Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım kardeşim inan seni çok ii anlıyorum inşallah olcak üzülme caresizlerin caresi var ona sıgın yapcak bişey yok dualarımızdasın unutma

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım.
Ben heycanlıyım.Yarın sabah görümcem doğum yapıyor.
Bebiş geliyor delikafadulden
Darısı tüm isteyenlerin içisırada bizlerin olsun.Sanki ben doğuma gidecek gibi telaşlanıyorum.Birde ben hamile olsam nasıl hissederim bilemiyorum :CüvCüv:

inşallah canım sende kendi doğum haberini buraya yazarsın hayırlısıylada bebişlerin olur görümcenede allah hayırlı doğum nasip etsin

bura gelom gidom bakem emme kimse yok siz beni görüncemi kaçenuz yoksa pek uğramiyonuz eğer bi sobelersem sizi bi öpcem bi öpcemki

bende tekrar yazayım bende 2.5 senelik evliyim
evlilimizin ilk 11 ayını vajinismusla gecirdik 3 ayrı doktorda tedavi gördükten sonra başardık
evlilimizin 14.ayında eşimin sorununu öğrendik bu sorunla 10 ay yaşadıktan sonra tedvai naşladı mikrotese oldu spermler alındı yumoşlar alındı ama gebelik olmuşmadı şimdi tedavinin üzerinden 10 ay gecti tam mayıs ayında tekrar deniyeceğiz ben mi ben henüz 22 yaşındayım.. ama gelinde bir bana sorun..
azo ne olursa olsun çok zor sperm çıksa ya döllenme olmuyor ya embriyolar gelişmiyor bende gebelik oluşmadı ama inşallah sizlerde bizim kadar şanslı olursunuz en azından 12 gün acaba oldumu diye o annelik duygusunu tadarsınız ben hissettim annelik duygusunu 12 gün ilikleirme kadar çektim şimdi daha çok istiyorum anne olabilmeyi

Tabi O DUYGUYU TADMAKLA ALLAH BIRAKMASIN ıNŞALLAH HEPıMıZ ANNE OLABıLıRZ..
HARZEM HAYAT HıYAKENı OKUDUM EŞıNıN TESTıSLERıMı YOK

selam kızlarrrrrrrrr kız gülen sana ahanda cevap eşimi testisleri çok şükür var kız boyutlarıda normalmiş dr öyle dedi herşeyi normal hormanlar muayene dr dediğine göre kesin çıkarmış microteseyle ama allah kismet etmedi genetik problemde yok diyorum ya herşey allahtan o isteseydi tesada çıkardı o zaman olmadı tekrar denicez sonbahara belkim çıkar o zaman bekliyoruz yılmak yok yola devam ben ümidimden vazgeçmedim vazgeçmemde inadım inat rabbim göderene kadar araştırmadayım

kıssssssss sen böle sorunca aklıma geldi benim kayınbaba oğlu üzülür diye ilk öğrendiklerinde bana bu soruyu sormuştu o an nasıl cevap verim anlatim diye düşünürken yok baba herşey sağlam imalat hatası yok sadece bunu eksik katmışsınız dedim adam neye uğradığını şaşırdı dr. dediklerini anlatıyorum anlamadı adam görmemiş duymamış bu zamana kadar menide normal sadece içinde sperm yok diyorum anlamıyodu bende böle anlattım bu sefer kesin anladı çünkü bidaha sormadı benim kayınbaba gevezenin tekidir kayınbaba gibi gibi davranmaz bize arkadaş gibi yoksa öyle bir cevap veremezdim ikimizde gülmekten çatladık aynanada ağlamaktan çatladı üzülüyor tabi sorun oğlunda

heyyyyy zaman ben sana dünde sormuştum canım senin bulduğun bu ilacın kesin ismi ne hangi site neyin nesi bildirde öğrenek kız dediğin şekilde yazıyorum pek bişe çıkmıyor bilirsiniz meraklıyım böle şeylere araştırmam lazım

Harzem kısss çok komiksin valla hayata ne güzel komik tarafından bakıyosun.İnşallah Allah hep yüzünü güldürür.

hele şükür en sonunda toplanabildik biraz kızlar sakın çıkmayın biraz sohbet edelim

sabahtan beri boş boş bakmaktan sıkıldım. şimdi çok iyi oldu topik. aman ha hemen kaçmayın bi yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…