esenyurt hakkında bilgi

teşekkür ederim

aa öyle bir anlattınız ki.. İstanbul da yaşasam, ben bile Esenyurt tan ev alırım.

aa öyle bir anlattınız ki.. İstanbul da yaşasam, ben bile Esenyurt tan ev alırım.

ben oturduğum yerden çok memnunum nerede oturduğunuza bağlı ,param olsa alırım kesinlikle ama benim oturduğum yer esenyurta bağlı fakat özel bir yer kiraları bile çok yüksek ,fakat bizim bir yakınımıza ait bir ev olduğu için neredeyse yarı fiyatına oturuyoruz, sevgiler....

arkadaşlar yakın da emlak krizi olacak , ev fiyatları düşecek diyorlar.. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

çok şanslısınız... acaba sakıncası yoksa, esenyurt un hangi bölgesinde oturuyorsunuz? beylikdüzü tarafında mı? birde aidat ücretleri ne kadar?

çok şanslısınız... acaba sakıncası yoksa, esenyurt un hangi bölgesinde oturuyorsunuz? beylikdüzü tarafında mı? birde aidat ücretleri ne kadar?

ben size özelden msj atayım nerede oturduğuma dair, ama lütfen burada açıklama ,sevgiler...

ablanız şuan memnunmu peki torıumun arkasında oturuyor sanırım ben öyle anladım

Evet çok memnun ama fiyatları yükseliyor oranında hemen bi araştırma yapın. .140 bin aldilar sıfır bina..Şimdi 170 bin diyor diğer daireler. ..En üst kat asansörlü ablamin..

saadetdere mahallesini biliyomusunuz toriumun arka kapısının karşısındaymış kiptaş konutlarına sıfırmış fiyatıda uygun o taraf iyimidir sizce

eylül166 size bir sorum olacaktı..
İstanbulda genel olarak ev fiyatları biraz tuzlu.. eee genel olarak emlak piyasası o şekilde... peki neden Esenyurt ta ev fiyatlı uygun?

1. Sayfadan itibaren hemen hemen esenyurtu bilen herkesin yaptığı yorumlara birdaha göz atın ,hatta benim yazdıklarımada ,anlarsınız o zaman neden ucuz olduğunu ,50 bine bile ev var ama alan yok ,alanlarda memeleketten istanbulun taşı toprağı altın diye göçmüş ,maddi durumu buna yeten insanlar ,e haliyle o bölge bu tip insanlarla dolu ,sen ben gibi kişilerde nezih olmadığı için tercih etmiyor ,her eve 5-6 çocuk var ve inanın bana yazın hele o çocukların hepsi sokakta ,seslerinden duramassınız ,kışın da tabi evlerde o çocuklar ve gürültülerinden kavga çıkartacak cinnet geçirecek duruma gelirsiniz,çoğu kadın türkçe bilmiyor anlaşması zor,komşuluk yapamassınız ,ancak kendi aralarında komşu olurlar siz içlerine girmek istemessiniz,aile yapıları size bize uymaz.sadece iş imkanı olarak bakmayın ,orada yaşayacaksınız ve bu biraz zor,hırsızlık çok fazla ,kapkaç ,madde kullanan gençler falan filan yani güvenli değil.

esenyurtt ahhhh bende evlenerek istanbul' un anadolu yakasından 5 ay önce oraya gittim. maalesef iyi bi yer diyemiycem.
Allahtan çalışıyorumda orda pek vakit geçirmiyorum. evi otel gibi kullanıyoruz. eşim çok uzun yıllardır orda oturuyor. aslında ordan ev almak tercihimiz değildi ama kısmet ordan oldu işte hafta sonu dışardan gelen çocuk sesleri ve inşaatta çalışma sesleri insanı çıldırtır derecede. akşam olunca apartmandaki üst kattakilerin bağırarak konuşmaları çok sinir bozucu. eğer zorunlu değilse, sakın tercih etmeyin derim. biz evin borcu biter bitmez satıp taşınmayı düşünüyoruz kısmetse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…