Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün yandaki komşumun kardeşininde çocugu olmuyordu varikoselden dr kesinlikle olmaz tüpbebek denemeniz lazım demişti ve şimdi ögrendimki kendiliğinden hamile kalmış ve benim içim kan agladı bende anne olmak istiyorum artık allahım duy beni yalvarıyorum allahım duy:Saruboceq::çok üzgünüm:
sagol canım duaların için.....canım kardeşim inan seni çok ii anlıyorum inşallah olcak üzülme caresizlerin caresi var ona sıgın yapcak bişey yok dualarımızdasın unutma
nerdesiniz kızlar?
kıssssssss sen böle sorunca aklıma geldi benim kayınbaba oğlu üzülür diye ilk öğrendiklerinde bana bu soruyu sormuştu o an nasıl cevap verim anlatim diye düşünürken yok baba herşey sağlam imalat hatası yok sadece bunu eksik katmışsınız dedim adam neye uğradığını şaşırdı dr. dediklerini anlatıyorum anlamadı adam görmemiş duymamış bu zamana kadar menide normal sadece içinde sperm yok diyorum anlamıyodu bende böle anlattım bu sefer kesin anladı çünkü bidaha sormadı benim kayınbaba gevezenin tekidir kayınbaba gibi gibi davranmaz bize arkadaş gibi yoksa öyle bir cevap veremezdim ikimizde gülmekten çatladık aynanada ağlamaktan çatladı üzülüyor tabi sorun oğlunda