Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bebişim82 sende hoş geldin aramıza canım...biz ocakta bir özel hastaneye gitmiştik microtese ameliyatı euro üzerinde yapılıyormuş bize 800 euro dediler o zamnlarda 1350 tl falandı ilaç masraflar toplam 4000 tl olur dediler elimize liste verdiler..... tabi konaklama ücreti yeme içme 5500 buluyor bellide olmuyor eğer yumoşlar hemen gelişirse transfer yapılır 2 3 gün daha kalır evine gelirsin masrafın biraz azalmış olur ...ama eğer gebelik kesinleşecekse isterse 10 milyar gitsin değer ben bir tane olsun sağlıklı olsun hayırlı olsun başka istemem diyorum yaptığım masrafta gözüme görünmüyor inan

harzem selam naber nasılsın bugün gerçekten çok sıkıcı bir gün zaman geçmiyo ya kociş yokya memleketttende uzak olunca çok kötü ne güzel herkes annesine kardeşine gider sıkılınca ben en fazla markete gidebiliyorum allah bi evlat verirde inşallah bebişimle geçiririm vaktimi canım sıkılmaz inşallah allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize

harzem selam naber nasılsın bugün gerçekten çok sıkıcı bir gün zaman geçmiyo ya kociş yokya memleketttende uzak olunca çok kötü ne güzel herkes annesine kardeşine gider sıkılınca ben en fazla markete gidebiliyorum allah bi evlat verirde inşallah bebişimle geçiririm vaktimi canım sıkılmaz inşallah allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize
iyiyim canım bugün kocişte yoktu sabahtan beri ev işi yaptım baya yoruldum anca akşam bitti işim her yerim ağrıyor aslında bende sıkıldım girdim topiğe kociş dün gitti işe yarın akşam gelecek o zamana kadarda işim kalmadı zaten bende bir tv bir pc oyalanıp duracağım işte ama yarın öğlen gezmeye gideceğim ....inşallah canım hayırlısıyla bir bebişin olrda onunla uğraşmaktan sıkılmaya vaktin olmaz güzelimgamyoncuiremsu

ilgin için sağol harzem.2 kez sperm testi yaptırdık azosperm çıkınca tüp bebek merkezine gittik.kan tahlili istediler kanı verdik ve memlekete döndük.telefonda görüşme yaptık dr ile.fsh ve lh normalin üstünde testosteron ise alt sınırda dedi.bu durumda mikro tese riskli dedi.yaşınız genç ömür boyu bazı ilaçlar kullanmak zorunda kalabilirsin dedi.yüzyüze görüşsek daha ii dedi.haftaya görüşmeye gidicez.ama neden riskli dedi bilmiyoruz ve çok merak ediyoruz.mikro tese için çok umutlanmıştık.herşeyin hayırlısı.bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.hormonları düzenleyici tedavi yokmu ki...

caneylom canım sen 3 defa tüpbebek yaptırdık demişsin yanılmıyorsam son şansımızada emre beye yaptırdık yazmışsın 3 defada eşin microtesemi oldu hiç bulundumu sizde sperm bu ameliyatlarda...........ben eşimi daha 2 ciye ikna edemedim senin eşin 3 defa olduysa nasıl ikna ettin ben baya meraklandım açıkçası

benim bildiğim kadarıyla var canım bir kaç hormon ilacı veriyolar düzene girsin diye...olumlu sonuçlar alanda çok bu konuda ...siz hangi şehirde gittiniz canım hangi hastaneye niye böyle karamsarlık yapmışlar bende anlamadım

ben eşimin hormonlarını yediği şeylerle düzene sokmaya çalışıyorum.... internetten hangi bitki sebze neye iyi geliyor araştırıyorum ....ne bulursam neyi alırsam onu yediriyorum çünkü bu gibi durumlrda erkeğin yedikleri içtikleride önemli canım düzenli sağlıklı belenmeye dikkat...biz tahlil verik 2 ay önce dr faksladık oda bize monegon iğneyle zinco yani çinko hapı verdi ama niye verdi bilmiyorum ilaçlar hormon düzenleyici onu biliyorum

bursada tüp bebek merkezine gittik.internette okuduğum kadarıyla fsh yüksek olunca canlı sperm bulma ihtimali yok diyorlar.daha yeni azosperm sorunu olduğunu öğrendiğimiz için bu konularda pek bilgimiz yok.ne yapıcaz nasıl olacak bilmiyorum.ama umudumuzu yitirmeden sonuna kadar uğraşıcaz inşallah.olmazsa yazın alman hastanesine gitmeyi düşünüyoruz.

caneylom canım sen 3 defa tüpbebek yaptırdık demişsin yanılmıyorsam son şansımızada emre beye yaptırdık yazmışsın 3 defada eşin microtesemi oldu hiç bulundumu sizde sperm bu ameliyatlarda...........ben eşimi daha 2 ciye ikna edemedim senin eşin 3 defa olduysa nasıl ikna ettin ben baya meraklandım açıkçası

canım hangi mesajım olduğunu hatırlayamadım ama galiba yanlış yazdım 2 defa denedik ikiside tese oldu aalaha şükür bulundu birincide çok sayıda bulundu 8 tane kaliteli embriyo oluştu 2 si transfer edilde ama ne yazıkki tutmadı 2 de tese ydi ama nadir sperm bulundu tek embriyo oluştu 5 kalitesindeydi ama oda malesef 3 gün gelişimi durdu transfer edilemedi o zamanlar mtese olayından haberimiz yoktu doğrusu 3. bi tese konusunda umudumuz yoktu bu mtese olayını duyunca yeniden denemeye kara verdik eşim sağolsun o konuda pekte karşı çıkmıyo sadece içirdiğim ilaçlardan pek mkemnun kalmıyo çünkü ilaçtan çok korkar zamanında yanlış ilaç kullanımından olduğu tahmin edilen hepatit b hastalığı var bahsettiğimde öyle büyük bi ilaçlar değil evicap ve şu an yeni başladığımız tribulus . yani sözün kısası emre beye yeni başladık tedaviye ama maddi durumlardan dolayı bizde beklemedeyiz3 yada 6 ay içinde başlıycaz kısmetse tamamen duygusal yani canım sanada allah kolaylık versin inşallah kocişini ikna edersin canım hoşçakal...

ben eşimin hormonlarını yediği şeylerle düzene sokmaya çalışıyorum.... internetten hangi bitki sebze neye iyi geliyor araştırıyorum ....ne bulursam neyi alırsam onu yediriyorum çünkü bu gibi durumlrda erkeğin yedikleri içtikleride önemli canım düzenli sağlıklı belenmeye dikkat...biz tahlil verik 2 ay önce dr faksladık oda bize monegon iğneyle zinco yani çinko hapı verdi ama niye verdi bilmiyorum ilaçlar hormon düzenleyici onu biliyorum

canım yeni bişey daha duydum yer elması varya oda sperm konusuna iyi geliyomuş internetten bi bak istersen sende görürsün yola devam.....

bursada tüp bebek merkezine gittik.internette okuduğum kadarıyla fsh yüksek olunca canlı sperm bulma ihtimali yok diyorlar.daha yeni azosperm sorunu olduğunu öğrendiğimiz için bu konularda pek bilgimiz yok.ne yapıcaz nasıl olacak bilmiyorum.ama umudumuzu yitirmeden sonuna kadar uğraşıcaz inşallah.olmazsa yazın alman hastanesine gitmeyi düşünüyoruz.

canım hormonlara çokta takılma fsh düşük olupta bulunamayanlarda var birinde değerleri 45 miş fsh bulunmuş canlı sperm bu sitede okudum bunuda canım hatta bunun daha ileriside var mikrotesede dahi sperm bulunamayıpta evlat edindikten sonra (düşün yani son nokta artık) doğal yolla hamile kalanlarıda duyduk allah büyüktür bide moral hormonlardan daha önemli yaşamış biri olarak söyledim moralinizi yüksek tutmaya çalışın allahtan umut kesilmez....

günaydın arkadaşlar.nasılsınız. bu hafta işlerim yağunda fazla yazamadım. ama ara ara girip haberlerinizi aldım. aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş. caneylom, sevgidolu hoşgeldiniz.
vavelyacım inşallah tadavin iyi geçer arkadaşım. hayırlı haberlerle gelir bizleri sevindirirsin. dularımız seninle.Allah yardımcın olsun.

Cok tesekkür ederim Gelincik.İnsallah yakında hepimizin iyi haberleri duyulur burada.
Halaylar cekeriz :teytey:

merhaba arkadaşlar.siteye bugün üye oldum.yazılanları okudukça hem ağladım hemde yanlız değilim dedim.1 yıl 8 aylık evliyim.8aydır korunmuyoruz.şubatta dr gittik.bende bişiy çıkmadı.eşim azospermi.20 25 gündür üroloğa gidiyor.kan testleri normal.dün tıkanıklık olduğu anlaşıldı,ultrasyona girmişti.kromozom testlei de yapılıyor.ankaradan ggelcek sonuçlar.1 ile 3 ay arasında gelir dedi dr.şimdi tıkanıklık için ameliyat dedi.aranızda yada yakınlarınızda bundan dolayı amaliyat olan var mı.tıkanıklık giderilirse normal yoldan hamile kalabilirmiyim.gerçi ben tüp bebegede razıyım.bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.şimdiden tesekkürler

Arkadaşlar merhaba,
Benim eşimde azosperm. Fsh ve Lh yüksek ve testesteron düşük. Yeni analizlerini yaptırdık sonuçları telefonla öğrendik. Cumartesi görüşmeye gideceğiz fakat doktor olumsuz konuştu. Eşim 22-23 yaşlarında ateşli kabakulak geçirmiş. Şimdi 29 yaşında. Tüp bebek düşünüyoruz fakat dr. çok riskli dedi. Bizim durumumuzda olupta sonuç alan varmı?

Canlarım sıkmayın canınızı.Rabbim istedikten sonra olmayacak hiçbir sey yoktur.:emir_bebek:
İnsan ilk duyduğunda kendini cok çaresiz hissediyor.Ama bol bol dua edin.Rabbim sanki kalbinize güç ve umut veriyor.:hooray:
Allah herseyin hayırlısını nasip etsin. :Saruboceq:

Günaydın canlarım nasılsınız gününüz aydın haftanız neşeli ve mutlu geçsin inşallah

günaydın herkese arkadaşlar benim için dua edin 6 aylık ilaç tedavisi bu hafta sona erdi ve kontrolümüz var lütfen hepiniz dua edin bizdede sorun azoydu teşekkürler

günaydın herkese arkadaşlar benim için dua edin 6 aylık ilaç tedavisi bu hafta sona erdi ve kontrolümüz var lütfen hepiniz dua edin bizdede sorun azoydu teşekkürler

İnşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır.Allah yardımcınız olsun.

Arkadaşlar bende işten ayrılıyorum bendeki en yeni gelişmeleri aktarıyorum şuanda.Artık çok sıkıldım hem iş hemde bebek için verdiğimiz mücadeleyi ikisini bir arada götürmek zor oluyordu doktor için iş yerinden bana izin vermiyorlardı bir kaç kez izin isteyim dedim patronumuz sağolusn çok anlayışsız olduğundan ne gerek var tüp bebeğe çocuk yapma sende dedi ve benim tepemin tası attı eşim ile de konuştuk bu ay sonu ayrılmam uygun olacak.Artık dinlenme vakti geldi belki böylesi daha hayırlı olur...

gunaydın arkadaslar...
sevgidolu umarım hersey yolunda gider dualarım seninle ...
bizimde 6 aylık iğne tedavisinden sonra mikro tese yapılacak seninle aynı durumdayız.. hipo hastalığı birde tek taraflı ınmemis testis ..
allah hepımizin yuzunu guldursun...

İnşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır.Allah yardımcınız olsun.

Arkadaşlar bende işten ayrılıyorum bendeki en yeni gelişmeleri aktarıyorum şuanda.Artık çok sıkıldım hem iş hemde bebek için verdiğimiz mücadeleyi ikisini bir arada götürmek zor oluyordu doktor için iş yerinden bana izin vermiyorlardı bir kaç kez izin isteyim dedim patronumuz sağolusn çok anlayışsız olduğundan ne gerek var tüp bebeğe çocuk yapma sende dedi ve benim tepemin tası attı eşim ile de konuştuk bu ay sonu ayrılmam uygun olacak.Artık dinlenme vakti geldi belki böylesi daha hayırlı olur...

banbancım isten ayrılmanı istemem ama sanırım bu sekilde senin için daha iyi olacak dinlen biraz kendini toparla...

banbancım isten ayrılmanı istemem ama sanırım bu sekilde senin için daha iyi olacak dinlen biraz kendini toparla...

Bende iyi olacağını düşünüyorum çünkü bu kadar anlayışsız bir iş otamı ben görmedim.Firma sahibi ile konuştum tüp bebek denemem lazım bazı nedenlrden dolayı dedim bana izin verirmisiniz dedim.Adam ne gerek var çocuk yapma sende dedi yaaa çok kızdım hem düşünüyordum da uzun süredir işten ayrılmayı hiç değilse kafamı biraz toplarım mikro tese için doktorumuzla görüşürüz.Hiç üzülmüyorum valla

X