Gelincik nasılsın napıyosun biz kalmışız
teşekkürler arkadaşım iyiyim. sen nasılsın ne zaman gidiyosunuz test yaptırmaya. ben haziran sonuna başlayacağım tedaviye. doktorumla görüştüm bu sefer uzun protokol uygulayalım dedi. acaba uzun protokolun bi artısı varmıdır.öncekinde 12 gün ilaç-iğne kullanmıştım. şimdi adetimin 21. günü başlayacağım.bakalım ne olacak.
he kıs ne yapim bende böyleyim dış görünüşüm biraz soğuktur herkes öyle diyor ama tanışınca bendeki çene ortaya çıkıyor için başka dışın başka diyolar gene ben eşimin yanında sönük kalıyorum o beni bastırıyor inşallah canım allah hepimizin yüzünü güldürür hayırlısıyla
Yok canım daha test yaptırmadık bekliyoruz önümüzdeki hafta düşünüyoruz.Bende bilmiyorum bu protol işlerini inşallah hayırlısı ne ise o olsun.Hayırlı haberlerini alırız şurada kızlaarrr hammmileyimmmm dersin inşallah
iskenderunluyuz burdada oturuyoruz ...bize misafir geldiğinde tv açmayız konuşmaktan ona fırsat gelmez gülmekten çeneden maşallahımız var hepsini bastırıyoz...siz nerde oturdunuz kız merak ettim şimdi
inşallah hepimiz veririz o güzel haberi.:teytey:lar çekeriz.:dance:ederiz.
ne güzel hepiniz burdasınızhihoyyytnasılsınız bakalım arkadaşlar
kızlar misafirim gelecek ev işlerimi bitirdim daha yemek yapcam pasta yapcam amma pc başından kalkamıyom ne yapmam gerek acep yapışıp kaldım bura az bir saatte kaldı ahhhhhh ahhhhhhhhhhhhh dün misafir bugün misafir oh oh gelin gelin sizde gelin
kızlar misafirim gelecek ev işlerimi bitirdim daha yemek yapcam pasta yapcam amma pc başından kalkamıyom ne yapmam gerek acep yapışıp kaldım bura az bir saatte kaldı ahhhhhh ahhhhhhhhhhhhh dün misafir bugün misafir oh oh gelin gelin sizde gelin [/QU
sen yap biz gelir yeriz. hazıra konarız valla. bende akşama ne yapsam diye düşünüyordum. işten eve gidincede insanın canı hiç istemiyor. banban gidelim kız.yiyelim harzemin pastalarını börekleri.
gel gel kız ev büyük hepimiz sığarız ne güzel yer içer güler eyleniriz bende muhabbette çok pastalarda severim ben misafiri ikramı çeneyi bide tabi anammmmmmmm daha kalkıp namazımı kılacam ben baya gevşedim ha