iyiyim canım bugün kocişte yoktu sabahtan beri ev işi yaptım baya yoruldum anca akşam bitti işim her yerim ağrıyor aslında bende sıkıldım girdim topiğe kociş dün gitti işe yarın akşam gelecek o zamana kadarda işim kalmadı zaten bende bir tv bir pc oyalanıp duracağım işte ama yarın öğlen gezmeye gideceğim ....inşallah canım hayırlısıyla bir bebişin olrda onunla uğraşmaktan sıkılmaya vaktin olmaz güzelimgamyoncuiremsuharzem selam naber nasılsın bugün gerçekten çok sıkıcı bir gün zaman geçmiyo ya kociş yokya memleketttende uzak olunca çok kötü ne güzel herkes annesine kardeşine gider sıkılınca ben en fazla markete gidebiliyorum allah bi evlat verirde inşallah bebişimle geçiririm vaktimi canım sıkılmaz inşallah allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize
caneylom canım sen 3 defa tüpbebek yaptırdık demişsin yanılmıyorsam son şansımızada emre beye yaptırdık yazmışsın 3 defada eşin microtesemi oldu hiç bulundumu sizde sperm bu ameliyatlarda...........ben eşimi daha 2 ciye ikna edemedim senin eşin 3 defa olduysa nasıl ikna ettin ben baya meraklandım açıkçası
ben eşimin hormonlarını yediği şeylerle düzene sokmaya çalışıyorum.... internetten hangi bitki sebze neye iyi geliyor araştırıyorum ....ne bulursam neyi alırsam onu yediriyorum çünkü bu gibi durumlrda erkeğin yedikleri içtikleride önemli canım düzenli sağlıklı belenmeye dikkat...biz tahlil verik 2 ay önce dr faksladık oda bize monegon iğneyle zinco yani çinko hapı verdi ama niye verdi bilmiyorum ilaçlar hormon düzenleyici onu biliyorum
bursada tüp bebek merkezine gittik.internette okuduğum kadarıyla fsh yüksek olunca canlı sperm bulma ihtimali yok diyorlar.daha yeni azosperm sorunu olduğunu öğrendiğimiz için bu konularda pek bilgimiz yok.ne yapıcaz nasıl olacak bilmiyorum.ama umudumuzu yitirmeden sonuna kadar uğraşıcaz inşallah.olmazsa yazın alman hastanesine gitmeyi düşünüyoruz.
günaydın arkadaşlar.nasılsınız. bu hafta işlerim yağunda fazla yazamadım. ama ara ara girip haberlerinizi aldım. aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş. caneylom, sevgidolu hoşgeldiniz.
vavelyacım inşallah tadavin iyi geçer arkadaşım. hayırlı haberlerle gelir bizleri sevindirirsin. dularımız seninle.Allah yardımcın olsun.
merhaba arkadaşlar.siteye bugün üye oldum.yazılanları okudukça hem ağladım hemde yanlız değilim dedim.1 yıl 8 aylık evliyim.8aydır korunmuyoruz.şubatta dr gittik.bende bişiy çıkmadı.eşim azospermi.20 25 gündür üroloğa gidiyor.kan testleri normal.dün tıkanıklık olduğu anlaşıldı,ultrasyona girmişti.kromozom testlei de yapılıyor.ankaradan ggelcek sonuçlar.1 ile 3 ay arasında gelir dedi dr.şimdi tıkanıklık için ameliyat dedi.aranızda yada yakınlarınızda bundan dolayı amaliyat olan var mı.tıkanıklık giderilirse normal yoldan hamile kalabilirmiyim.gerçi ben tüp bebegede razıyım.bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.şimdiden tesekkürler
Arkadaşlar merhaba,
Benim eşimde azosperm. Fsh ve Lh yüksek ve testesteron düşük. Yeni analizlerini yaptırdık sonuçları telefonla öğrendik. Cumartesi görüşmeye gideceğiz fakat doktor olumsuz konuştu. Eşim 22-23 yaşlarında ateşli kabakulak geçirmiş. Şimdi 29 yaşında. Tüp bebek düşünüyoruz fakat dr. çok riskli dedi. Bizim durumumuzda olupta sonuç alan varmı?
vavelya ne durumdasın canım tedaviye başladınızmı
günaydın herkese arkadaşlar benim için dua edin 6 aylık ilaç tedavisi bu hafta sona erdi ve kontrolümüz var lütfen hepiniz dua edin bizdede sorun azoydu teşekkürler
İnşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır.Allah yardımcınız olsun.
Arkadaşlar bende işten ayrılıyorum bendeki en yeni gelişmeleri aktarıyorum şuanda.Artık çok sıkıldım hem iş hemde bebek için verdiğimiz mücadeleyi ikisini bir arada götürmek zor oluyordu doktor için iş yerinden bana izin vermiyorlardı bir kaç kez izin isteyim dedim patronumuz sağolusn çok anlayışsız olduğundan ne gerek var tüp bebeğe çocuk yapma sende dedi ve benim tepemin tası attı eşim ile de konuştuk bu ay sonu ayrılmam uygun olacak.Artık dinlenme vakti geldi belki böylesi daha hayırlı olur...
banbancım isten ayrılmanı istemem ama sanırım bu sekilde senin için daha iyi olacak dinlen biraz kendini toparla...