- 18 Şubat 2009
- 1.769
- 17
hade kızlar size iyi muhabbetler ben kaçıyom hepinizi öptüm şekerler sizlere kolay gelsin arada bir bakar giderim kendinize iyi bakın sevin sevilin
kolay gelsin sana. bizede ayırmayı unutma.öptüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hade kızlar size iyi muhabbetler ben kaçıyom hepinizi öptüm şekerler sizlere kolay gelsin arada bir bakar giderim kendinize iyi bakın sevin sevilin
kızlar misafirim gelecek ev işlerimi bitirdim daha yemek yapcam pasta yapcam amma pc başından kalkamıyom ne yapmam gerek acep yapışıp kaldım bura az bir saatte kaldı ahhhhhh ahhhhhhhhhhhhh dün misafir bugün misafir oh oh gelin gelin sizde gelin [/QU
sen yap biz gelir yeriz. hazıra konarız valla. bende akşama ne yapsam diye düşünüyordum. işten eve gidincede insanın canı hiç istemiyor. banban gidelim kız.yiyelim harzemin pastalarını börekleri.
Yiyelim vallahi gidip bitirelim herşeyi.
Gelincik çalışınca gerçekten zor oluyor ben akşamdan yapıyorum yemeklerimi koyuyorum buzdolabına artık 2-3 gün aynı yemekleri yiyoruz Allahtan kociş ses çıkarmıyo ne olsa yiyor.yerimseniben Dün akşam yaptım iki çeşit yemek koydum dolaba hafta sonuna kadar idare eder artık
canım bende Şenizseni geliyorum pasta yemege bende istiyom:çok üzgünüm::icecream:hade kızlar size iyi muhabbetler ben kaçıyom hepinizi öptüm şekerler sizlere kolay gelsin arada bir bakar giderim kendinize iyi bakın sevin sevilin
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım.
Ben heycanlıyım.Yarın sabah görümcem doğum yapıyor.
Bebiş geliyor delikafadulden
Darısı tüm isteyenlerin içisırada bizlerin olsun.Sanki ben doğuma gidecek gibi telaşlanıyorum.Birde ben hamile olsam nasıl hissederim bilemiyorum :CüvCüv:
kızlar dün geceden beri acaba eşimin spermiyogramında sperm çıkarmı diye düşünüyorum,belki olur ALLAHIN işi dimi arkadaşlar belkide boşuna hevesleniyorum dur ama düşünmesi bile beni sevindiriyor.belki bir mucize olur inşallah:Saruboceq:
yaa canım biz teseden sonra hiç yaptırmadık ilk defa yaptıracaz 2 sene oldu ,önceleri ünüversite hastanesinde yaptırıyoduk şimdide eşim medikal hastanesine gidelim dedi orda ürolog özel ilgileniyormuş canım.teseden sonra çıkmaz belki ama yinede bi ümit dua edin ne olur canlarım belki kullandıgımız kürler bi işe yaramıştır dimi
yaa canım biz teseden sonra hiç yaptırmadık ilk defa yaptıracaz 2 sene oldu ,önceleri ünüversite hastanesinde yaptırıyoduk şimdide eşim medikal hastanesine gidelim dedi orda ürolog özel ilgileniyormuş canım.teseden sonra çıkmaz belki ama yinede bi ümit dua edin ne olur canlarım belki kullandıgımız kürler bi işe yaramıştır dimi
nannn zaman demin burdaydın nazamı çekiliyon kıs kaçıksın hemen
heyyyyy zaman ben sana dünde sormuştum canım senin bulduğun bu ilacın kesin ismi ne hangi site neyin nesi bildirde öğrenek kız dediğin şekilde yazıyorum pek bişe çıkmıyor bilirsiniz meraklıyım böle şeylere araştırmam lazım
çekiyima zcık naz yapim sizlere delikafadulden kız naz yaptıgım yok eşim hasta sabah hastahaneye gittik doktor tahlil istedi onları verdik sonra eve geldik eşimi yedirip yatırdım temizlik yemek derken arada girip şöyle bi baktım çıktım hastahane sonuçları almaya gittim eve gelirkende alışveriş yaptım yemek yedir mutfagı topla derken anca fırsat buldum yoksa işim olmsaydı seninle muhabbet ederdik:içelim: