Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum, belki de oyle dediginiz gibi olur. Zaten cok uzun zamandir veriyor mu onu da bilmiyorum, sadece bana su faturayi bu faturayi ode, onun taksidi bunun odemesi dedigi zaman sormak aklima geliyor senin paran noldu diye.
abi bu nedir ya,bu sizi ilgilendirmez annesine harclik verirken size mi soracak,biraz sabirli ve cömert olmaya calisin,yarin bir gun sana evladin icinden gelip harclik verse bunda ne var ki...sen de hayir yap,ailene ver ya da kenara koy, buraya derdim var var a bu konuyu aciyorsunuz,bu dert mi Allah askina?
esiniz sov yapiyor dediginizde, nedense bir icerledim. hic konduramiyorum esime, her konuda destekcim oldu hep. ama konuya gelince evet, gunun sonunda soylediginiz sey aynen dogru olmus oluyor. tesekkurlerBu konuya çok sinirlendim.
Hanımefendi elbette evi geçindiren diğer insan da siz olduğunuz için, ailesine sürekli 500-600 lira falan veremez. Maaşınızın 5 haneli olmadığını tahmin ediyorum.
Kimse konuyu tam anlamamış, siz de kendinizi suçlamaya başlamışsınız. Bahsedilen meblağ neden verilir? İhtiyacı olmayan bir anneye?
Ciddi anlamda bu miktarları annenize sizin adınıza biriktirmesini istediğinizi söyleyerek verin. Eşinize de ben de anneme yardım ediyorum demelisiniz. Bunu yapmazsanız ileride kötü sürprizlerle karşılaşabileceğinizi düşünüyorum.
Hayır zaten 50-100 lirayı da anne neden kabul etsin ki? Çocuğa harçlık verir gibi. İhtiyacı da yokken.
Eşiniz basbayağı ortak paranızla şov yapıyor. Ki bu iyi ihtimal. Diğer ihtimal ise parasını ailesine verecek düzenli olarak. Sonra boşanma vs bir durumda ailesine verdiği için ailesinden alacak.
İki durum da iyi değil.
tabii harçlık vermeli hediye almalı emekleri var buna asla ben de karşı değilim ama gelinden çok kendi ihtiyaçlarını konuşan büyükler var bir yakın arkadaşım var kaynanam bana eşarp aldı şal aldı tencere aldı diyor kıskanıyorum bazenabi bu nedir ya,bu sizi ilgilendirmez annesine harclik verirken size mi soracak,biraz sabirli ve cömert olmaya calisin,yarin bir gun sana evladin icinden gelip harclik verse bunda ne var ki...sen de hayir yap,ailene ver ya da kenara koy, buraya derdim var var a bu konuyu aciyorsunuz,bu dert mi Allah askina?
Evet ben kısarken iki bayramdır bayramlık bile almadık biz eşimle birbirimize güya yeni evliyiztabiki ilgilendirir ben kendimden kısarken ihtiyacı olmayan annesine para veremez benim eşim
yan evet de, biz ihtiyaci olmayan ailelerimize vermek yerine, kendi cocuklarimiz icin biriktirsek daha iyi degil mi ? bu arada 50-100 konu edilmez, 300- 500- 700 diyelim.Paranın miktarı önemli. 50-100 mü yoksa 300-500 mü?
Sende annene ver. Olsun bitsin ben şahsen evlenince durumum varsa veririm aileme.
aynen öylee..tabiki ilgilendirir ben kendimden kısarken ihtiyacı olmayan annesine para veremez benim eşim
kesinlikle olmalı ben ona bir şey demiyorum ben de kendi adıma ya evde halı bolluğu var kaynanam oğullarına diyor ki ya halı alacağım kafasına takmasın yeter ki benim evimdeki halılardan daha güzel halıları amma da daha da olsın olsun borcumuzu düşünen yok 2. krediyi çektik biz en sonunda dedim kaynanama 2 . krediyi çektik haberin olsun diyorum neyse biter biter diyorSizde olmasada annesine verse bi düsünürüm..
Ama sizin gecinmenize engel olmayacak sekilde annesine harclık vermesinde bi sakınca görmüyorum ben.
Erkek evlatlarının icinde vardır böyle hisler..kendini dogurup büyüten insana büyüyünce kendide yardımcı olmak istiyor kendince..
Sizde olmasada annesine verse bi düsünürüm..
Ama sizin gecinmenize engel olmayacak sekilde annesine harclık vermesinde bi sakınca görmüyorum ben.
Erkek evlatlarının icinde vardır böyle hisler..kendini dogurup büyüten insana büyüyünce kendide yardımcı olmak istiyor kendince..
Tmm arkadas sakin ol siz vermeyin o vakit.ne diyeyim?Kız evladı da bir anne doğuruyor değil mi, kızlar yerden bitmiyo dolayısıyla bu hissin kızı erkeği yok
konu sahibi kendi çalışmasa geçinemicekler ama
biz mesela bu anneler gününde hediye alamıcaz bu ay sıfırı gördük çünkü