neyse canım ben çıkıyorum gitmeden yine görüşürüz. herkese iyi geceler ALLAHIM HEPİMİZE YARDIM ET ..AMİN..
vavelyacığım belliki doyamadın gül kokulu kuzucuğuna yeni üyeyim ama üyelikten öncede takip ediyodum merak ediyodum seride tedavin yakın diye canım inşallah tedavisi yakın olan herkesle birlikte sende yüzümüzü güldürürsün
vavelya ; canım Allah yardımcınız olsun. :Saruboceq: Dualarım seninle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah bebeklerine kavuşacaksın tatlım Allahın izniyle. :Saruboceq: Şeniz Güzel haberlerle dönüşünü bekliyorum. :asigim:
iyi geceler kızlar .....ben daha adet olmadım ve göbişim şişti hemde nasıl eşim bile 6 aylık gebe gibi duruyosun diyor gerçektende doğru resmen tüpbebekteki günlerime döndüm o zamanda yumoşlar toplanmadığı için bende ödem oluşmuştu şimdide aynısı nefesimi bile alırken zorlanıyorum çatlıcam yahu ah bi olsada kurtulsam şu dertten
Canım arkadasım Allah razı olsun.Bastan beri verdiğin gönülden destek için sana tesekkür ederim :teselli:
İnsallah iyi heberlerle dönerin ve o güzel pembe listene girerim. :hooray:
Ama geniş yer isterim ona göre :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
Kocamannnn yerin hazır canım. Rezerve ettim. :lepi: İnşallah çok yakında olacaksın orada , bebişlerinle beraber. Şeniz Şeniz Şeniz