Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ule karılar bugün girmemekte baya inat ettiniz kızdım ona göre boş bırakıyorsunuz topiğimizi olmuyor ama böyle nerelere kayboldunuz acep bi selam verin çıkın bari yaşadığınızı bilek

ule karılar bugün girmemekte baya inat ettiniz kızdım ona göre boş bırakıyorsunuz topiğimizi olmuyor ama böyle nerelere kayboldunuz acep bi selam verin çıkın bari yaşadığınızı bilek

harzem bacuuu merak etme herkes yemektedir bu saatte ondan girmemiştir.Kızzz çok tatlısın çok güldüm mesajıjnı oluyunca delikafadulden

ahhhhhhhhhh canım arkadaşlarım
herkes içini biraz dökmüş rahatlamış
harzem sen bu topigin gülü ol bence....neşe kaynagısın yaaa
haa bu arada bende 27 yim
hadi şimdi gelin birazda bebeklerimizin isimlerini konuşalım.....hiç düşündünüzmü ne koymak isterdiniz

günaydın arkadaşlar c.tesi gününe randevu aldık terar hormon testi ve spermiyogram yaptıracagız inşallah iyi sonuç alırız arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen ,bakalım kullandıgımız kürler bi işe yaradımı yardım et allahım bizlere yardım........

günaydın canım. İnşallah iyi sonuçlar alırsınız. dualarımız sizinle. sonuçlardan bizide haberdar etmeyi unutma...

Canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bizlerlede sevincini paylaşırsın.Senden haber bekliyoruz Allah gönlüne göre versin

günaydın kızlar
ben 1 yıl ay 11 günlü evliyim eşim evlenmden bana öyledi tedavi olmadan olmıcak diye aoperm oldugunu biliyordum ama eşimde bu derece ileri oldugunu bilmiyordu tedaviye başlayınca anladık bu süre zarfında ve şimdi çok mutluyuz acı anlarımızda çok oldu beraberde çok agladık kayınvalidemin sözleride beni daha çok yıktı bir gün telefonda konuşuyoruz dedimki nasıl anlamadınız testisleri yok napim dedi çıkar diye bekledim çıkmadı çıksaydı eşimin rahatsızlıgınıda bir doktor buranşıt olunca yapılan tahlilden anlıyor hemen ameliyat ediliyor 12 yaşında anlayamıyorum inanın ki nasıl bukadar vurdum duymaz olabiliorlar geçende bana ben bukadar baktırdım sen tedavi et şimdi daha iyi baktır dedi yıkıldım milyar döksemde olmuyor şimdi artık kayınvalidemle konuşmuyorum tabiki kayın pederlede oda eşim mteseen çıkınca aradım bulundumu dedi hayır dedim napalım olmasın dedi eşimede senin olmasa bile kızımın olur ben gene torun severim diyor evlenirken bile hiç bir yardımlarını görmedin hani gelin evden çıkarken damadın ailesi gelirya inanın babası gelmedi beni eşim tek başına evden çıkardı nikah salonundayız birazdan çıkıp masaya oturucaz evet dicez babası arıyor oglum ben salonun kapısındayım gel beni al daha neler neler saflık bende destek bekledim onlardan çahillik herhelde ama şimdi inanın ki seslerini duymak istemiyorum tek istdikleri para gönde kayınvalidem ben seni emzirdim bunun parasını ver diyor eşim hep yatılı okullarda büyümüş bu nasıl bir anlayış nasıl ana babalık anlayamıyorum şimdi ise m tese olalı 3 aya yaklaştı bekliyoruz bitkiseller falan bakalım hindistandaki şu m-sure adlı hapı getirtemezsek daha pahalı getiriyorlar ama burdan bir firma aracılıgı ile getirtcez 220 tl en az 6 ay kullanması gerekiyor ve azospermde %90 sperm üretiyormuş ve bu bitki sadece hindistanda yetişiyor bakalım onu da 6 ay kullanıp tekrar denicez inşallah olucak bu arada cevremde okdar çok insanın olmuyorki komşumuzun kendinden teyze kızının eşinden abimin eşinden bizi zaten biliyorsunuz kısırlık arttı galiba yada insanın başına gelince anlıyor görüyor kızlar çok bunaldım galiba baya yazdım bu arada bebişim olurda erkek olursa ismini sait kızolursa ranuna koymatı düşünüyorum inşallah rabbim ikiz verir

kızlar bişey sorcam şimdi benim üniden arkadaşım vardı evlendi kızla aramız odönemde baya iyidi bu hafta arayımda gidim diye düşünürken mesaj çekti napıyorsun falan dedi kalp kalbe karşı demek ki ona dedim bu hafta gelicektim ama kızlar çok hastayım yatıyorum dün eşimden grip kaptım iyileşirsem gelirim dedim oda dediki çabuk iyileş yoksa dogumuma gelirsin çok kötü oldum içim kaldırırmı bilemiyorum şuan çok üzgünüm bende hamile olmak içimde büyüyüşünü hisstmek o minik ellerini tutmak istiyorum kızlar çok kararsızım gitsem mi gitmesem mi kızla zamanında çok iyi arkadaştık okldan sonrada görüştük sadece bu ara koptuk oda ham,ile kalmış Rabbim yardım et kızlar cevaplarınızı bekliyorum sizce gidim mi

bence git arkadaşım. nereye kadar kaçabilirizki. bu arkadaşın olmazsa yarın birgün başka bi yakının doğum yapacak. benim en yakın arkadaşlarımın hepsinin çocuğu var. aralarında bi tek benim yok. yüreğim yansada ben yanlarına gittiğimde çok rahatmışım gibi davranıyorum.her seferinde hala düşünmüyormusunuz neyi bekliyorsunuz demelerine rağmen gidiyorum. sen de öyle yap. Rabbim bizlerede nasip edecek inşallah.üzme kendini rahat ol.

Canım benim çok zor durum ama çok iyi arkadaşmışsınız git bence.Bebek hepimizin özlemi hepimiz bunu çok istiyoruz.kendini kapatma dış dünyaya.Başka zaman yine karşına böyle bir olay çıkarsa ozaman napacaksın.Kendini bu kadar kasma bence git arkadaşını gör kafanı dağıt.İyi gelir belkide.

selam kızlar bi haber verim dedim yaşıyorum diye....kıss zaman neykıne bu ilaç detaylı bilgi ver hemencik birazdan çıkmak zorundayım ilacı bende bir araştırayım tamammı canım

:çok üzgünüm:
dogru söylüyorsun bacım nereye kadar kaçabilicem buarad kızlar başka bir sitede yasini şerif ve hz zekeriyya aleyhisselemin duasının hatmi yapılıyor bizde kendi aramızda sırasıyla yasini şerif hatmi yapsak mı ne dersinizCADIARZU buarada çok hastayım çok:tomato::çok üzgünüm:

canım bende şimdi hastaneye arkadaşımın 3 günlük bebeğini götüreceğim yanında olmaktanda çok mutluyum hiç olmazsa bebiş hasretini böyle gideriyorum

canım inan zor bi durum ama inşallah allahım bizlerede yaşatacak o sevinci o yüzden git bence sonuçta arkadaşın o dimi:1hug:

banban,gelincik sagolun tabiki sonuçları sizlerle paylaşıcam ama siz dualarınızı eksik etmeyin benden..allahım hepimizin dualarını kabul etsin

bugün yandaki komşumun kardeşininde çocugu olmuyordu varikoselden dr kesinlikle olmaz tüpbebek denemeniz lazım demişti ve şimdi ögrendimki kendiliğinden hamile kalmış ve benim içim kan agladı bende anne olmak istiyorum artık allahım duy beni yalvarıyorum allahım duy:Saruboceq::çok üzgünüm:

Bacım hangi siteden bahsettiğini tahmin ettim:jeyyar: ben de oraya üye oldum.Ama şimdi okunması gereken dualarım var Allahın izniyle 15-20 güne kadar bitecek sonra bende orda dualar okumak istiyorum.Ama kendi aramızda yaparsak çok güzel olur bence.Katılımcı olursa ben varım

Canlarım bizler metanetli olmak zorundayız bende çok istiyorum bebiş ama sabır lazım arkadaşım.Dua edin arkadaşlar ben inanınki 10 gün öncesinden daha huzurlu hissediyorum kendimi zekeriyya as duasını bende okuyorum inanın huzurum geldi ya.
Kendimi daha iyi hissediyorum iç huzur çok önemli

bende katılırım arkadaşlar. çok güzel olur.

inşallah canım olcak. sabır sabır sabır... varikosel ameliyatı olup, normal yoldan çocuk sahibi olanları bende duydum. ama benim öyle bir ümidim yok. zaten bizimki imkansızda.hem azospermi hem genetik imkansızın imkansızı. ancak tüp bebek. sağlıklı olsunda tedaviyle olsun yeterki. bunada şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…