Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gelincik nasılsın napıyosun biz kalmışız

teşekkürler arkadaşım iyiyim. sen nasılsın ne zaman gidiyosunuz test yaptırmaya. ben haziran sonuna başlayacağım tedaviye. doktorumla görüştüm bu sefer uzun protokol uygulayalım dedi. acaba uzun protokolun bi artısı varmıdır.öncekinde 12 gün ilaç-iğne kullanmıştım. şimdi adetimin 21. günü başlayacağım.bakalım ne olacak.

he kıs ne yapim bende böyleyim dış görünüşüm biraz soğuktur herkes öyle diyor ama tanışınca bendeki çene ortaya çıkıyor için başka dışın başka diyolar gene ben eşimin yanında sönük kalıyorum o beni bastırıyor inşallah canım allah hepimizin yüzünü güldürür hayırlısıyla

Yok canım daha test yaptırmadık bekliyoruz önümüzdeki hafta düşünüyoruz.Bende bilmiyorum bu protol işlerini inşallah hayırlısı ne ise o olsun.Hayırlı haberlerini alırız şurada kızlaarrr hammmileyimmmm dersin inşallah

nannn zaman demin burdaydın nazamı çekiliyon kıs kaçıksın hemen

Allah desene sizin evde curcuna gidiyordur.Hatayın içinde mi yoksa ilçelerinde mi oturuyorsunuz biz daha önce iskenderunda yaşadık.Yaklaşık 15 yıldan fazla

iskenderunluyuz burdada oturuyoruz ...bize misafir geldiğinde tv açmayız konuşmaktan ona fırsat gelmez gülmekten çeneden maşallahımız var hepsini bastırıyoz...siz nerde oturdunuz kız merak ettim şimdi

inşallah hepimiz veririz o güzel haberi.:teytey:lar çekeriz.:dance:ederiz.

iskenderunluyuz burdada oturuyoruz ...bize misafir geldiğinde tv açmayız konuşmaktan ona fırsat gelmez gülmekten çeneden maşallahımız var hepsini bastırıyoz...siz nerde oturdunuz kız merak ettim şimdi

fener caddesinde oturmuştuk ben ilkokulu birde liseyi orda bitirdim.Ortaokulu hiç sorma şırnakta bitirdim.Babam devlet memuru olunca gez gez dur anlayacağın.Şimdi istanbuldayız artık.

ne güzel hepiniz burdasınızhihoyyytnasılsınız bakalım arkadaşlar

gelecek kızlar gelecek elbet birgün gelecek ben bekliyom bak ümitsizde değilim sizde böle olun allaha sığının o ne derse o olur mutluysanız huzurluysanız o yeter bence haaaaaaa

iyidir cano senden ne haber ya bak ben dün ne demiştim sizi bir yakalrsam öpcem.......banbanŞeniz gelincik Şeniz ataşbelginŞeniz ahanda öptüm hepinizi kedimide öpüm bari eksik kalmayım harzemŞeniz

kızlar misafirim gelecek ev işlerimi bitirdim daha yemek yapcam pasta yapcam amma pc başından kalkamıyom ne yapmam gerek acep yapışıp kaldım bura az bir saatte kaldı ahhhhhh ahhhhhhhhhhhhh dün misafir bugün misafir oh oh gelin gelin sizde gelin

Sen böle diyon ama ben çok özendim şimdi keşke evde olabilseydim misafirler gelseydi ben gitseydim.Ohhhh mis gibide pastalar yapacan harzem ben geliyoooooom

gel gel kız ev büyük hepimiz sığarız ne güzel yer içer güler eyleniriz bende muhabbette çok pastalarda severim ben misafiri ikramı çeneyi bide tabi anammmmmmmm daha kalkıp namazımı kılacam ben baya gevşedim ha

hade kızlar size iyi muhabbetler ben kaçıyom hepinizi öptüm şekerler sizlere kolay gelsin arada bir bakar giderim kendinize iyi bakın sevin sevilin

sen işlerini hallet yoksa yapamayacaksın hiçbirşey harzem kaç gündür arıyodun herkesi şimdi ayrılamıyosun tabiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…