Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar bende ne kadar acısa bile razıyım ne yapalım başka careside yok zatem yeterki kucagıma hayırlısıyla bir alayım da

selam kızlar nsılsınız bakım bugün gene kimse yok buarada banbancıgım canım arkadaşım sagolasın düzeltmeler için teşekkürler

şu yazılanları okudumda eski günler aklıma geldi bende lucrin kullanıken ilk başta acımıyordu ama sonraları çok acımaya başlamıştı birde ben uzun protokol başlamştım ırogonuda 450 ml en yüksekten yapıyordum karnım hep morarmıştı tesede ulunmadıya uzun bir süre karnımdaki morluklara bakarak aglamıştım olsun bende razıyım yeterki hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı haırlı bir evledımız olur inşallah kızlar

Kızlar tüp bebek acılı oluyormu... çok merak ediyorum

mrb.kızlar nasılsınız..
biraz zorlukları var tabıkı iğneleri belli zaten ben 3aydır iğne kullanıyorum kol kalça göbek genelde kalcadan kullandım yumurta top.narkozla oldugundan bişey anlamadım transferde alet yerleştiriliyo ozman anlaşılıyo biraz acı sonrasında bşey yok çok zor değil..

günaydın arkadaşlar gerçi öğlen oldu ama ,bugün yine kimsecikler yok...nerdesiniz arkadaşlar.

arkadaslar nasılsınız bugün bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum

hımm bu yer benim için sanırım bizimde azospremimiz var:)

nedense hiç doğru düzgün karşılaşamıyoruz buralarda beya hangimiz girse tek kalıyor bakalım hayırlısı

harzem hoş geldin nasılsın canım dedigin gibi biz hiç karsılaşamıyoruz

selam kızlar gene bir yanlız kalma olayı yaşıyorum ne zaman girsem kimsecikler yok neyse bakim herkez nasılmış

ben burada kimsecikleri görmeyince diğer topiğe takılıyorum orda her daim kişiler var ama sıklıkla burayada bakıyorum ben gelene kadar yidede kayboluyorsunuz

merabalar bende yeni uye oldum.bizdede aynı sorun vardı.e vitamini kullandık deneyin isterseniz.

hoş geldin canım ama biraz daha açarmısın konuyu yani tam olarak sorun neydi nasıl gelişti olaylar sadece evitamini geçirmiyor çare olmuyor bu probleme açıklarsan sevinirim sizlere iyi geceler kızlar ben kaçtım

merabalar bende yeni uye oldum.bizdede aynı sorun vardı.e vitamini kullandık deneyin isterseniz.
hoşgeldin canım aramıza ama biraz daha bize bu konudan ve sorununuzdan bahsedersen e vitamininin faydasını daha iyi anlıyacagız...CADIARZU

günaydın arkadaşlar nasılız bakalım bugün,ben aynı düşüncelerle yaşamya çalışıyorum...

tünaydınnnnnnnnnn kıslar daha yeni kaltım oda eşimin sayesinde aramasa daha yatardım herhalde gene sessizleri oynuyor topik neyse bir gelen olur yakalarım herhalde

X