Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nzmyhn meraba sizin delesyon hangi bölgede bizimki azfb bölgesinde 1.denemenizi nerde yaptınız aceba hiç hücre bulunamadımı şimdi nerde yaptırıyorsunuz teşekkür ederim şimdiden

yerimseniben
neyse bende çıkıyom kimse yok küstüm..

küsme canım arkadaşım geliyoruz ama denk düşmüyoruz bu arada kızlar nedendir bilmem ama içimde bir coşku bir mutluluk sormayın gitsin galiba emre beyin söylediği umutlu şeyler beni bir süre daha idare eder ayrıca bizde genetik testi yaptırıcaz 2 çeşidi var x y mikrodelasyonu bunda iki kramozonanun eşlemesi yapılıyor mecidiye köydeki düzem laboratuarında 350 ytl birde sadece y mikrodelesyonu var bundada sadece y kramozonunna bakılıyor bunun fiyatıda umutta 150 ytl düzene fiyatını daha somadım ama düzende fiyatlar daha uygun oluyor ateş kadıoglu bizden ilk bu tesi istedi ozaman başka yerlr 500 600 arası isterken düzen 350 istemişti napalım kızlar keseye neri uygun oraya gidiyoruzyerimseniben

ne bu kızlar ya hiç bir zaman denk gelemiyecekmiyiz burada hep ters zamanlarda giriyoruz galiba doya doya dertleşim sohbet edemiyoruz kaynatamıyoruz şuraları

Kızlarrrrrrr yine yoksunuz nerelerdesiniz yahu neyse bende çıkıyom o zaman hepinize iyi geceler...

ay ay en sonunda buldum birilerini ben diğer topikteydim orada yazışıyodum burdan kalabalık orası eşim gelene kadar netteyim

arkadaslar size bişey soracam sperm bulundugu müddetce kac defa tese yapılabilir bir bilgisi olan varmı biz 2 defa yaptırdık bi tanesi hatalar yüzünden boşa gitti hep kafamda bi terslik cıkarsa diye düşünüyorum ne yapayım ben ya

dr 4 yada 5 kadar yolu var diyolar benim karşılaştıklarım ben geçen hast gittiğimde orada biriyla tanıştım 3 denemeleriymiş 2 dede bulunmuş ama tutmamış nedenini bilmiyolar onlarda 4 kadar deniceklermiş ama benimki cesaret etmez bizide ilkinde baya zorlamışlar zarar vermişler biyopside çok parça almışlar ama şimdi tıp ilerledi 2 yıl önce biz tesa yaptırdık şimdi microtese çktı dr dediğine göre bu öyle zor bir ameliyat değilmiş sadece olabilecek yerlerden alınıyormuş bulunma ihtimali daha çokmuş bizde baya ümitlendik doğrusu ama eşim daha korkusunu yenmedi şimdilik erteledik hem bekleyelim biraz daha şu öncü hücre olayıda ilerlesin biraz bakalım hayırlısı

nzmyhn meraba sizin delesyon hangi bölgede bizimki azfb bölgesinde 1.denemenizi nerde yaptınız aceba hiç hücre bulunamadımı şimdi nerde yaptırıyorsunuz teşekkür ederim şimdiden

canım sizede çok geçmiş olsun .bu rahatsızlık biraz zor evet. bizimkide azfc bölgesinde...
ama bizde normal yolla sperm bulundu.teseye gerek kalmadı.embriyoların 1 taneside 1.kalitedeydi ama nasip olmayınca olmuyor işte
biz ilkini fatih üniversitesinde yaptırdık şimdi yine oraya gidiyoruz ama bu kez pgt yaptırmıycaz bide 5. gün transfer yapılacak hayırlısıyla inşaallah
rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin en garibüzzamanda

Hamile olan arkadaşlarımız

dryaa22........................azospermi, bitkisel hap kullandi, sperm sayisi 80 e cikti,
...................................1. tüp bebek tedavisiyle, HAMİLE

tulay24..........................cift tarafli inmemis testis ameliyati,
.....................................polikistik over, fsh: 38 üstü, 2,5 yillik evli,
.....................................aralik 2008de microtese oldu, 12 sperm bulundu ve
.....................................10 tanesi donduruldu, Besiktas jinemedde
.....................................1. microenjektion tedavisine baslayacak
....................................ikizlere HAMİLE

Güncel
Esi azospermi olan hanimlarin listesi

artik umutsuz...............azospermi, 15 yillik evli, e vitamini bitkisel caylar,
...................................baharda mirotese olacak, xxx

askbocegim................. temmuz 2008 de mikrotese basarili,
................................... mikroenjeksiyona baslayacak ilk denemesi olmadı
...................................iğne ve ilaç tedavisi oluyorlar sperm kalitesini artırmak için.

atasbelgin....................sebepsiz azospermi, 6 yillik evli, fsh: 18.39 testesteron: 3.88,
.................................. 2006 da mikrotese basarili, tüp bebek basarisiz, Gürgan kilinikde
…………………………...doktorları beklemelerini söyledi.

atteda........................ y kromozomunda mikrodelesyon nedeni ile azospermi.
....................................1 aya kadar mikro tese olmayı düşünüyorlar.

banban.........................gec indirilmis testis sorunu, 9 aylik evli, yeni ögrendiler,
................................... keciboynuzu kürü, test sonucu: 80 tane cansiz sperm bulundu,
................................... 3 ay bitkisel ilac kullanacak, doktoru: Emre Bakircioglu

butterfly's'.....................Tese ameliyatı ile bolca spermleri bulundu.
...................................Adana başkent hastanesinde oldu.
....................................tüp bebek denedi ama malesef olmadı.İnşallah yakında
....................................hamiş olacak

damlali.........................2 yıllık evli.tedaviye henüz başlamadılar.

fatos1983......................klynefelder sendromu, 4 yillik evli,
....................................2006da sperm bulundu, keciboynuzu kürü,
....................................martta memorial de microtese olacak
....................................şuan tedavi için istanbuldalar bol bol dua edelim

gelincik......................... 3 yıllık evli 26 yaşında eşi 8 yaşında inmemiş testis dolayısı
....................................ile azospermi ve
...................................klynefelder sendromu.Memorialde mikro tese başarılı.İlk tüp
.................................. bebek denemesi olmadı.Dondurulmuş spermleri var
....................................İnşallah yakında hamiş olacak

harzem.........................2006da tesa basarisiz, tedavi süreci için beklemedeler

hayrunisa......................2005 de mikrotese basarisiz, xxx

melissa78.....................xxx

nevbahar.......................xxx

nilay74..........................sebepsiz azospermi, 10 yillik evli,
....................................genetik ve hormonlar normal, 2 mikrotese basarili
....................................3 mikroenjektion basarisiz, keciboynuzu pekmezi,
....................................16 ocak mikrotese tarihi belli olacak
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,arkadaşımızdan uzun süredir haber alamıyoruz kendisinden
…………………………....mutlu haberler bekliyoruz

nutrient.........................genettik kaynaklı(y mikrodelesyon) azospermi var.
.....................................Martta tedaviye başlayacaklar

nzmyhn......................... 7 yıllık evli azosperm(ykromozom delesyonu)
....................................1 mikroenjeksiyon negatif ay sonunda 2.tedaviye başlayacaklat

ozlemsu33....................azospermi, 2,5 yillik evli, fsh: 13.86, lh: 6.26
....................................testesteron: 1.61, keciboynuzu kürü, bal, ceviz, findik
....................................xxx

senayda........................sebepsiz azospermi, 14 yillik evli, degerler normal,
....................................2006da basarisiz micotese ve microenjektion? xxx

sultan49........................azospermi, 2,5 yillik evli, ayrıca varikosel de var

sympatique....................6 yillik evli, keciboynuzu ve nohut kürü, macun, ari poleni
.................................... .5 martta mikrotese olacak,

tosbik81.........................tek tarafli inmemiş testis
.....................................hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı
.....................................çok dusuk 25 ocakta iğne tedavisine başladı
......................................6 ay surecek sperm cıkısı
.....................................olmazsa mikro tese olacak 2,5 yillik evli, keciboynuzu kürü, ege
.....................................unuversıtesın de tedavı goruyor

umudumnerde.................testis kücüklügü, 1,5 yillik evli, degerler fsh: 71,45,67
.....................................testesteron: 7.5, genetik normal,
......................................nohut kürü ve keciboynuzu kürü,
.....................................alman hastanesinde tedaviye baslayacak,

umutolsun......................genetik problem, 3 yillik evli, 1 sene önceki fsh: 50,
.....................................ilac kullandilar, keciboynuzu, kuruyemis balli karisim,
.....................................2 mikrotese 1 tüp bebek basarisiz,

vavelya...........................sebepsiz azospermi, 2 yillik evli,
....................................caksir, cinko, macun, keciboynuzu, larginine, nohut kürü,
.....................................19 ocak yeniden test yapilacak,
.....................................en son hormon testlerinde düzelme olduğunu gösteriyor.
.....................................Martta mikro tese olacaklar.

zaman............................inmemis testis sorunu, 1 tüp bebek basarisiz,
.....................................umut tüp bebek merkezinde tedavi olacak
.....................................fsh 20.81 keçi boynuzu kürü,çakışırsuyu,ballı karışım
.....................................kırmızı kore gingsegi zınc pıcolınate tribulus terrestris
.....................................gnc antioxidant emre bakırcıoglunda 4 ay sonra tedavi başlıcak.

xxxnilxx...........................Eşinde azosperm var mikro tesede sperm bulundu.
.....................................Tüp bebek tedavisine başladı

Bilgileri eksik olan arkadaslarimizin yaninda xxx isareti var.
Önemli olan bilinorsa azosperminin nedeni,
mikrotese yapildiysa sperm bulundumu- kac tane bulundu
Tedavilerinizi hangi merkezde yaptırdınız.

Arkadaşlar listeyi elimden geldiği kadar güncellemeye çalıştım.Eksik olan bilgileri siz yazın ben güncelleyeceğim inşallah.
Yakında bizlerde hamile olacağız buna inanalım arkadaşlar :lepi:

:Saruboceq:
Zaman senin adına çok seviniyorum doktorun dediği gibi umutlu olmak lazım.İnşallah çok güzel sevinçler yaşayacağız burada.Rabbim sana bu mutluluğu yaşatır inşallah:Saruboceq:

atasbelgin küsme canım niye küsüyosun kiii.Biz seni çok sebiyoruz sadece denk gelemiyoruz.

Yaww iki kere yazmışım nasıl oldu bende anlamadım topikte kimse yok yaa bende dökütüreyim bariiiiiii hehehedelikafadulden

atasbelgin küsme canım niye küsüyosun kiii.Biz seni çok sebiyoruz sadece denk gelemiyoruz.
canım benim bilgilerime ikibuçuk ay nohutsuyu kullanıp bitirdigimi şuanda çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu suyu kullandıgımı,bidaki ay tekrar test yaptıracagımıda yazarsan seviniriim bide canım tese tarihimiz 2007 ben yanlış yazmışım düzeltirsen sevinirim ,bulunan spermler (elonge)gelişmemiş sperm onlarıda yaz tüm bilgilerimi belirtmiş oluruz ellerine saglık arkadaşım inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz:Saruboceq::çok üzgünüm:

neyse ben çıkıyorum hepinizi öpüyor en kısa zamanda güzel haberlerimizi bekliyorum hepimizin.....

iyi akşamlar kızlar eşim evde olduğu için giremiyorum şimdi çarşıya gitti fırsattan istifade girdim birazdanda gelir zaten bende yemek hazırlıklarına başlarım gene girebilirsem gece görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…