teşekkür ederim yardımınız için dediğiniz yerlere odaklanıcam
Merhaba. Ben esimin isi dolayisiyla tasinmistim. İlk onceleri evleri guzel avm ye yakin diye keyfimiz yerindeydi. Derken kapimizda duran arabalarin tek tek lastiklerinin patlatildigina sahit oldum. İsmini vermiyim ama bi partinin sloganini atarak yaptilar bunu. Hd... gerisini anlayin iste o parti. Bi sabah kalktim arabamiza arkadan vurup kacmislar. E tabi suclu sucunu kabul etmez hemde esnaf bunu yapan. Sonra evlerine iskan verilmemis. Oturdugum ev de yeniydi. Su faturasina dunya kadar para veriyorduk. Sanki dogalgaz faturasi gibi. Bide bi kisi para odemeyince odeyeninde suyu kesiliyordu. Cunku iskan yok fatura tek kisiye kayitli. Onu da gectim arkadaslar yanlis anlamasin ama kro dolu kucagimda bebegim oldugu halde erkekleri kadin gormemis gibi davraniyordu ve evden disari cikamiyordum. Bide son ses muzikle ses dinleyen gencler yokmu aman Allahim cehennem gibiydi. Simdi siki dur en son evime dozer girdi hemde 2. Katta otururken. Kil payi oglum ve ben olumden donduk. Oda bardagi tasiran son damlaydi. Apar topar tasindim. Si.di sitede oturuyorum ve rahatim. Polisi diyorki biktik tayin ciksa kurtulsam esnafi diyorki kapatip gidicem biktik burdan ve tanidigim cogu kisi tasindi. Benim esimin is yeri esenyurda yakin ama tum calisanlar esenyurttan uzakta oturmayi tercih etmis hepsi bizim bulundugumuz cevrede.
yazdıklarımı okuyun ,en iyi bölgesini yazdım sizin için.hem o bölge beylikdüzüne en yakın bölge,innovia evleri var ve orda genelde nezih insanlar yaşıyor ve o evlerde bu mahallede ,yani daha kalburüstü insanlarla karşılaşırsınız en azından .gerçi ben mahalle hayatını severim ama sanırım siz öyle olsun istemiyorsunuz.
Torium 2 dak. Mesafedeyim buralar guzel ama esenyurt merkez dersen yanasma derim
siz hangi esenyurtun neresinde oturuyordunuz ? geçmiş olsun tekrardan
Merhaba. Ben esimin isi dolayisiyla tasinmistim. İlk onceleri evleri guzel avm ye yakin diye keyfimiz yerindeydi. Derken kapimizda duran arabalarin tek tek lastiklerinin patlatildigina sahit oldum. İsmini vermiyim ama bi partinin sloganini atarak yaptilar bunu. Hd... gerisini anlayin iste o parti. Bi sabah kalktim arabamiza arkadan vurup kacmislar. E tabi suclu sucunu kabul etmez hemde esnaf bunu yapan. Sonra evlerine iskan verilmemis. Oturdugum ev de yeniydi. Su faturasina dunya kadar para veriyorduk. Sanki dogalgaz faturasi gibi. Bide bi kisi para odemeyince odeyeninde suyu kesiliyordu. Cunku iskan yok fatura tek kisiye kayitli. Onu da gectim arkadaslar yanlis anlamasin ama kro dolu kucagimda bebegim oldugu halde erkekleri kadin gormemis gibi davraniyordu ve evden disari cikamiyordum. Bide son ses muzikle ses dinleyen gencler yokmu aman Allahim cehennem gibiydi. Simdi siki dur en son evime dozer girdi hemde 2. Katta otururken. Kil payi oglum ve ben olumden donduk. Oda bardagi tasiran son damlaydi. Apar topar tasindim. Si.di sitede oturuyorum ve rahatim. Polisi diyorki biktik tayin ciksa kurtulsam esnafi diyorki kapatip gidicem biktik burdan ve tanidigim cogu kisi tasindi. Benim esimin is yeri esenyurda yakin ama tum calisanlar esenyurttan uzakta oturmayi tercih etmis hepsi bizim bulundugumuz cevrede.
esenyurtun fiyatları genel olarak bize uyuyor o yüzden bi bölgesine takılı değiliz dediğim gibi neresi en iyi yeriyse orasını tercih edicez
teşekkür ederim yok bende çok severim mahalle hayatı olan bi yerde büyüdüm zaten ama benim kast ettiğim nasıl diyim böyle serserisi başı boş gezenleri çok olan bi yer isatemiyorum neden böyle düşünüyorum gazimahallesini gbi diyolar esenyurt hakkında
gelirsen msj at toriumda buluşup bir çay kahve ısmarlayabilirim ,çevreyi de tanıtırım ,kk desteğisevgiler....
1. Sayfada yazdım detaylıca ,gazideki gibi öyle olaylar patlamalar ,gösteriler filan olan bir yer değil,nispeten bir tık daha iyi.
Fakat serserisi çok ,bön bön bakarlar ,hırsızlık fazla ,polisi bile artık başa çıkamıyor ,dediğim gibi bir çok genç madde bağımlısı ,esenyurtun geneli böyle ,yani çok az bölge var normal olan ,beylikdüzüne ve toriuma yakın olan bölgeler nispeten daha iyi
Esenyurt yerine Avcılar/Parseller veya Yakuplu Hasırcılar Avm arkası daha iyi gibi.Bu yerler 5 dk mesafede ,Kiptaşı beğenmiyorum tavsiye etmem.Fatih ve Eminönüne direk otobüs Bakırköyden var metrobüsle zeytinburnuna gidip ordanda tramvayla eminönü olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Torium arkasi süperablam oturuyor..ama Esenyurt merkezden baktı tasinicagi zaman iyi değilim dedi:- -( insanin icine düşecek gibi bakan cokmus:- -(
bilginiz için teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz
siz şuan esenyurtta bi sitedemisiniz yani siteyi tavsiye ediyosunuz sanırım bu arada büyük geçmiş olsun bende o tür insanlar bana yakın olmasın istiyorum :/
bende o taraflara bakıcam o zaman korktum biraz ya eşim diyince pek etkilenmedimde siz diyince değişti ama benim cebimede bu taraflar uygun işte dediğiniz yerlerden bakıcam ilanlara
Esenyurt' a oturacağın bölgeye bağlı. Esenyurt 'a esenkent, bahçeşehir bölgesinde oturabilirsin.. nezih yerlerdir.. birde Beylikdüzü, metrobüse yakın yerleri tercih edebilirsiniz.. Esenyurt sakat bir bölgedir.. Her türlü pislik vardır.. Kanunlara uymazlar.. Eğitim seviyeleri düşüktür.. Olaylarda çok olur.. Genellikle doğulular oturmaktadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?