- 17 Kasım 2008
- 565
- 5
merhaba 2.5yıldır evliyim evliliğimin 6 ayında jinekologum istedği testler sonucu kendimin polikistıkover olduğumu (yumurtalarımın geç çatladığını değerlerinin düşük olduğunu,iğne veya ilaç takviyesiyle gebelik oluşabiliceğini )öğrendim.İlaç tedavisine başlamadan önce eşimden istenen spermiogram testi sonucu azospermi olunca haliyle yıkıldık,üzüldük,şoktaydık bilirsinizki!
dr.gitmek istemedi ilk etaplarda sonraları görümceminde ikizleri (tüp bebek) oluncaa gitmeye karar verdi ama hormon testlerimiz iyi değil fsh yüksek mikrotese yapılacak yakın zamanda onu bekliyorum çıkmıcağını biliyorum ama içimde bir umut işallah diyo belkide istediğim içindir.Allah herkesin yardımcı olsun kızlar...
dr.gitmek istemedi ilk etaplarda sonraları görümceminde ikizleri (tüp bebek) oluncaa gitmeye karar verdi ama hormon testlerimiz iyi değil fsh yüksek mikrotese yapılacak yakın zamanda onu bekliyorum çıkmıcağını biliyorum ama içimde bir umut işallah diyo belkide istediğim içindir.Allah herkesin yardımcı olsun kızlar...