esenyurt hakkında bilgi

teşekkür ederim başka alternatiflere bakıcam artık

ne demek istediğinizi anladım.. teşekkürler.. orada yaşayanlara Allah kolaylık versin..

Direkt Eminönü'ye otobüs yok, Bakırköy' e var. Taksim'e çift katlı var.. Metrobüs kullanıyoruz biz , tek vasıtayla Avcılar'a ( 15-20 dk ) ordan metrobüsle Kadıköy'e kadar gidiyor işte.. Benim işim yürüme mesafesinde o yüzden yol sorunumuz yok...oturduğumuz site güvenlikli, sakin.. komşular açısından da çok şanslıyız,sessiz sakin yardımseverler, çoğu çalışan memur insanlar zaten bizim sitede...Ev alıcaksanız zaten sitelerden alın , buralarda mahallelerde oturulmaz güvenli değil pek.. Merkezde oturuyoruz biz, Alışveriş için Akbatı, Marmara Park'a gidiyoruz, gezmeye Büyükçekmece 'ye gidiyoruz genelde, ya da atlayıp metrobüs'e Bahçelievler, Bakırköy vs gidiyoruz.. Böyle işte..

Son düzenleme:

yardımınız için teşekkür ederim

Valla yazmadan geçemeyeceğim.Sakın ama sakın taşınmayın buraya
Farklı kültürden insanlar çok var,Doğu kültürü özellikle aralarında iyi insanlar var ama geneli aşırı muhafazakar ve çok kavgacılar.
Sokaklar vs. çok pis.Uyuşturucu,hırsızlık çok var.Kiraları da gereksiz yere pahalı.Minübüsten özellikle çok çektim,tacizler çok fazla ,sonra insanları da genelde kaba.Binaları gelişmiş olabilir ama içindeki insanlar gene aynı.Burada çocuk falan da büyütülmez ayrıca,bacağım kadar boyu olan çocukların ağzından ne küfürler duydum.
Ben de burda yaşıyorum ama iğreniyorum ,güvenli falan da değil,daha 3-4 ay önce okulumuzun arkasında bir adam başı taşla ezilerek öldürüldü.Liseler çok fena,geçen aynı şekilde okulumuzda bıçaklanma oldu,yolda afedersiniz gömlek giyip içinize askılı giyseniz bile(açıkta bir şey yok) gene de yiyecek gibi bakıyorlar.
Gene de siz bilirsiniz ben bir an önce üniversite tutturup gitmek istiyorum buradan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…