Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

selam nevbahar38. öncelikle geçmiş olsun. bizdede aynı problem var. ilk spermiogramda 1 ölü 1 canlı, ikincisinde de aynısı.ilk 2 tanesi özel de yapıldı tahlillerin. sonradan 2 tanede devlet hastanesinde yaptırdık hiç bişey yazmıyordu ne canlı neden ölü. ürolog iyice inceledi ultrason , hormon tahlili vs. grade 2 varikosel teşhisi ile oligoasthenoazospermi teşhsi koydu. anlamı sayının 5 milyondan az hareketliliğinin zayıf olması demekmiş. amelyat önermedi . çok bişey demişmez dedi. direk microenjeksiyon yaptırlması uygun olur dedi. yani şanşımız var. sizde bir ürologa gösterin gereken tahlilleri vs yaptırın derim.

sağol açelya gerçekten aynı durumdayız seninle galiba.Bizde tahlillerin ikisinide özelde yaptırdık.Şimdi eşime bitkisel bir karışım yaptırdım sabah akşam onu yiyor.Bilmiyorum etkisi olurmu azospermi durumunda ma hani en azından ilk tahlilde bir kaç canlı hücresi vardı belki sayısı artar umuduyla yapıyoruz işte.Rabbim hakkımızda hepimiz için hayırlısını ve tez zamanda hayırlı evlatlar versin. umarım aynı zamanda hamiş olur aynı zamanlarda bebişlerimizi alırız seninle de.Kendine iyi bak canım.Önerilerimizi yada tedavi yolundaki tecrübelerimizi paylaşalım seninle ve herkesle inş.

sağol açelya gerçekten aynı durumdayız seninle galiba.Bizde tahlillerin ikisinide özelde yaptırdık.Şimdi eşime bitkisel bir karışım yaptırdım sabah akşam onu yiyor.Bilmiyorum etkisi olurmu azospermi durumunda ma hani en azından ilk tahlilde bir kaç canlı hücresi vardı belki sayısı artar umuduyla yapıyoruz işte.Rabbim hakkımızda hepimiz için hayırlısını ve tez zamanda hayırlı evlatlar versin. umarım aynı zamanda hamiş olur aynı zamanlarda bebişlerimizi alırız seninle de.Kendine iyi bak canım.Önerilerimizi yada tedavi yolundaki tecrübelerimizi paylaşalım seninle ve herkesle inş.

selam canım.İnşalah canım bebeklerimizi kucağımıza en kısa sürede alırız. biz aralık ayınca microenjeksiyon tedavisine başlayacağız canım. Başka yolla imkansızmış. Raporumuzun çıkmasını bekliyoruz. siz düşünüyormusunuz.haberdar olalım birbirimizden. Kendine iyi bak canım.

selam arkadaşlar aynı problem bizde de rapor almak için fakülteden randevu aldık raporu alır almaz umut tüp bebek merkezinde başlamaya karar verdik. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba kizlar, burayi yeni kesfettim. Yoksa daha önce gelirdim.

Önceki sayfalari bir okuyayim, bende yazarim bizim durumu.

Kizlar yazilarinizi dikkatle okudum ve cok etkilendim. Ne yazikki konuyu baslatan ve diger yazanlarin cogu uzun zamandir ugramiyor siteye. Ben burayi devam ettirelim diyorum. Azosperm teshisi konulan ve tedavi ile mutlu sona ulasan arkadaslar gelsinler buraya. Umutsuz diye adlandirilan arkadaslara da sesleniyorum, Allahtan ümit kesilmez.
Önce daha önce yazan sudenaz arkadasimizin yazisini güncellemek icin alinti yapmak istiyorum.

devami var lütfen okuyun

Etkilenmemek elde degil, Allah bizlere de yasatsin o muhtesem duyguyu.

ya arkadaşlar merhaba benim eşimde iki kere test yaptırdı sperm varmış ama hareketli deiğil aynı şey mi acaba bakalım bizde bir profosöre gidicez ürolok hayırlısı allah hepimize yardım etsin

ya arkadaşlar merhaba benim eşimde iki kere test yaptırdı sperm varmış ama hareketli deiğil aynı şey mi acaba bakalım bizde bir profosöre gidicez ürolok hayırlısı allah hepimize yardım etsin

Baharsoncum ayni sey degil, cünkü sizde sperm bulunmus. Ancak yumurtayi döllemesi icin hareketlilik de önemli. Önce asilama denerler sanirim, kolayca hamile kalabilirsin Allah yardimciniz olsun.

Silip silip yazıyorum ne yazacağımı bilemedim o kadar etkilendimki sudenaz222 nin hikayesinden elim ayağım titredi boğazım düğümlendi. Allah'ım ne olur bizler için de bir mucize yarat. Vakti zamanı gelince eğer yaşayacaksak bu duyguyu bir şekilde oluyor. Yeterki inanalım ve yürekten isteyelim.

Kizlar o yazi bizlere ümit olsun. Inanalim ve dua edelim. Birbirize destek olalim. Yanliz bir ugrayip kacmak yok, herzaman yoklayalim burayi. Özellikle yeni teshis konulan arkadaslarada yardimci oluruz.

selam arkadaşlar aynı problem bizde de rapor almak için fakülteden randevu aldık raporu alır almaz umut tüp bebek merkezinde başlamaya karar verdik. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

selam vili. bizde raporu bekliyoruz. aralık sonu gibi çıkıcak nasip olursa hemen başlayacağız Umut tüp bebekte..

nilaycım çok sağul bana biraz moral oldu ama hiç canlı sperm yok o yüzden çok korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun bilgilerimizi paylaşalım belki nirbirimize bir faydamız olur

Baharsoncum, biliyorsun ameliyatla güzel sonuc elde ediyorlar. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin canim, insallah yakin zamanda tedaviye baslarsiniz.

merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım birbirimizi en iyi biz anlarız başına gelmeyen bilmiyo,anlayamıyo annelik duygusu arasında gidip gelmeleri küçücük bebişinin var olması çaba verdiklerini,umarım hepimizin evlerine neşe katacak bebeklerini birgün herkes alır kucağına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…