Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar dün geceden beri acaba eşimin spermiyogramında sperm çıkarmı diye düşünüyorum,belki olur ALLAHIN işi dimi arkadaşlar belkide boşuna hevesleniyorum dur ama düşünmesi bile beni sevindiriyor.belki bir mucize olur inşallah:Saruboceq:

hade kızlar size iyi muhabbetler ben kaçıyom hepinizi öptüm şekerler sizlere kolay gelsin arada bir bakar giderim kendinize iyi bakın sevin sevilin
canım bende Şenizseni geliyorum pasta yemege bende istiyom:çok üzgünüm::icecream:

amin canım inşallah allahım o günleri bizlere göstersin:Saruboceq:sen nasılsın konuşamıyoruz hiç tarih bellimi tedavi için az kaldı dimi hadi hayırlısı canım.bizde c.tesi tekrar test yaptıacaz inşallah iyi sonuc alırızŞenizseni

Canım benim inşallah düşündüğün gibi olur nerde yaptıracaksınız iyi bir merkezde yaptırın yıkamlı santrifürüjlü olsunki sağlama alın bizim için 2-3 tane çıksa bile çok önemli biliyosun

yaa canım biz teseden sonra hiç yaptırmadık ilk defa yaptıracaz 2 sene oldu ,önceleri ünüversite hastanesinde yaptırıyoduk şimdide eşim medikal hastanesine gidelim dedi orda ürolog özel ilgileniyormuş canım.teseden sonra çıkmaz belki ama yinede bi ümit dua edin ne olur canlarım belki kullandıgımız kürler bi işe yaramıştır dimi

inşallah güzel sonuçlar çıkacak ben inanıyorum.içini ferah tut.Allah yardımcınız olsun

İnşallah çıkar canım. bellimi olur. süpriz yapıverir size.bizde keçiboynuzu kürü felan deneyecez. daha hiç denemedik. sizde bulunursa inşallah bizide ümitlendirirsiniz.dualarımız seninle.Allah yardımcınız olsun.

bende çıkıyorum arkadaşlar. yarın görüşürüz. kendinize iyi bakın.hepinizi öpüyorum.

canlarım hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum allahım bu müberek perşembe gecesi hepimizin dualarını kabul etsin allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah iyiki varsınız hepinizi çook seviyorum:Saruboceq:

nannn zaman demin burdaydın nazamı çekiliyon kıs kaçıksın hemen

çekiyima zcık naz yapim sizlere delikafadulden kız naz yaptıgım yok eşim hasta sabah hastahaneye gittik doktor tahlil istedi onları verdik sonra eve geldik eşimi yedirip yatırdım temizlik yemek derken arada girip şöyle bi baktım çıktım hastahane sonuçları almaya gittim eve gelirkende alışveriş yaptım yemek yedir mutfagı topla derken anca fırsat buldum yoksa işim olmsaydı seninle muhabbet ederdik:içelim:

canım kusura bakma daha önce sordugunu görmemimişim y-virilin yazıca geliyor ingilizce site yeni gelişmiş hali m-sure türkçe olarak kısırlıgason adlı bir site var oraya sordum onlarda cevap olrak şimdi alırsan 220 tl dolar arttıgı için fiyata birkaç gün içinde artıcak yurt dışından sayıyla getirte biliyoruz yazmıştı biz henüz spariş vermedik hindistandan birilerini bulmaya çalışıyoruz çünkü orda çok ucuz bakalım inş bulucaz

yok kız bende senle uğraşıyorum işte ....eşinede geçmiş olsun canım...tez zamanda iyileşir inşallah ....bildirdiğin içinde çok sağolasın...Şeniz senide öpem bari

kızlar misafirlerim gitti hemen geldim pc başına....amma baya eylendik ha keşke sizde gelseydiniz gene formumuzdaydık apartmanı inlendirdik gülmekten...pastalarımda arttı ama ben size artmış pasta yedirmem taze taze gene yaparım tamammı canlarım Şenizöpiyem sizleri mucuk muuk

hayırlı cumalar arkadaşlar yine kimsecikler yok. ben erkenciyim sanırım.

geçmiş olsun canım. Allah şifasını versin koçişinin.inşallah ciddi bişey yoktur.

hayırlı mübarek cumalar kızlar rabbim herşeyin hakkımızda hayırlısını verir inşallah şu mübarek cuma yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder

Canlar herkese günaydın hayırlı cumalar.
Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımızı ver.AMıN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…