mrb.arkadaşlar bişey sormak istiyorum mikrotese yaptıran arkadaşlar sonuç ne zaman belli oluyo zaman alıyomu? dr.amiliyattan çıkar çıkmaz belli oluyomu?? haftaya yaptırcazda merak ettim bilgisi olan paylaşırsa sevinirm.Allah hepimizin gönlüne göre versin.Kendinize iyi bakın..
Arkadaşlar eşimin psikolojisi daha şimdiden çökmüş durumda tese yi yaptıran kim varsa ayrıntılı birşekilde aşmalarını ve yaşadıklarını anlatırsa çok memnun olucam kafamızdaki soru işaretleri yedi bitirdi arık bizi.
Herkese slm bu azosperm sorununu bizde yaşıyoruz yeni evliyim çevre bizden sürekli bebek haberi bekliyor,ben inanılmaz üzülüyorum.Allahım herkese şifa versin.
bilgilerin için çok teşekkür edeerim nilaycm.
Deryacm sizin randevu nsl.geçti önce neden başlıyosun eşin mi?senmı hazırlancaksn.
Damlalı kendini üzme bizler eşlerimizide düşünmek ve destek olmak zorundayız dışardan kişiler ne kadar yakında olsa anlayamıyor bunu kim olursa olsun gerçekten zor bir süreç geçiriyoruz geçircez Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar sizlerle bu konuları paylasmak insanı rahatlatıyo gerçekten.Cuma günü microtesemiz var bendede telaş,gerginlik,endişe dolu bekleyişler başladı açıkcası.Allah herkesin gönlüne göre versin.kaydirigubbakcemile5
Herkese slm bu azosperm sorununu bizde yaşıyoruz yeni evliyim çevre bizden sürekli bebek haberi bekliyor,ben inanılmaz üzülüyorum.Allahım herkese şifa versin.