu şimdide aynısı nefesimi bile alırken zorlanıyorum çatlıcam yahu ah bi olsada kurtulsam şu dertten

vavelya ; canım Allah yardımcınız olsun. :Saruboceq: Dualarım seninle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah bebeklerine kavuşacaksın tatlım Allahın izniyle. :Saruboceq: Şeniz Güzel haberlerle dönüşünü bekliyorum. :asigim:

Canım arkadasım Allah razı olsun.Bastan beri verdiğin gönülden destek için sana tesekkür ederim :teselli:
İnsallah iyi heberlerle dönerin ve o güzel pembe listene girerim. :hooray:
Ama geniş yer isterim ona göre :CüvCüv: :emir_bebek: :emir_bebek: kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar .....ben daha adet olmadım ve göbişim şişti hemde nasıl eşim bile 6 aylık gebe gibi duruyosun diyor gerçektende doğru resmen tüpbebekteki günlerime döndüm o zamanda yumoşlar toplanmadığı için bende ödem oluşmuştu şimdide aynısı nefesimi bile alırken zorlanıyorum çatlıcam yahu ah bi olsada kurtulsam şu dertten

Canım aspirin iç istersen bir tane.Kanı sulandırır derler.
Belki gelmesize yardımcı olabilir.
Cok sıkıntı verici bir sey .Bilirim fisfisfis

Canım arkadasım Allah razı olsun.Bastan beri verdiğin gönülden destek için sana tesekkür ederim :teselli:
İnsallah iyi heberlerle dönerin ve o güzel pembe listene girerim. :hooray:
Ama geniş yer isterim ona göre :CüvCüv: :emir_bebek: :emir_bebek: kaydirigubbakcemile3

Kocamannnn yerin hazır canım. Rezerve ettim. :lepi: İnşallah çok yakında olacaksın orada , bebişlerinle beraber. Şeniz Şeniz Şeniz

Kocamannnn yerin hazır canım. Rezerve ettim. :lepi: İnşallah çok yakında olacaksın orada , bebişlerinle beraber. Şeniz Şeniz Şeniz

Amin canım Amin.
Allah ağzından duysun.İnsallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Ara ara internet kafe bulup girmeye calısırım.Gelişmelerden haberdar etmeye calısırım sizleri.
Rabbim seninde güzel gönlüne göre hayırlı evlatlar versin sana insallah.
İyi geceler canım

diğer topikte arıyorum meğer burdaymınız kızlar yakalayamadım neyse hoşçakalın..........

günaydın arkadaşlar.nasılsınız. bu hafta işlerim yağunda fazla yazamadım. ama ara ara girip haberlerinizi aldım. aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş. caneylom, sevgidolu hoşgeldiniz.
vavelyacım inşallah tadavin iyi geçer arkadaşım. hayırlı haberlerle gelir bizleri sevindirirsin. dularımız seninle.Allah yardımcın olsun.

tünaydın bacularrrrrrrrrrrr .....hafta sonu kocişler evde diye pek giremezsiniz herhalde ama benim kociş işe bugün gidiyor rahat olacağım inşallah sizlerlede karşılaşır sohbet ederiz

günaydın canlarım inşallah güzel bir hafta sonu geçirirsiniz hepinizi öpüyorum....

X