merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım1 buçuk senelik evliyim ve bebeğimiz olmuyor benimde eşim azospermi bende bi problem yokmuş birde varikoseli varmış cuma günü anadolu yakasında eurofertilden randevu aldık daha önce burayı deneyen yada daha iyi bir yer bilen varmı yardım ederseniz çok sevinirm Allah hepimizin dileklerini gerçekleştirsin Rabbim dermansız dert vermezmiş.Allah yardımcımız olsun herkese acil şifalar diliyorum:çok üzgünüm:
amin canım ama kime hangi doktora hastanye güveneceğimizi bilemiyoruz Allah yardım ederde iyi ve güvenilir ellerde tedavi oluruz inşallah.çok zor bi durum.psikoloji falan kalmıyor insanda yinede iyi yerlerin ve iyi haberlerin olduğunu duymak insanın içini rahatlatıyor görüşmek üzere...
inşallah herşey yolunda gider neler oluyor duyuyoruz.olmazlar oluyor.bende randevuyu aldığım hastaneyi değiştirdim medicanadan aldım çok kararsızızm hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.varikosel ameliyatıyla problem çözülür tese olursa nasıl olur ağrılı bir işlemmi sorun oluyormu bir bilginiz varmı.CADIARZUCADIARZUcanım biz o zaman bilmiyorduk.2 ayrı doktora tedavi olduk.ikiside ameliyat deyince kabulettik varikoseli.ama sonra sperm sayısında bi degişiklik olmayınca biz üniversite hastanesinde genetik yaptırdık.ve genetik bir sorun oldugunu sonra ögrendik.ve daha kötüsü eşimde ameliyat sonrası su toplanması(tıp dilindeki ismini hatırlayamadım) oluştuki bu bin kişiden birinde olurmuş tekrar ameliyat oldu.şuan sperm sayısı için hiç bişey yapmıyoruz.hem microda önemli olan kaliteli spermmiş.