Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydınlar herkese.
sevgi dolu Allah yardımcınız olsun arkadaşım. inşallah iyi haberler alırsınız.
babanbancım haklısın valla. hem iş sitresi hem de bebek için verilen mücadele çok yoruyor insanı. bide anlayışsız patron olunca o iş hiç çekilmez herhalde. bende düşündüm bi aralar ayrılmayı ama tedavi olabilmek için çalışmam gerekiyor. sağolsun patronum da çok anlayışlı.inşallah tedaviden sonra hamiş olursam belki ozaman ayrılım. senin hakkında da hayırlısı olsun arkadaşım.

Gelincik şanslısın valla ne diyeyim.İş yerindeki anlayış çok önemli o da olmayınca insanın hiç keyfi kalmıyor.Bizim patronda böyle işte çocuk yapma sende diyip geçti.Halbuki kendisinin tam 3 tane çocuğu var ve ne kadar değerli olduklarını her bahsettiğinde anlatıyor.Kendisinin ki değerli de işte bizim gibi çalışanlar düşünüce önemli ve değersiz oluyor.Dediğim gibi biraz dinlenirim ve eşim mikro tese olsada burda ona benden bakacak başka kimse de yok o yüzden onun sürekli yanında ve destek olmam laızm.Hem tüp bebek için daha kendim bir kere bile doktara gitmedim.Sadece test sonuçları için hafta sonları zar zor gidiyordum.Bride çalışma saatlerimde çok ağır sabah 8 akşam 6 cumartesi de öğlen 3e kadar çok yorucu bir iş uuuffffff çok yazdım ama idare edin kızlar bugün iş stresi yaptım işte.Ohhh be en sonunda bu da bitti

günaydın herkese arkadaşlar benim için dua edin 6 aylık ilaç tedavisi bu hafta sona erdi ve kontrolümüz var lütfen hepiniz dua edin bizdede sorun azoydu teşekkürler
hadi canım inşallah güzel haberlerini alırızda bizde biraz güleriz allahım hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

günaydın kızlarrrrrrrrrr ...sevgidolu inşallah hayırlı sonuç alırsınız.........banban seninde hakkında ne hayırlıysa o olsun canım...biliyosun bu gibi durumlarda morel çok önemli....stres yaptıkça herşey geriye vururyor ...maddi yönden rahatsanda bırak işi eşinle kendinle ilgilen caım bu daha iyidir başkalarının kahrını çekmektense eşimin kendimin kahrını çekerim

günaydın canım haklısın bu derdi çekemeyen bilemez allahım düşmanımıza bile vermesin tabiiki anlamaz o patron seni bilemez çektiklerini allahım ona üç tane vermiş inşalllah bizlerede verecek canım ama demekki bizim biraz zamana ihtiyacımız var sabredecegiz ve dua edecegiz başka ne gelirki elden:teselli:

kızlar size iyi sohbetler ben çıkıyorum bugün gezmeye gidiyorum anca akşam gelirim ...inşallah geldiğimde güzel haberler alırım..hepinizi öpüyorumŞeniz

kızlar bugünde benim kociş inşallah yarın okurum gelişmeleri hoşyçakalın iyi haberler verin....

Teşekkür ederim canım dediğin doğru başkalarının suratlarını çekmektense evim de otururum biraz.

Sanada günaydın canım nerden anlayacak anlayışsız patron belkide bizim zamanımız vardır dediğin gibi Allah hayırlı zamanlarda hayırlı ve güzel haberler almayı nasip etsin hepimize

merhaba canım uzun zamandır yoktun vallahi merak etmiştim ama iyi olduguna sevindim inşallah tedavinizde iyi geçer güzel haberlerini alırız

gelincik sen nasılsın canım

çok teşekkür ederim canım iyiyim bende. zamanın bir an önce geçmesini haziran ayının gelmesini istiyorum. tedaviye başlayacağım biliyosunuz. bazende istemiyom yine olmazsa diye. kısmet bakalım. hakkımızda hayırlısı hepimizin.pozitif düşünelim pozitif olsun demi?sende iyisin inşallah?

günaydın kızlar nasılsınız ben depresyondan çıktım dün alışverişe gittim cicicler aldım ooooooooooohhhhhhhhh birahatladım ki sormayın gitsin
banbancıgım seni çok iyi anlıyorum iyi yapmışsın ben tedavi olurken çalışıyoordum izin almak zor birde hergün yapılan iğneler beni çok etkiliyordu lucrin her gün sabah 10da yapıyordum yaptıktan biraz sonra öyle bir uyuşuyorduki kolum anlatamam birde uykum gelirdi hele akşam 6da yaptıgım pregon yokmu göbekten buzdolabından çıkarıp soguk soguk yapılıyordu bunlar zor zamanlar snde ruhende çok yıpranıyorsun işten izin al git gel işe başla hele son bir hafta 2günde bir gidip muayene oluyorsun bende tedavi süresinde çıkmadım sonradan çıktım bulunamayınca çok kötü oldum istiyordum ki kimse bana dokunmasın iyisini yapmışsın bak şimdi bende diyorum inşallah buseferki daha güzel olcak benim açımdanda aman doktor gel demesin diye agzına bakmam rahat rahat ol tedavini hele mteseden çıkınca 3 gün yatıyorlar yazık benim kimsem yoktu ona benden başka bakacak kimse yok napalım valla canım çık işten hele sabahları kahvaltı keyfi yokmu oohhhh

ceo cugum bacım bizden başka kimse yok sen nasılsın napıyorsun sizin tedavi hangi aşamadaydı tam hatırlayamadım kusura bakma

Zaman yaa öyle bir anlattın kii çok heveslendim hele kii şu sabah kahvaltısına kaydirigubbakcemile3 öyle işte bacım çıkayımda eşime de kendime de biraz bakayım hem onun moralini yüksek tutmam lazımki moralmende kendini kötü hissetmesin
İyi yapmışsın kendine yeni ciciler almışsın.Acccıık da kendimize bakalım değilmi hayat hep monoton değil kiii hihoyyyt

ceo cugum bacım bizden başka kimse yok sen nasılsın napıyorsun sizin tedavi hangi aşamadaydı tam hatırlayamadım kusura bakma

canım merhaba,
kısaca tekrar bahsedeyim durumdan.
biz 1,5 yıllık evliyiz. eşimde inmemiş testis sebebiyle azospermi var. bunu bilerek evlendik ve bir kaç ay sonra doktora gidip bir görünelim dedik. doktor da çocuk düşündüğünüzde gelin direk tüp bebeğe başlayalım dedi. biz de anca yaza falan düşünüyoruz. bu aralar tekrar doktora gidicez.
bu arada eşim tekrar sperm analizi yaptırdı. yorumlayabilecek var mı aranızda.
miktar : 5.1 ml
ph : 7.5
likefikasyon süresi : 15 dakika
viskosite : normal
Görünüm : gri-opak
Sperm yoğunluğu : Doğrudan yapılan incelemede sperm hücresi görülemedi.
Konsantrasyon yöntemi ile 5 adet sperm hücresi görüldü.
teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…