esenyurt hakkında bilgi

o bölgenin emlak danışmanlık firması ağırlıklı uzdeltadır,satılık düşünüyorsanız en ucuz 40 bine en pahalı 150 bine ev var ,yalnız 150 olanlar dublex filan 4+1 genelde .o ev başka yerde olsa 350 filan eder,kiralıkların iyisi 650 en ucuzu 250 civarı .internetten baktıklarınıza aldanmayın ,mutlaka yerinde görün ,beğendiğiniz bir daire olursa mutlaka bir iki komşu ile konuşun .

mutlaka konuşurum

Esenyurt' a oturacağın bölgeye bağlı. Esenyurt 'a esenkent, bahçeşehir bölgesinde oturabilirsin.. nezih yerlerdir.. birde Beylikdüzü, metrobüse yakın yerleri tercih edebilirsiniz.. Esenyurt sakat bir bölgedir.. Her türlü pislik vardır.. Kanunlara uymazlar.. Eğitim seviyeleri düşüktür..
Olaylarda çok olur.. Genellikle doğulular oturmaktadır..[/QUOT

esenkent neysede bahçeşehirden fiyatlarından dolayı ev alması mümkün değil arkadaşın ,esenyurtu tercih etmesinin sebebi ev fiyatlarının uygun olması diye anladım ben yanlış anlamadıysam , sevgiler...

Hadimkoyde cok is imkani var. Fazla gelismis degil ama her yere araba bulunur. Kiptas ve toki konutlari var. Kiralari aidatla 350-450 tl civari.

dediğim gibi oturacağın bölgeye bağlı.. benim kuzen Boğazköy de oturuyor... Eskiden Esenyurt a bağlıymış.. Şimdi ise başakşehir e.. ben beğenmiştim bölge olarak.. ama çok ıssız gelmişdi.. komşuluk da var diyordu..

Esenyurt' a oturacağın bölgeye bağlı. Esenyurt 'a esenkent, bahçeşehir bölgesinde oturabilirsin.. nezih yerlerdir.. birde Beylikdüzü, metrobüse yakın yerleri tercih edebilirsiniz.. Esenyurt sakat bir bölgedir.. Her türlü pislik vardır.. Kanunlara uymazlar.. Eğitim seviyeleri düşüktür..

esenkent neysede bahçeşehirden fiyatlarından dolayı ev alması mümkün değil arkadaşın ,esenyurtu tercih etmesinin sebebi ev fiyatlarının uygun olması diye anladım ben yanlış anlamadıysam , sevgiler...

doğru anlamışsınız :)

ev fiyatlarını bilemeyeceğim... daha önceden o bölge civarında oturuyordum.. az çok biliyorum..

esenyurtdada iş imkanı varsa ordada çalışır eşim o taraflarada bakıyım en iyisi[/ evet mahalle olur derseniz son yazdığım yerlere bakın E- 5 e yakın olan yerler daha nezih içlere bakmayın bence.Eşiniz ne iş yapıyor bilmiyorum ama Hadımköy ve Kıraç sanayi bölgeleri yakın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

esenyurtdada iş imkanı varsa ordada çalışır eşim o taraflarada bakıyım en iyisi[/ evet mahalle olur derseniz son yazdığım yerlere bakın E- 5 e yakın olan yerler daha nezih içlere bakmayın bence.Eşiniz ne iş yapıyor bilmiyorum ama Hadımköy ve Kıraç sanayi bölgeleri yakın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yardımınız için teşekkür ederim

sanırım esenyurt banada yaramıycak

benim arkadaş Kadıköy de oturuyordu.. Ev almak için Esenyurt u tercih etmişlerdi. Metrobüs e yakın bölgeyi çok beğenmişti. Hatta fiyat olarak da çok uygundu.. Ben bile çok şaşırmıştım.. Hem metrobüse yakın.. hem de o fiyat... Ama almak nasip olmadı.. Bir hafta sonu eşinizle o bölgeleri biraz gezin tozun.. Az çok fikir sahibi olursun..

hadımköy ,kıraç o bölgelere yönelme sakın ,beylikdüzü ve torium civarı e5 yakını yerlere bak eğer kesin alacam diyorsan ,sonra pişman olursun demedi deme ...

eylül166 size bir sorum olacaktı..
İstanbulda genel olarak ev fiyatları biraz tuzlu.. eee genel olarak emlak piyasası o şekilde... peki neden Esenyurt ta ev fiyatlı uygun?

benim arkadaş Kadıköy de oturuyordu.. Ev almak için Esenyurt u tercih etmişlerdi. Metrobüs e yakın bölgeyi çok beğenmişti. Hatta fiyat olarak da çok uygundu.. Ben bile çok şaşırmıştım.. Hem metrobüse yakın.. hem de o fiyat... Ama almak nasip olmadı.. Bir hafta sonu eşinizle o bölgeleri biraz gezin tozun.. Az çok fikir sahibi olursun..

haklısınız gidip bakmak lazım

eylül166 size bir sorum olacaktı..
İstanbulda genel olarak ev fiyatları biraz tuzlu.. eee genel olarak emlak piyasası o şekilde... peki neden Esenyurt ta ev fiyatlı uygun?

eylüle sordunuz bende atlamış gibi olıyım ama sanırım orda şuan bi proje var müteahhitler dikiyolar binaları satmaya insan bulmaları zor o yüzden fiyatları düşük oluyor malum esenyurt tercih edilmesi zor bir yer olduğu için fiyatlarla insanları çkmeye çalışıyolar

eylüle sordunuz bende atlamış gibi olıyım ama sanırım orda şuan bi proje var müteahhitler dikiyolar binaları satmaya insan bulmaları zor o yüzden fiyatları düşük oluyor malum esenyurt tercih edilmesi zor bir yer olduğu için fiyatlarla insanları çkmeye çalışıyolar

aynen söylediğiniz gibi oturduğum yer oldukça güzel ,her konfora sahip çevreye göre biraz fazla parası var ama param olsa kesinlikle bir daire alırdım ama inan satamıyorlar ,zengin gelip oradan daire almıyor ,fakirinde bütçesi yetmiyor alanlar kendileri oturmadıkça kiraya bile veremiyorlar ,esenyurt deyince ilk izlenim kötü malesef ....

ben arkadaşı bilgili olduğu izlenimine kapıldığım için sormuştum... Hem sanayisi var, ee iş imkanları da var.. Bence düşünebilirsiniz.. Ulaşımı da kolaylaştırdılar.. Yani düşünün derim değerlendirin.. İstanbul da genel olarak fiyatlar çok pahalı, ev konusunda... Esenyurt uygun.. Bütçen ona yetiyorsa, neden olmasın.. Bol şans arkadaşım...

aynen söylediğiniz gibi oturduğum yer oldukça güzel ,her konfora sahip çevreye göre biraz fazla parası var ama param olsa kesinlikle bir daire alırdım ama inan satamıyorlar ,zengin gelip oradan daire almıyor ,fakirinde bütçesi yetmiyor alanlar kendileri oturmadıkça kiraya bile veremiyorlar ,esenyurt deyince ilk izlenim kötü malesef ....

aynen ben 1-2 sene otururum sonra satarım diye düşündüm ama sonra dedim müteahhitler satamıyor ben nasıl satıcam

Back